Aspirante optimiste>20ani(686)Felicitari elenusht!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

numai la spermograma e precizat abstinenta de 3-5 zile inainte de prelevare. Date preluate de pe pagina Synevo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Noi am facut spermocultura impreuna cu spermograma deci a fost cu abstinenta, acum ... nu stiu ... suna la laborator si intreaba ca sa fii sigura.

Mergi la inceput

Oricum iti trebuie recipient steril.
Unde faceti analiza?

Mergi la inceput

ROXI,
Mult curaj trebuie sa avem in viata! Ne sunt date incercari dificile in viata si greu de trecut peste ele. Ma bucur tare mult ca incerci sa treci de aceasta situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

recipiente sterile sunt la orice farmacie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Eu o sa va zic ceva si sincer o sa va suparati dar eu cred asa: De ce nu se duc ei, sotii, la un laborator, sa faca acolo spermograma? Ce e egoismul asa? Femeile se duc si se inteapa se injecteaza cu lichide pt HCG si ei nu pot sa faca un procedeu simplu, intr-o camera normala? Sa fim serioase....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna fetelor, ma alatur si eu voua, tin sa va zic ca va urmaresc de foarte mult timp si vreau sa le felicit pe noile mamici,Sa aveti o sarcina usoara si la termen, copii sanatosi si frumosi!!!! Iar la celelalte fete cat mai repede sa ramaneti gravidute!!!! Eu incerc de vreo 3 ani sa raman insarcinata dar cu ovarele mele polichistice se lasa asteptata sarcina, sunt la a 3 a luna de stimulare cu clostylbegit si pregnyl si sper sa fie luna asta bb, dr mi-a recomandat sa fac laparoscopie daca nu raman si luna asta vrea sa imi curete ovarele si sa vada trompele. Nu stiu ce sa fac!!! Voi ce parere aveti???? Sa fac laparoscopia sau sa mai incerc asa??? poate doar sa fac HSG??? Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetele

vad ca aveti o graviduta...Felicitari Elenush sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos tun

fetele maine aflu sexul bebelui...chiar sunt curioasa ce e...eu si tati suntem siguri ca e fata acum sa vedem

ieri i-am cumparat lui bebe primele hainute albe si bej ca inca nu stiam pe ce nuanta sa pun ochii

va

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +13

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri
Am sunat la mai multe laboratoare si unul zica ca nu trebuie abstinenta altul ca da Oricum am vrea sa mai facem o spermograma (poate pt ca mi-e greu sa accept ca a fost f urat rezultatul de saptamana trecuta)
Al meu sot acolo a facut spermograma si s-a dus singurel

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Luciana, foarte bine ca va duceti la mai multe laboratoare. Eu una am avut niste rezultate teribile la analizele de anul trecut si mi le-au repetat in regim de urgenta in doua locuri si au fost perfect normale. Am o prietena care a nascut si care inainte sa ramana insarcinata si-a facut toat analizele posibile si cand a ramas, la doua luni dupa a descoperit ca ficatul ei e foarte bolnav ca ea avea hepatita de nu stiu cat timp.
Din pacate cunosc multe, foarte multe asemenea cazuri cat sa-ti spun sa nu te panichezi momentan. Rezultatele la analize trebuie verificate si reverificate mereu.
Noi ma birou avem contract cu o mare companie sa vina sa ne faca analizele. Sa va mai zic ca eprubetele alea stau intinse intr-o geanta toata ziua pana termina cu toti angajatii? Nu le ia nimeni, nu le pun la frigider, nimic. Evident ca rezultatele sunt denaturate.

Mergi la inceput