Vacanta, o corvoada
Raspunsuri - Pagina 4
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmaw Exista asa ceva in RO? |
Sigur ca da, in ultimii ani au aparut chiar foarte multe.
Dar suntem cam off topic
glimmer spune:
Pentru raul de miscare, fetita mea sufera de asa ceva in masina. Anul asta am descoperit un medicament homeopat care a functionat. Cocculine (de la Boiron, se gaseste in farmacii). Merg si mai multe pe zi decat scrie in prospect, practic, la nevoie se mai suge cate o pastila. Merge la orice varsta.
Ma inscriu pe lista celor cu oroare de facut bagaje...
pisigri spune:
Eu sint indragostita si de facut bagaje, si de calatorit oricum, oriunde, dormit unde-o fi, mincat pe apucate. Numa' cu multe-stele-le nu ma impac, si cu programele alea fixe: la ora 9 mic dejun, la 10 intilnire in parcare, 10-11.30 vizita cu ghid nu stiu unde, 11.30-12. pauza de shushu etc. La de-astea nu ma bag nici picata cu ceara
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmaw Deci mincarea de la AI este CONGELATA DE ANUL TRECUT....o fi multa, variata,la indemina,DAR NU E SANATOASA. |
In ce baza faci aceasta afirmatzie?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
oana_lex82 spune:
Fetelor pe mine nu ma oboseste nici o vacanta..numai ideea de a calatori ma incanta maxim si deja ma apuc de visat cu 1 an inainte....Anul asta plecam cu bb la mare..e primul an cu copil in vacanta..dar la cat iubesc marea sigur ma voi distra..Cat priveste facutul bagajelor, mie imi place sa fac bagaje,..urasc insa sa le "despachetez la intoarecere..atunci e mai naspa..ca o zi imi ia numai despachetat si spalat tot ce am carat cu noi...Dar per total merita tot efortul!
olympia spune:
Uau, ce de raspunsuri! S-o iau pe rand... "Fisa postului" , nu-i de la sot, e mostenita, ca sa zic asa. Ai mei m-au dus la mare intr-una si au mers si ei si de doua ori pe an daca s-a putut si merg in continuare, ca asa isi fac provizia de sanatate sa treaca iarna fara dureri de oase si cu raceli cat mai putine... "nici prin cap sa nu-ti treaca sa duci copiii la mare", e sloganul fiecarei veri. Noi am mai sarit insa cate-o vara dar cu motive serioase, cat am avut santier la casa, sau cand erau copiii mici de tot, pana in doi ani. Din copilarie am experimentat toate felurile de mers la mare si gazde, si hoteluri, numa la cort n-am fost. In principiu, eu am o problema cu toaletele folosite la comun, si cand am inchiriat de la particulari am luat un apartament si aia a fost, nu am avut comun cu gazda nici baie , nici bucatarie si nici nu m-am bazat sa-mi gateasca ea.
Marea este sigur dn ce in ce mai poluata si la noi eu am banuiala clara ca ceva nu-i in regula cu canalizarea constructiilor noi facute aproape de plaja, cred ca modificarea compozitiei apei duce si la invaziile alea de alge si pesti morti, de cate ori am fost in ultimii ani s-a lasat cu amintiri nasoale. De 6 ani n-am mai indraznit...
Despre AI acum... Sigur ca-i un fel de industrie la mijloc, dar ai de unde alege si lucruri mai safe, iar la noi perioada asta e singura din an in care mancam altfel decat gatit proaspat acasa, deci daca-s respectate regulile de igiena, in principiu nu-s probleme. In primul rand mergem pentru mare, pentru o plaja si o apa cat mai curate, vreau ca drumul de la hotel la plaja sa fie cat mai scurt ca sa nu fie tentati copiii de piscina, intrarea in apa cat mai lina si mai fara pietre. Fata are 9 ani, am uitat sa zic si ea e destul de atrasa de programele de animatie de la Ai. Nu-i idealul meu de vacanta, e insa ceva destul de ok luaind in considerare si pretul. Nu ma vad bantuind tot familionul la ora de masa ca sa alegem ce si unde mancam, sa ma intreb care restaurant o fi mai curat. Pisigri tocmai asta-i ok la Ai ca orarul e flexibil si ai ce ciuguli cam toata ziua, nu-i cu program.
Cu alte cuvinte aleg raul cel mai mic, sau macar incerc.
olympia spune:
Am uitat sa zic de fecior... La cata imaginatie am eu, la cum il stiu si la cate idei are el, nu vreau sa ma gandesc cam cum ar arata vacanta lui cu colegii in afara tarii. In excursii de cateva zile cu scoala a fost desigur de mai multe ori, dar in tara. El acu visa Corfu... poate la anul
pitzinuca spune:
Pisigri - la roger waters. . nu stiu cum se intra in apa la textile ca noi nu servim decat in cealalta parte, dar de sus de pe faleza se vede minunata
scuze de off topic.
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
carmaw spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
In ce baza faci aceasta afirmatzie? Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
care dintre ele?
CA e fabricata(cea gatita) din neandhertal si supercongelata??? citeste un picut mai sus
Ca e NEsanatoasa??
Glumesti???
ps edit pt cuvintele "cea gatita"
ps dana in Creta eu asta am vazut...banuiesc ca mondial este aceeasi politica de aceea se ajunge la tarife "interesante"
=================================================================Acum asta e ce am vazut...treaba fiecaruia ce decizie ia pt vacanta perso.
denizel spune:
Eu ma intreb cat sunt de mari si de multe congelatoarele de la AI daca ajung pentru depozitarea timp de un an a hranei destinate hoardelor de turisti care navalesc in sezonul din anul urmator .
Iar daca mancarea e doar incalzita, armata aia de bucatari si bucatarese cu ce se ocupa? Cu spalat vase si taiat fructe?