Aspirante optimiste>20ani(686)Felicitari elenusht!
Raspunsuri - Pagina 14
alina_loca spune:
Buna fetele....Cine ma ajuta si pe mine cu Fertility friend pt ca sincer nu ma descurc deloc...
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Buna fetelor, ma alatur si eu voua, tin sa va zic ca va urmaresc de foarte mult timp si vreau sa le felicit pe noile mamici,Sa aveti o sarcina usoara si la termen, copii sanatosi si frumosi!!!! Iar la celelalte fete cat mai repede sa ramaneti gravidute!!!! Eu incerc de vreo 3 ani sa raman insarcinata dar cu ovarele mele polichistice se lasa asteptata sarcina, sunt la a 3 a luna de stimulare cu clostylbegit si pregnyl si sper sa fie luna asta bb, dr mi-a recomandat sa fac laparoscopie daca nu raman si luna asta vrea sa imi curete ovarele si sa vada trompele. Nu stiu ce sa fac!!! Voi ce parere aveti???? Sa fac laparoscopia sau sa mai incerc asa??? poate doar sa fac HSG??? Va pup pe toate. |
HSG sau laparo
laparo si mai bine ca iti curata si ovarele
daca restul analizelor sunt ok sau macar stii in rest ce ai...
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Multumesc fetelor de raspunsuri Am sunat la mai multe laboratoare si unul zica ca nu trebuie abstinenta altul ca da Oricum am vrea sa mai facem o spermograma (poate pt ca mi-e greu sa accept ca a fost f urat rezultatul de saptamana trecuta) Al meu sot acolo a facut spermograma si s-a dus singurel Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
eu merg pe abstinenta
cred ca rez. e dat cu mai multa acuratete asa....
lucianamoga spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 Luciana, foarte bine ca va duceti la mai multe laboratoare. Eu una am avut niste rezultate teribile la analizele de anul trecut si mi le-au repetat in regim de urgenta in doua locuri si au fost perfect normale. Am o prietena care a nascut si care inainte sa ramana insarcinata si-a facut toat analizele posibile si cand a ramas, la doua luni dupa a descoperit ca ficatul ei e foarte bolnav ca ea avea hepatita de nu stiu cat timp. Din pacate cunosc multe, foarte multe asemenea cazuri cat sa-ti spun sa nu te panichezi momentan. Rezultatele la analize trebuie verificate si reverificate mereu. Noi ma birou avem contract cu o mare companie sa vina sa ne faca analizele. Sa va mai zic ca eprubetele alea stau intinse intr-o geanta toata ziua pana termina cu toti angajatii? Nu le ia nimeni, nu le pun la frigider, nimic. Evident ca rezultatele sunt denaturate. |
Acum inclin sa cred ca vor fi bani aruncati aiurea , dar asa sper sa reusesc sa accept realitatea.
Multumesc de exemplele pentru incurajare , oricum nasol cu prietena ta , niste doctori inconstienti
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lucianamoga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
eu merg pe abstinenta cred ca rez. e dat cu mai multa acuratete asa.... |
Mi-e un pic aiurea cu abstinenta asta pentru ca atunci cand ar trebui sa mearga el sa faca analiza sunt in peioada fertila , apoi el pleaca ...bine ca nu stiu la ce mai sper ...da asa e omul
lucianamoga spune:
Cred ca sunt si de ras si de plans in ce hal am ajuns , sa ma agat de orice idee...sotul imi spunea ca in acelasi timp cand a dat proba la doctorita era si o femeie acolo cu o proba recoltata acasa ...si ma gandesc , de fapt as vrea , ca a incurcat probele...
Stiu sunt dusa dar asta e deocamdata
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucianamoga
Mi-e un pic aiurea cu abstinenta asta pentru ca atunci cand ar trebui sa mearga el sa faca analiza sunt in peioada fertila , apoi el pleaca ...bine ca nu stiu la ce mai sper ...da asa e omul Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
pai Luci, mai bine merge dupa ce trece perioada fertila si cand se intoarce....
EllaR spune:
citat din mesajul lui alina_loca Buna fetele....Cine ma ajuta si pe mine cu Fertility friend pt ca sincer nu ma descurc deloc... |
la ce te referi? Nu gasesti Fertility? Sau la ce te referi?
alina_loca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui EllaR
la ce te referi? Nu gasesti Fertility? Sau la ce te referi? Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen! |
Il gasesc dar nu ma descurc sa-l pun la semnatura. Adica nici semnatura nu stiu sa o pun ...
http://www.fertilityfriend.com/ttc/