Adio biberon de noapte!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Aseara bb nu s-a mai trezit deloc!
Nici eu nu sunt adepta ceaiului iar bb nici cand e bolnav nu prea se omoara cu el. De asta m-am si gandit la ceai
Noi am avut probleme cu ceaiul ca pe la 5-6 luni nu vroia apa doar ceai din cauza ceaiurilor pt colici cred. De atunci bem doar apa.
O sa mai vedem ce se mai intampla in noptile urmatoare pt ca inca nu sunt convinsa.

Si al meu bb este tot un mare mancacios. Avem 14 Kg la 1 an si 2 luni si 86 cm astfel incat cam trebuia sa scoatem masa de noapte.
Eu nu i-am mai dat cereale de pe la 6 luni cand dr mi-a recomandat sa incerc cu legume ca nu cumva de la cereale fiind mai dulci sa se trezeasca de sete. Oricum mereu a mancat bine asa ca nu avea sens sa-i dau cereale. Nici acum nu manaca decat fierturi pt ca mi-e teama fiind asa de mancacios sa nu devina obez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Baiatul meu are 1 an..adica pe 26 mai face un an si are 9 kg si 78 cm...e slabut..nu imi fac griji de "silueta" la el..numai ca nu-i prea mancacios..de aia probabil ca si papa bine noaptea..k sa recupereze:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Mihai si-a scos singur masa de noapte (de fapt mesele) pe la doi ani si vreo 2 luni. Nu a fost chip sa il conving sa renunte. Am incercat cu apa, plimbat in brate, nimic. Oricum se enerva si plangea tare daca nu te executai imediat. Al meu a mancat tot timpul bine- are cca 7-8 mese pe zi de mancare+lapte/zi chiar si acum, dar nu ne facem probleme de greutate ca Narcisa (apropo mare baiat ai, al meu avea parca 12.5 kg la un an).

Si cu redusul portiei nu e intotdeauna o solutie. La noi taiai o masura, se scula mai devreme, asa ca am renuntat si la asta rapid.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Multumes didi
poza de la profilul meu este facuta exact in ziua in care a implinit 1 an. Nu pare gras deloc!
Am intrebat si fetele prin parc daca li se pare gras ca ma gandesc poate sunt eu subiectiva.
Nici la mine nu a mers sa reduc portia. Tot asa o seara a fost ok ...a doua noapte s-a trezit de 2 ori si era aceasi cantitate ca si seara precedenta. De asta nici nu imi fac iluzi inca. Sunt pregatita psihic sa o luam de la capat cu mesele. Pana nu trece cel putin o luna sa nu se mai trezeasca ....nici nu ma gandesc ca am scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Mie mi se pare crud sa-i scoti lapticul daca ii e foame. Eu si acum (nu zic varsta) ma trezesc noaptea de foame si nu pot adorm la loc daca nu bag nimic la ghiozdan
E clar ca ,, cu cat mananca mai putin ziua (trebuie si sa fie consistent, nu doar lapte toata ziua - depinde si de varsta desigur), cu atat recupereaza noaptea, deci acolo trebuie lucrat.
A mea si-a scos singurica lapticul de noapte si doarme de seara pana dimineata, dar daca s-ar trezi o data pt laptic i-as da imediat.

Mergi la inceput