Aspirante optimiste>20ani(686)Felicitari elenusht!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Moni , acum te stersez un pic , dar daca mai sunt fete cu spermograme nasoale va rog sa-mi spuneti si voi , in afara de spermocultura ce analize ati mai facut?la urolog ati fost?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

off Matzaila imi pare rau de vesti si sper sa te mobilizezi curand.Mai bine mergi mai intai la genetician si el te poate sfatui mai bine ce e de facut.Multa putere iti doresc

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

AAAA si Mihaela ia vezi nu ma necaji ca vin la tine
Ia aranjeaza-te frumos si iesi matalutza la o plimbarica sa iti revii sa nu cumva sa te prind prin preajma butoiului!!

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Moni , acum te stersez un pic , dar daca mai sunt fete cu spermograme nasoale va rog sa-mi spuneti si voi , in afara de spermocultura ce analize ati mai facut?la urolog ati fost?

draguta mea,
nu ma stresezi de loc,
te ajut cu orice informatie cunosc si
oricum e posibil si imi sta in puteri
noi am ramas la stadiul de spermograma, nu am amanuntit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Gabyv ce tratament folosesti? am incercat sa caut pe unde ai mai scris dar nu am reusit sunt prea multe mesaje , luna viitoare daca nu raman insarcinata o sa imi faca laparoscopia, luna asta pe 28 ar trebui sa imi vina menstruatia, dar poate nu mai vine si s-o fi prins bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Gabyv ce tratament folosesti? am incercat sa caut pe unde ai mai scris dar nu am reusit sunt prea multe mesaje , luna viitoare daca nu raman insarcinata o sa imi faca laparoscopia, luna asta pe 28 ar trebui sa imi vina menstruatia, dar poate nu mai vine si s-o fi prins bebe.

Am folosit clomid Z3-7+ estrogen Z8-15, a functionat, dar nu suficient, luna asta trec pe injectabile.(puregon+ovitrelle) Dr a zis ca daca nu e ok din prima luna, nu mai are sens sa continuam cu clomidul, pt ca nu se lauda cu rezultate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Exista asa ceva, selectare embrionala????
Uau, da chiar a avnsat mult medicina asta.
Fetele, o imbratisare pentru toate, multumesc mult de sustinere.
Maine la 8 m-am programat la genetician si seara am programare la dentist ca sa-mi pun aparat.

Doamne ajuta sa iasa totul cum trebuie.

Mergi la inceput

Noi acum am hotarat sa mergem la doctor(cu spermograma , spermocultura si cred ca si cele hormonale) sa ne spuna cauza , sa ne dea ceva tratament si dac in trei luni nu se schimba traba ne apucam de IA
Cand am inceput treaba pentru nici nu m-am gandit ca am sa ajung sa vb despre astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Matza, exista si copila are deja 5 ani si e super sanatoasa si frumoasa si desteapta. Asa ca ai sperante, numai trebuie vazut daca fac si in Ro asta.
Luci, eu zic ca daca o repetati o sa iasa mai bine, poate a avut doar o infectie ceva. Dr nostru zicea ca daca prima iese nasoala, trebuie repatata, ca deobicei primele ies mai aiurea de la stress si altele.
Cred ca si in Ro ii pune sa umple o fisa cu info daca a fost racit, a avut febra si cat califica stressul de la servici si altele. Numai din fisa aia iti dai seama cate poate afecta rezultatul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Matza, exista si copila are deja 5 ani si e super sanatoasa si frumoasa si desteapta. Asa ca ai sperante, numai trebuie vazut daca fac si in Ro asta.
Luci, eu zic ca daca o repetati o sa iasa mai bine, poate a avut doar o infectie ceva. Dr nostru zicea ca daca prima iese nasoala, trebuie repatata, ca deobicei primele ies mai aiurea de la stress si altele.
Cred ca si in Ro ii pune sa umple o fisa cu info daca a fost racit, a avut febra si cat califica stressul de la servici si altele. Numai din fisa aia iti dai seama cate poate afecta rezultatul.

Mersi Gaby , intr-adevar i-au facut si un chestionar , acum astept spermocultura , si cred ca ar vb despre o infectie ca scrie pe acolo ceva de inflamatie , imi pun si sperante in renuntarea la fumat...
El in iarna a avut ceva probleme cu o raceala , a avut si o pietricica pe la rinichi ...astept si parca mai prind putina forta

Mergi la inceput