Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(31)
Raspunsuri - Pagina 3
Siuta spune:
.Eu ii fac lui Toma piureul de legume pentru 2 zile .Dupa ce pasez legumele le pun in recipiente de la Avent si le tin la frigider.Mananca un paharel de 180 ml la o masa.Si pentru ca se vorbea de cartoful dulce- Toma e mare fan .
Am trecut de vreo 3 zile si la piureul de fructe-mar si para.Ce alte fructe pot sa ii mai dau la 5 luni ? Ananas pot sa ii dau ?
Ii plac si fructele spre fericirea mea. Peste vreo saptamana o sa incerc sa ii inlocuiesc si masa de LP de la 18 cu cereale .
In rest, creste frumos .
Adipapazi, mi-a revenit zambetul pe buze cu poezia ta. Multumesc
simona-maris spune:
Buna, fetelor!
Vad ca mergeti bine cu diversificarea.Bravo! Stfean mananca doar cateva linguritie mar ras , cateva de legume si ceva ceva cereale...dar asa putin. Dupa 4-5 lingurite se foieste si incep protestele.
Sashenka
Adi, multam pt dedicatie...HIHIHIHI.de unde mi-ai venit cu poezii asa destrabalate?
Eu acum ma lupt cu ceva restante si cu lucrarea de disertatie...abia astept sa termin odata, uffff!
Am facut eco si bebe se vede in burtica, dar e prea mic pt a-i auzi inimioara. Peste 10 zile repet.Mi-a gasit o mica decalotare de placenta (sangerasem si asta era cauza).Abia astept eco sa stiu ce bebe e bine.
Stefan a zis "mama"clar, prima data in afara timpului de plans. Cand plange , zice mama de pe la 3-4 luni. Acum era in brate la tati si a zis bosumflat asa.."mama"
IN rest se misca in continuuuuuuuuuuuu.Se plictiseste repede, apuca orice vede , gusta si tranteste pe jos. Se tine de marginea patutului si se ridica in picioare singur. . Daca e culcat se ridica in fund, nu va spun ca atata se chinuie sa se ridice ca face partzuri
Deci am baiat mare, nu?
eea_farcau spune:
Buna fetele!
Nu am mai scris de ceva vreme dar nu am prea avut timp.azi am fost la cumparaturi aiurea cu bebe si ma gandeam eu asa cum ar fi sa ii iau o cana cu cioc.... dupa indelungi cautari nu am gasit asa cum vroiam si am luat o cana cu pai termoizolanta ci care avem mare succes prima data i sa parut ceva suspect dar pupaia cand a vazut cum e treaba a supt de numa.
cu diversificare si noi dtam destul de bine doar ca intru in pana de ideei si nu mai stiu ce sa ii fac . dimineata papa fructe si la pranz legume . si eu fac piureul pe 3 zile asa ca pt a 3 zi bag la congelator in recipiente pt congelat, daca a-si avea mai mult timp liber a-si gati in fiecare zi, asa ca fac si eu cum pot
in ultimele zile nu prea mai papa asa de bine, am pus vina pe dintisori, sper sa treaca repede si perioada asta.
oare ce fructe pot sa ii mai dau? Rares are abea 5 luni
sugubina spune:
Buna iepurasele,
amelia_ilie vai cu caldura..nu vreau sa imi imaginez ce va fi la vara. La noi la dormitor se super incinge, si nu am AC..Azi la 8.30 dupa ce le-am demancarit am deschis putin geamu-ca si tine in speranta ca se mai racore. Am scos nadragii la fete si au ramas la bulanelele guale. Ce le-am mai placut:bisti deasupra la paturica, sa simta ele recisor.
BraveGirl uite nu stiam asta cu borcanele la conge ca nu merge..Si chiar ma tenta sa o fac/o sa cumpar dealea speciale de plastic.
adipapazi ce fac Puii tei? Same here cu supa...un chin total la inceput. Traiasca piureul. Azi am servit cu pui de piept de la mamaie si putintel unt. Au spaart.
Elfico felicitari pt noul carut, sa il stapaniti sanatosi!
Siuta si eu fac pt doo zile. Si tot mi se pare ca gatesc des. Odata si odat tot rup pisica-n doo si cre ca voi congela. Recipiente sa am ca acu nu posed.
simona, uaau a zis mama! Ce frumoos ! felicitari. Cine stie o fi semn ca ai fetita in burtica.
eea_farcau fructe merg mar para banana/si cand or aparea piersica/caisa. Eu ma gandesc sa cumpar dinastea de la hipermarket sa vad cum le-ar place.
Puteti vota Puficele aici.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
sugubina spune:
Asa, despre noi:
- ieri am facut vaccin, au marait doar la intepatura in rest au fost fete model
- raportam prima iesire cu carutu tren la Auchan, succes total, nu au latrat, toti ne admirau si mai ales se dadeau din calea mea. La casa glumeam cu casierita ca nu am cod de bare pt ele si ca nu stu cum sa procedam
- de azi merg la masaj anticelu si laser pt vergeturi si electrostimulare, de mai ma tratez. Am facut programarile pana pe 3iun, sper sa pot jongla ok cu ajutoru. Deocamdata dady s-a descurcat. Stiti cum a imbracat el cupii pe caldura asta? cu salopete cu labe din POLAR! Noroc ca a luat la el si dres si rochite si le-am schimbat in parc ca lesinau de cald..
-Marutei se pare ca ii apare un dinte, asa zice dr, eu una nu am vazut nimica. Sa vedem
- ne-a dat analize de facut inainte de a recomanda fier (f tare ca alti dau direct Fe).
Fetele question: Cum recoltez eu pipi ? Stau cu pampersu desfacut si cu okiu pe copil cand face cisi sa pun paharu?
Puteti vota Puficele aici.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
ralucaspm spune:
Sugubina, iei de la farmacie o punguta speciala care se lipeste la pasa (sau la cuc, la baietei). Eu nu am reusit niciodata la Ioanna sa colectez asa, la baietei e mai usor ca bagi cucul in punguta si se aduna ceva pipi. Un truc ca sa le faci sa faca pipi repede (ne-a invatat pediatrul) e sa iti racesti un pic mainile, cu apa rece si apoi te stergi si pui mainile pe burtica lor. Daca simt rece la burtica fac pipi imediat, cel putin asa mergea la Iorgos.
Ai grija ca daca nu esti pe faza, chiar daca fac in punguta, se varsa punguta si nu mai gasesti decat cateva picaturi in ea.
Bafta !
Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas
ral_eli spune:
sugu unde faci masajul si laserul si cati bani? e pe langa noi?
eu cred ca dc ma decid sa ma fac mumoasa, ma duc cu tot cu copil daca dureaza pana in 20-30 minute un tratament.
mami de Robert Petru
BraveGirl spune:
Sugu, ca sa fii sigura ca reusesti cu punguta, lasi fff lejer pampersul si nu le imbraci decat cu bluzita. Dc pampersul e strans si mai pui si haine, se deslipeste punga si curge susu. Asta m-au invatat asistentele in spital.
Eu sunt varza, arianna a luat o boala contagioasa de la gradi
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
adipapazi spune:
seara buna,
ce face barlogul meu drag? hiberneaza... io bag de seama ca m-am fct bufnita ca umblu numa noaptea.
bravegirl, deci cana cu cioc de la aevnt, asa sa fie!
simona, bafta le echo!
pai nu stii ca io-s cu cartile si cu literatura? stiu si mai deocheate!
sugu, trecem la iaurt la ora 17.30-18. adica ana se culca la 9.30-10 seara si doarme dusa pan la 6 dimi, cand papa LP si se culca la loc pan la 7-8, ceea ce fra-su nu poate sa inteleaga. se zvarcoleste de vreo 3-4 ori noaptea, la 5 papa, la 6 fix e cu okii teava, zici ca lucreaza skimbu 1 undeva si nu care cumva sa intarzie. pe la 8 juma-9 papam 1-2 mere, 2 cm banana si 1/3 borcanel de para, plus branza si 2 mas cereale , asta e portia fiecaruia. apoi papam tocanitza ta, pe care am ajustat-o si cu suc de rosii la sfarsit. ana papa minim 150, ioakim minim 130, dar cu mare circ.i-am fct si dovlecel cu cereale si branza, si piure de cartof cu branza/unt/LP si o parere de sare, nimic, frate. zici ca e otrava. la 17.30-18 am inceput iaurtul: ana a papat azi 100g, ioakim vreo 60 (e a treia zi) cu 2 masuri cereale, iar seara LP. am trecut la nan2, nush ce are ioakim ca face nazuri de 2 zile, de unde pana in wend a papat cate 700ml/zi, acu abia ajungem la 400.
in rest, au 8 kg. sunt multumita, se intorc in fel si kip, se ridica in 4 labe si apoi se tarasc, rad, kiuie, mai nou au 3 somnuri, unul dp mere, unul intre 3 si 5 si unul pe la 7 seara. vor in fund si ii si tin cateva minute/zi. in continuare facem kineto.
eu bag 90 abdomene zilnic si se vede. de sapt viitoare bag 100.basca procedurile insirate cu cateva zile before.
sper din tot sufletul ca ioakim sa pape macar 150lp.dar e atat de vesel si de frumos cu okii aia albastri si gropitza, ca nu ma pot supara pe el. iar ana e o minunica: grasuna, curioasa, maslinita, serioasa, cercetatoare. mor dupa ei si nu vreau la serviciu mai devreme de 25 oct 2013.
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Sugu, ca sa fii sigura ca reusesti cu punguta, lasi fff lejer pampersul si nu le imbraci decat cu bluzita. Dc pampersul e strans si mai pui si haine, se deslipeste punga si curge susu. Asta m-au invatat asistentele in spital. Eu sunt varza, arianna a luat o boala contagioasa de la gradi ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
Sanatate multa Ariannei Corina! sa nu ia si Patrick!
Mami de Cristiana (29.12.2010)