Aspirante optimiste>20ani(686)Felicitari elenusht!
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
lilimara spune:
Buna dimineata feteleor!
Bun venit fetelor noi!Sedere scurta si placuta!
Elenusht nu te stresa,bebe este bine in burtica doar ca este prea mic sa se vada acum
La noi gata nu mai merge...mi-am bagat sotul pe laptisor de matca,orz verde si alte extracte ....si le iau si eu
sa ne intarim un pic ca parca suntem doua carpe amandoi.Poate de ziua fetei ii facem o surpriza
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monique77/Monique77.jpg)
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor sunt un cad de nervi nu mai pot, sunt la pamant de suparata si ar trebui sa-mi fie invatatura de minte samabata am facut doi trombi, foarte periclosi, niste cheaguri de sange pe vene aseara m-a sunat seful sa-l ajut si sa merg la fosta firma, zis si facut dimineata m-am dus la spital, dr a zis ca e destul de serioasa treaba si mi-a dat sa fac clexane am ajuns la firma si acolo dr au inceput sa ma certe zicandu-mi sa plec acasa ca e grav..... fetele mai vechi stiti ce am patit cand am fost bolnava si am avut nevoie de internate m-a concediat ma rog....eu am refuzat sa plec acasa si dr a facut scandal, s-a dus la directoare si ia zis sa ma lase sa plec acasa ca e serioasa treaba. directoarea mi-a zis si ea sa plec si am refuzat, stiind ce am mai patit cu ea bunnnn.... m-a sunta si patronul si mi-a zis si el sa merg acasa sa ma linistesc am plecat.... la o jumate de ora m-a sunat contabila sa-mi zica ca de maine sa nu ma mai duc la munca ca sunt concediata...... frumos, nu? iar am luat-o urat de tot de la aceeasi tipa sa-mi fie invatatura de minte ca trebuia sa refuz in momentul in care m-a sunat sa-mi propuna din nou un job pt ei nu mai pot de nervii sunt la pamant m-am saturat de toate si de tot plus ca am vb cu sotul si as vrea sa ma intorc in bucuresti, macar acolo nu am avut probleme de genul asta ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ![]() ![]() ![]() |
vai mai Lore ce nasol....
mai bine vii in Bucuresti... gasesti si mai usor job
vorbesc si eu cu prietena mea poate te ajuta (cea care l;ucreaza in laborator analize)
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 miha, ce sa mai zis parca suntem blestemati simt ca cedez psohic i-am trimis americanului un e-mail sa-l aiba pe constiinta si stii care a fost raspunsul lui.....ca ma plateste inca o luna daca semnez ca ambele parti au fost de acord si daca mai am ceva probleme sa vb de acum numai cu avocatul lui m-a luat tare, cu avocati mizerii de oameni adica ca si eu sunt de acord sa plec nu stiu ce sa fac sunt asa de confuza si de suparata plus ca eu acum ar trebuii sa ma concentrez pe boala mea si pe problemele mele de familie nu sa ma supar din cauza unor oameni fara suflet ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ![]() ![]() ![]() |
Lore, il ai la mana
daca ti-a zis ca iti da o luna
printeza mailul, sa il ai, sa i-l fluturi in nas si cerei nu o luna ci 3-4 luni platite...daca vor sa scape de tine
spune-l;e ca tu esti acoperita si ca ii duci asa pana la iarna...in concedii medicale
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dianalaura/dianalaura.jpg)
dianalaura spune:
Elena, eu ti-am spus ca nu se vede inca...ai facut si tu ca mine. Nu mai sta suparata, si mie mi-a dat duphaston, dar 1 pe zi timp de 1 luna. Si uite ca acum am ajuns la 9 saptamani. Joi merg si eu la control sa vedem daca mai trebuie sau nu sa continui cu el.
diana 9+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 Lore, sa nu faci prostia sa semnezi ceva ! Faptul ca esti pe perioada nedeterminata inseamna ca nu esti in perioada de proba! Nu au cum sa te concedieze!!!!!! Baga concediu medical si intre timp fa-le o reclamatie la Inspectoratul teritorial de munca ca te hartuiesc pentru ca esti bolnava. Suna-l pe domnul patron si spune-i ca ai vorbit si tu cu avocati si ca iti cunosti drepturile si ca daca vrea sa pleci sa-ti dea banii pe minim 6 luni. E un abuz ce fac ei. Nu-i lasa, reclama-i. Daca vor sa se trezeasca cu controale si mega controale atunci sa continue. Ei vor sa te faca pe tine sa pleci fara sa-ti dea bani, pun presiune asupra ta. Du-te la doctor, ia-ti concediu medical si fa-le plangere pentru hartuire. O sa-ti dau mai incolo pm cu numarul meu de telefon sa vorbim daca iti mai fac astia ceva. Nu te lasa, o sa ma supar rau de tot pe tine daca bagi capul in pamant cand legea te protejeaza si cred ca si fetele sunt de partea mea. |
Absolut si bine zis Matza!
Lore sa nu cumva sa cedezi pe dreptul tau
exact ce ziceam si eu - cere-le bani
ei iti dau pe o luna, tu cere-le pe mai mult...ca sa ajungeti in final unde vrei tu, macar la 4 luni
![](images/user_woman.png)
elenusht spune:
dianalaura incer sa l=ma linistesc! Sper sa fie bine! E o sarcina mult dorita si asteptata si mi-e teama! Mie mi-a prescris progesteron. O fi bine?
Va multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine!
Lorena sa-ti dea Dumnezeu putere si mergi inainte!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
elenusht spune:
acum m-am uitat pe net si am vazut ca duphaston = arefam (ce mi-a dat mie) = progesteron. Deci progesteron!
fetele!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 Lore, stiu ca ai multe pe cap dar eu una nu te pot sustine in ati bate joc de tine si de munca ta si mai mult, in a face un precedent. Legal nu au ce sa-ti faca. Pe langa ca ar trebui sa-ti dea trei salarii minim daca te disponibilizeaza. Ai spus ca aveti probleme financiare si ca trebuie sa vindeti masina, pai in conditiile astea tu renunti atat de repede la servici sau la niste bani care ti se cuvin? Eu una nu inteleg atitudinea asta de ciobanas mioritic. Frate, sunt niste legi in tara asta care mai rar dar functioneaza. Am prietene care au avut probleme si pe care si le-au rezolvat cu o reclamatie. Tu nici macar nu incerci sa schimbi anumite lucruri. Iarta-ma ca poate sunt mai dura dar asta e ceea ce simt. Cand ceva nu e corect lupt cu dintii sa indrept acel lucru, nu pot lasa lucrurile asa. Sunt curioasa, macar ai cautat pe net ca sa vezi unde-i poti reclama si ce poti face? Da, Doamne Doamne o sa aiba grija de ei dar pana atunci isi mai pot bate joc mult si bine de o gramada de oameni iar tu ai putea impiedica asta daca i-ai speria putin. |
sunt in continuare de acord cu tine
roxycod spune:
Multumesc pentru mesaj Diana
Multa sanatate si un bebe sanatos si cuminte in decembrie!
Te pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lucianamoga/lucianamoga.jpg)
lucianamoga spune:
Fetelor as avea o intrebare , pentru cele a caror sot au facut asa ceva, pentru spermocultura trebuie abstinenta?
Multumesc anticipat
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!