Aspirante optimiste>20ani(686)Felicitari elenusht!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

neata gagici...eu stau azi cu voi doar cateva minute...ca tre sa merg la servici...
lore hai nu te lasa...toate suntem alaturi de tine...si cel mai repede bagati un concediu medical...si dupa aia mai vezi ce o sa faci si cum sa ii ataci...asta e parerea mea..chiar nu tre sa ii ierti...
si matzaila are dreptate...
va doresc la toate o zi minnunata si

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Buna dimineata,
Va invit pe toate la si sa incepem o noua zi mai buna ca celelalte!

LOREimi pare foarte rau pentru tine sincer. E o periaoda foarte grea pentru tine. Noi suntem alaturide tine. Incearca sa te ocupi cat mai mult de sanatatea ta. Stiu ca e foarte greu sa nu pui la suflet ce se intampla si cred ca astia sunt oameni fara inima.

GABYcuraj sa ai incredere ca o sa fie bine.

Multumesc tuturor! Si eu sper sa am o sedere cat mai scurta la stadiul de aspiranta si sper acelasi lucru pentru toate aspirantele. Fetelor la cati mai multi sanatosi.

Legat de Nicoleta Luciu ce sa spun stiu ca siea a trecut prin stimulare ovariana si poate de asta a venit minunea cu tripletii.

Doamne ajuta-ne sa fim toate de aicicu cati copii isi doreste fiecare numai sanatosi sa fie si noi pe langa ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere dar va rog sa ma credeti ca momentan chiar nu am puterea necesara sa ma lupt cu ei
plus ca la cum e coruptia in tara noastra sigur ma castiga si dau si mite sa scape
voi stiti problemele noastre de toate felurile si de sanatatea mea si cu socrul si .......
am hotarat sa accept sa-mi plateasca inca un salariu fara sa merg la munca si intre timp sa-mi caut in alta parte

va rog nu va suparati pe mine dar simt ca nu am putere sa ma mai lupt cu morile de vant si nici nu imi sta in caracter sa merg sa le fac tot felul de reclamatii si sa-i dau in judecata
asa sunt eu mai fricoasa

lasa ca eu sunt sigura ca doamne doamne ii vede si o sa aiba grija sa inteleaga ce suflet negru au
roata se intoarce chiar daca nu acum

va pupic pe toate

si acum o veste foarte buna
de mult timp nu m-am mai simtit asa bine ca acum de cand mi-am facut injectia in burtica
se pare ca aveam sangele foarte gros
ma simt altfel

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Eu nu prea am timp sa scriu seara, dar acum dimineta am fost uimita cate chestii se intampla numai intr-o seara.

Aseara am facut baie de sezut cu ceai de coada soricelului si de coada calului.

Azi declar ca ma duc la doctor sa vad ce spunede aceasta inflamatie si daca imi schimba tratamentul. M-am saturat sincer, dar trebuie sa rasarasoarele si pe strada noastra.......!
Am niste emotii la ce imi va spune de-mi vine sa lesin, dar ce ar putea sa faca doar sa ma bombardeze cu alte antibiotice. Sa mi le dea numai sa fie bine odata sa ma pot pune pe muncit cum scrie la carte

Doamne ajuta-ne sa avem -ei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxycod spune:

Buna,
Va rog sa ma treceti si pe mine in lista aspirantelor optimiste :))
Am un baietel de 5 ani iar la inceputul lunii mai am pierdut o sarcina la 7 saptamani (stiam ca sunt insarcinata in 12 saptamani, insa la eco am aflat ca se oprise din evolutie la 7). Imi doresc enorm inca un copil si am suferit mult pentru pierderea suferita. Incep insa sa imi revin si sa ma gandesc serios la o noua sarcina - desigur peste cateva luni cand imi da "verde" medicul.
Va pup si va doresc tuturor sa vi se implineasca visul de deveni/redeveni mama!

Mergi la inceput

Lorena,
Cel mai inportant sa faci alegerea cea mai potrivita pentru tine. Poate pentru tine e mai bine sa-ti plateasca o luna si sa fii cat de cat linistita. La sanatate avem nevoie de liniste. Oricum sunt sigura ca esti foarte stresata, ce iti vei gasi de lucru ..... etc.

Da, stai linistita o sa le vina si lor randul. Pana una alta nu pot decat virtual sa-i pentru ce iti fac.

Si eu cred ca eu sut in fund poate insemna un pas foarte important inainte.

Doamne juta-ne pe toate sa avem -ei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Buna dimineata fetelor!
haideti la cafea

a mea s-a si racit putin
azi la 16:30 ma duc la doctor sa ma programez la HSG

mi-au iesit si analizele-cultura secretii vaginale si cultura col - sunt ok ambele

exista si o alta analiza sau procedura prin care se pot vedea trompele si daca sunt infundate? (in afara de HSG si laparoscopie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

neata fetelor

Elenusht felicitari!!!!! sa ai sarcina usoara si bebe la termen

fetelor, mie trebuia sa imi vina ciclul ieri si nimic..am avut ceva dureri de burta sambata si putin duminica, o scurgere crem deschis si cam atat
acum nu ma mai doare nimic, nici ciclul nu vine, in schimb imi sta o greata-n gat de numa'
mi se pare destul de ciudat sa fi ramas insarcinata si chiar aiurea..am avut un singur contact si ala dupa ovulatie si cu ejaculare afara
mi se pare cam imposibil, dar ma si enerveaza ca imi intarzie ca aveam si eu planificate unele chestii

mai grav este ca eu fac si un sport extrem de intens, cu sarituri si fel si fel de minuni si acum nu stiu ce naiba sa mai fac, parca mi-e nu stiu cum sa mai sar ca nebuna cand stiu ca nu mi-a venit inca

Fiecare zi pe pamant e o zi buna.
http://lt3f.lilypie.com/kYDnp2.png

in curand,voi fi din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ellaR, merci mult
chiar ai dreptate
sincer si eu vrea sa ma linistesc ca am nevoie
deci teoretic ma platesc pana la 20 iunie si eu o sa stau sa-mi caut in timpul asta

plus ca acum intru si in sesiune la master si am si examene si referate, trebuie sa vin in bucuresti la dr sa vedem cum mai evolueaza boala, sa vedem acum ce facem cu socrul etc
sunt multe lucruri la care sa ma gandesc si sincer acum sunt foarte suparata dar sunt sigura ca o sa uit ce mi-au facut si o sa sterg cu buretele aceasta etapa

merg acum la contabila sa semnez actele si a zis ca pe loc imi si vireaza banii
vb cand ma intorc

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Doamne ajuta sophia_m!

Ai grija nu sari si chestii din astea ca poate nu s-a prins bine inca!

LORENA sunt foarte curioasa sa ne spui cum a fost si inainte de plecare

Mergi la inceput