Vacanta, o corvoada
Raspunsuri - Pagina 8
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Danamiha ti-am trimis PM, sa nu acaparam subiectul cu info turistice. Anya |
olympia spune:
Anya vreau si eu PM, te rog frumos. Cred ca un AI va fi solutia pan' la urma, dar nu pentru tobogane, piscine, ci pentru comoditate. Ma intereseaza sa fie buna plaja, intrarea in apa fara pietre si nici pe pontoane. E la fel de important pentru noi ca standardul de igiena respectat in hotel.
Marox spune:
Eu cred ca cel mai bine ti s-ar potrivi o resedinta secundara, o casa la tara, la mare sau la munte. La tara avind confortul cu care esti obisnuita, bineinteles.
Unchiul meu are posibilitati finaciare deosebite. Insa nu-i place neam sa calatoreasca, sa ia avionul, sa mearga mult cu masina. Nici pe vremea lui Ceasca nu-l interesa sa mearga nici macar la mare. Insa socrul lui, prin '88, a cumparat un grajd, intr-o zona frumoasa de munte, cam la 50-100 km de unde locuiesc. Ani de zile a mers unchi-miu acolo si a pus mina la treaba sa transforme grajdul in cabana si a reusit s-o faca locuibila, cu apa de la robinet, toaleta normala si dus. El e super fericit acolo, pur si simplu nu-l intereseaza sa bata mapamondul.
pitzinuca spune:
Buna Marox,
Noi la vara trecem prin Frantia cu masina, de 1 iulie trebuie sa fim la Paris. Daca sunteti pe acasa #537;i va face placere putem sa va vizitam, daca imi spui pe unde te situezi si daca ne este in drum.
Mi-ar placea sa ne cunoastem
Bobi
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
pitzinuca spune:
SCUZE! Olimpiei si participantilor la subiect, credeam ca am scris mesajul pe privat. era tarziu si eram varza...
ignorati mesagiul
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
olympia spune:
Nu-i bai, Pitzinuca! Intre timp noi am ales vacanta, AI la bulgari, fara avion ca sa nu stresam sotul, nu plecam prea departe ca sa ma simt eu aproape de casa, mergem cu masina dimineata devreme cu fata adormita, feciorul s-ampacat cu ideea... Subiectul se poate inchide sau puteti sa va descarcati mai departe stresul cu alegerea vacantei(cine-l are)... mie mi-a facut bine!
pitzinuca spune:
Vacanta placuta, sa ne povestesti daca fu o corvoada au ba!
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
olympia spune:
Va povestesc , numa ca mai e ceva de asteptat pana atunci, plecam la sfarsitul lui august.