Aspirante optimiste>20ani(686)Felicitari elenusht!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Ella scumpa mea
Acum sunt asa mai tuflita pentru ca m-au coplesit vestile si nu stiu pe ce drum sa o iau. Nu stiu genetician bun, nu stiu pe cine sa intreb, unde sa ma informez. Dar ma regrupez eu si sar din nou pe cal. Oricum ar fi trebuie sa ne miscam repede pentru ca sotul trebuie sa inceapa tratamentul.
Oricum, ma gandesc ca in cel mai rau caz ar exista si varianta congelarii mormolocilor, nu?
O sa fac programare la ginecoloaga mea si sper sa ma indrume ea putin despre ce si cum trebuie sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Moni bine ar fi sa reusim sa nu ne mai stresam , dar cred ca din cauza la dorinta asta mare de a avea un nu prea reusim ...
Bravo pentru atitudine
Asa am fost si eu ciclul trecut dar dupa spermograma sunt prin fundul fundului butoiului
Sotul tau ia ceva tratament?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Monique, da-mi si mie detalii despre aspiratia asta...
Eu vroiam sa las lucrurile in voia lor dar cum trebuie sa ne grabim rau ne-ar fi de folos toate detaliile. Nu as mai astepta. Ma gandeam astazi chiar la inseminare.
Uf, sa sun acum la ginecoloaga mea sa-mi fac programare.

Matza, eu am ajuns la aspiratie asa:
am anuntat doctorita ca vreau inseminare
m-a pus sa fac analize:
papanicolau - clasa 3 (incert) cere analize amanuntite
m-a trimis la Dr. Puia pt colposcopie - n-am rana pe col
pt. ca n-a gasit nimic asa, m-a chemat la giulesti sa imi faca aspiratie endocervicala (inca astept rezultatul)

papanicolau acum a iesit bine dar asta nu inseamna ca si aspiratia endocervicala va iesi la fel
n-au legatura
papanicolau studiaza celulele endocervicale la exterior si aspiratia endocervicala, la interior

sper ca am intele bine ca asa mi-a explicat ieri

am facut si cultura de secretie vagila asi cultura de col, rezultatul bun

ca sa poata face HSG trebuie sa fiu in regula cu toate
nu ne putem permite sa desfunde trompele (in cazul in care sunt infundate) si sa se trimite cine stie ce infectie prin trompe in uter... de asta atata atentie

Mergi la inceput

Citat:

Ella scumpa mea
Acum sunt asa mai tuflita pentru ca m-au coplesit vestile si nu stiu pe ce drum sa o iau. Nu stiu genetician bun, nu stiu pe cine sa intreb, unde sa ma informez. Dar ma regrupez eu si sar din nou pe cal. Oricum ar fi trebuie sa ne miscam repede pentru ca sotul trebuie sa inceapa tratamentul.
Oricum, ma gandesc ca in cel mai rau caz ar exista si varianta congelarii mormolocilor, nu?
O sa fac programare la ginecoloaga mea si sper sa ma indrume ea putin despre ce si cum trebuie sa fac.

da, congelarea nu stiu exact cat e insa, taxa de pastrare e de vreo 150 euro/an...deci rezonabil zic eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Moni bine ar fi sa reusim sa nu ne mai stresam , dar cred ca din cauza la dorinta asta mare de a avea un nu prea reusim ...
Bravo pentru atitudine
Asa am fost si eu ciclul trecut dar dupa spermograma sunt prin fundul fundului butoiului
Sotul tau ia ceva tratament?

i-am dat 2 luni spermotrend (e 2 milioane si ceva un flacon care te tine 2 luni)
doctorul spusese ca 3 luni sa ia spermotrend insa n-am mai dat bani
acum ii dau tinctura de branca ursului (de ieri), spirulina de vreo cateva zile bune) ca mai aveam niste pastile,

iar eu beau ceai de napraznic si mi-am comandat un ceai benefic pt sistemul. nervos

produs
Ceai adjuvant pentru afec#539;iuni ale sistemului nervos

Adjuvant in: migrene, insomnii, anemii feriprive, depresii, tulburari comportamentale, ameteli, stres, oboseala psihica, agitatie, nervozitate, nevroza cardiaca, nevralgii.

Contine: Talpa gastei, Crataegus Monogyna, Conuri de hamei, Centaurea Cynus, Cimbrisor, Urtica Dioica, Valeriana Officinalis.

asta ca sa le dau in cap
despre produs stiu ca e f bun, a mai probat cineva ceaiurile lor si au efecte extraordinare (sunt culese si facute de ei - Famabis), mai bune decat in plafar

acum sa vedem....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Si dupa cele doua luni nu s-au vazut imbunatatiri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Citat:

Ella scumpa mea

E o varianta cu inghetarea mormologilor, dar mergi la ginecolog sa vezi ce spune! Oricum sa ma tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

neata fetelor...am reusit sa recuperez si eu...
wow multe probleme la fiecare...
bun venit fetelor noi si sedere scurta...
matza chiar ca au aparut multe probleme la tine...si eu zic sa mergi la un genetician intai ...si sotul meu are strabism mostenit de la tata si tata lui a avut,si bunicul...daca avem baiat si el o sa il mosteneasca...doar ca acum strabismul se poate opera si corecta pana la varsta de 10 ani...si eu imi doresc baiat...la fete nu se transmite,cumnata mea nu are nimic...si mie mi-e frica,dar asta e...
elena sa dea DD sa fii bine si tu si ....
gabi,miha si moni si eu ma simt fara chef de nimic si fara puteri...si tocmai de aia cred ca ma duc la un pui de somn...ca am fost la lucru azi si m-am trezit la 4:30...mi se inchid ochii
dar chiar mi-am dorit sa intru sa vad ce mai scrieti...
lore nici eu nu sunt de acord cu decizia ce ai luat-o...dar cred ca tu stii ce e mai bine pt tine si daca tu te simti asa mai linistita,e mai bine...eu oricum banuiam ca nu vei face nimic,si eu am fost in situatia ta si am renuntat tot eu...fara salar compensator...
matzaila si eu zic ca ar fi bine sa faci un test daca nu ai avut CM asa de puternic...buni meu a avut ciclu peste sarcina si matusa la fel...deci se mostenesc chestiile astea...si oricum daca esti ar trebui sa iti iasa pozitiv...si daca iti vine si luna asta peste?ce o sa faci,daca nu esti sigura?
multi la toate...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Alina, asa e sunt scumpe, puregonul e aproape de 300 eur o fiola si ovitrelle este cam 50 eur, la fel si stiloul de injectie.
Mitza, du- te la genitician inca de pe acuma, am o prietena care a facut selectare embrionala ca sa inlature scleroza in placa. Cat despre congelarea mormolocilor.. Am inteles ca nu prea au rezultate bune dupa dezghetare, trebuie sa intrebi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Si dupa cele doua luni nu s-au vazut imbunatatiri?

Luci ...sincer...n-am reusit sa il mai duc la o a doua spermograma
zici ca-i duci la taiat....

el a zis ca merge doar cand zice doctorita
o sa il duc, bineinteles dar mai incolo, cand tre' sa fac si eu HSG
am auzit insa diferite pareri: la unii s-au vazut, la altii nu...
insa repet...toate rezultatele sunt influentate de stres si alimentatie
asta e clar!!!
asa ca anima-te si mergi mai departe

Mergi la inceput