Vacanta, o corvoada
Raspunsuri - Pagina 3
carmaw spune:
Buna
Tot va citesc....da cnormal citi useri atitea pareri
Referitor la "totul inclus'....stiti stau in Creta...acum niste ani am lucrat la o receprie de hotel cu AI...era armata belgiana
Deci mincarea de la AI este CONGELATA DE ANUL TRECUT....o fi multa, variata,la indemina,DAR NU E SANATOASA.
Se gateste INTERNATIONAL ca sa nu fie surprize,nu fe ti gasi mare lucru din bucatele TRADITIONALE si chiar daca sunt ,nu sunt explicate,treci pe linga ele fara sa le gusti,VECHI.
Si daca e sa maninci mincare supercongelata.....
Cretanii aici la mesele lor in taverne nu comanda un fel pt fiecare mesean se umple masa de MEZE adica aperitive ,si mincare gatita 3 feluri diverse daca sunt 5 meseni...totul e in centru mesei si fiecare se serveste pe farfuria lui cite putin...asa ca sa gusti din toate.Si nu un ultim aspect PORTIIILE SUNT F MARI
===================================================================
Cum vreti faceti dar pe mine o vacanta in structurile betonate cu AI fara sa ma misc si sa revin nestiind de fapt in ce tara mi am 'petrecut 'concediul.....nu e in regula m ar obosi .M ar asteniza
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Dar oricum indiferent de decizia dvoastra vacanta placuta va urez si sa faceti in asa fel incit sa reveniti pline de ENERGIE POZITIVA
===================================================================
Am o intrebare: in RO nu exista locuri pe la munte de preferanta unde organizat poti sa faci exercitiu fizic adica ceva asa de exemplu sa mergi tinindu te de o funie intre doi copaci....vazusem eu un reportaj ...era prin Franta...se organizau vacante ,erau casute ,cineva gatea pt ei in fiece zi ,erau jocuri sportive,monitori...intervievatii erau f veseli ca au scapat de OBOSEALA.Exista asa ceva in RO?
glimmer spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olympia De ramas acasa nici vorba, fara mare nu se poate, intra in "fisa postului" de parinte, pe cat se poate. |
Ma bag si eu in vorba, pentru ca nu stiu daca chestia cu "obligatoriu la mare" se mai mentine in conditiile de azi. Adica, soarele e tot mai periculos in fiecare an, apele sunt tot mai poluate, la noi cu atat mai mult... Eu care am avut probleme cu "alunitele" de pe piele din cauza expunerii la soare, am tendinta sa fiu mai precauta acum. Cand mi-am facut ultimele cauterizari, m-am "laudat" la medic cum stau eu la soare numai doua ore dimineata, pana in ora 10 si doua ore dupa-amiaza dupa ora 16. La care m-a intrebat pe un ton ingrozit: "Cum, stai patru ore pe zi la soareeeeee?!!". Atunci, ma intreb, daca pe plaja nu e voie, de ce m-as mai duce la mare? In plus, fetita mea a avut probleme orl de mica si am dus-o la mare ani la rand cate trei saptamani si nu am observat nicio imbunatatire. Deci, sincer, eu nu cred ca marea rezolva mare lucru. Dar asta e numai parerea mea...
pisigri spune:
pitzinuca, la ce concert?
La 2 Mai la textilisti, apa e mai fara pietre? Ca la nudisti e jale, trebuie sa intri incaltat...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
bird70 spune:
Noi anul asta ne vom plimba 5 saptamani prin Europa. Am inchiriat un motorhome cu un pat dublu si 2 simple (suprapuse), are baie si bucatarie. Incercam sa facem macar 3-4 tari dar ne miscam cum avem chef, daca ne place intr-un loc stam mai mult, daca nu ne place plecam mai repede. In Europa exista campsite-uri foarte bine puse la punct si ieftine. O sa va povestesc cum a fost, abia astept.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
viviana spune:
Olympia, griji o sa-ti tot faci din toate alea.
Numai ca trebuie sa le infrunti si sa treci prin ele nu sa le ocolesti.
Daca te ajuta cu ceva iti pot spune ca eu pana acum vreo 2 ani nu am avut nicio vacanta normala. Nu a existat an in care sa nu intrerupem sejurul la mare. De aia nu am plecat niciodata la mare in afara Romaniei. S-ar putea sa incercam anul asta.
Nu a existat drum fara voma.
Cea mai naspa excursie am facut-o asta-vara cand eram in America si am vizitat Parcul National Sequoia. Nimeni nu mi-a spus ca este la peste 2300 m altitudine si ca drumul e mai "tare" decat Transfagarasanul nostru!
A vomat fii-mea de peste 10 de ori numai la ducere.
Am poza cu ea vomand la fata Generalului Sherman.
Cu toate astea si cu tot raul ei de masina, nu are si rau de avion.
O singura data a dat la boboci dupa aterizare pentru ca au trebuit sa repozitioneze avionul si l-au tras cu spatele.
Ce sa spun ca am fost atat de idioata incat am uitat sa arunc punga in avion si m-am plimbat cu ea prin aeroport. Nu existau cosuri de gunoi pana nu ajungeai la vama.
Acuma s-au mai linistit lucrurile. Nu mai face alergii la soare si nici hemisuccinat intravenos, nu-si mai sparge capul dupa 2 zile de sejur si nici nu-si mai rupe picioarele.
Acum se plictiseste cu noi. Alta dandana.
Am avut o perioada cand NU asteptam vacanta.
Dar, totusi, am mers.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
Si stiti ce, la urma urmei, la mine nimic nu-i plictisitor!
Si nu am decat un copil.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
pisigri spune:
bird70, super ! Imi poti da te rog ceva detalii (pe PM daca nu vrei aici) de genul de unde ati inchiriat rulota? cit? inchiriati si masina? etc
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
lorelaim spune:
Noi in Tunisia am fost de 2 ori la All-Inclusive si am avut la fructe proaspete de nu stiam de unde sa mai alegem (piersici, nectarine, caise, capsuni, pepene rosu, pepene galben, portocale, curmale proaspete) si in plus boluri cu rosii, castraveti, salata verde, morcovi rasi, ceapa, etc, platouri cu branzeturi asortate... Nu mi s-a parut de loc nesanatos... (ehh - erau si prajiturele, foietaj, creme, cartofi prajiti, pizza, clatite cu cioco, inghetata si alte cele... pentru cine vrea sa-si dea in petec)
Plictiseala? Nope! Fiecare val are alta forma care evolueaza de cand ia nastere pana se sparge la mal, fiecare nor zboara diferit, fiecare umbra pe nisip e o noua poveste... trebuie sa stii doar sa privesti, sa-ti imaginezi, sa visezi Si cand ai un prunc nici ca ai timp de visat ... Noroc ca prunca nu vrea in geanta ei decat jucarii si carti... Asa ca nici ea nu are timp sa se plicti cand nu topaie in valuri
desprecopii spune:
olympia, total offtopic - esarfele pictate sunt super! Cum as putea sa cumpar si eu una?
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
bird70 spune:
Pisigri,
aterizam in Germania de unde inchiriem masina, nu e rulota, e o masina mare cu rulota intr-una. Face un tur, Germania, Austria, Elvetia, nordul Italiei si daca avem timp mergem si la Paris, dar cum am zis, depinde ce ne place si ce nu. Masina este in genul asta: http://www.motorhomebookers.com/popup/fahrzeug_details.asp?id=512&chnl=au&path=germany/drm are pat dublu si in spatele masinii un pat suprapus.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper