Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Neata fetelor,

Am cam lipsit dar din motive de plimbareala, astazi nu mai am forta necesara de aceea am spus pas la plimbarea de dimineata.

Elfica - eu ii dau apa nu ceai, adica mie apa imi potoleste setea nu ceaiul sau sucul si ma gandesc ca si la el e la fel, ii dau dupa fiecare masa si de cate ori imi e mie sete, si mie imi e destul de mult sete ca a-si bea apa toata ziua .
De branzica nu imi pot da cu parearea, daca Sugu a zis ca e ok inseamna ca asa e, dar cu spanacul... se da dupa 8 luni, din cauza ca contine foarte multi nitriti ce se elibereaza prin fierbere, si eu ma gandeam sa ii dau spanac, m-am informat si asta am aflat, acum fiecare face cum crede...
Sa nu uit... FELICITARI PT DINTISOR!!!

ral_eli - si Alex transpira in cap, dar transpira rau de tot...

Sugu - sa ne zici cum merge molfaiala din suzeta smechera

lorin - felicitari pt botez, sa va traiasca mica crestina!!!

Bursucelul meu s-a ridicat ieri in patru labe cred ca mai are unpicut si merge de-a busilea
In ceea ce priveste diversificarea si pentru mine e un chin nu stiu cu ce gresesc dar s-a intamplat de cateva ori sa isi faca greata si sa vomite cu jet si pe gura si pe nas... si-a facut greata si la fructe, si la legume si la cereale... si la prima lingurita de mancare si la ultima... nu e o regula sa zic ca ii dau prea mult, sau prea gros, sau nu ii place... ma gandesc ca nu stie bine sa pape si ii ramane mancarica pe cerul gurii si de acolo buba, dar nu stiu sigur si imi e asa teama cand ii dau sa pape... pt ca imi e mila de el sa il vad asa... Din fericire e un mancacios si atunci cand nu isi face greata papa tot, nu am masurat sa vad cat papa, aproximativ 3-4 linguri mari pline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ma bucur ca v-au placut exercitiile.sa va tineti de ele, nu au cum sa le strice.eu am luat si minge de kineto de la decathlon si facem kestii si pe ea, dar astea sunt cam grele si abia acum ma specializez in ele, mai invat azi la dna kinetoterapeut. oricum, l-a invatat pe ioakim sa se mute din fund in patru labe si sa vezi ce aplica. copilul asta iar e certat cu cantarul, sta la 7950 de 10 zile, sa disper io. sor'sa are 8250, niciodata nu a fost asa mare diferenta intre ei.

elfico, baga branza linistita, nu are ce sa-i faca rau. pui 2 lingurite in fructe si e ok. dar sa le blenduiesti, ca branza e inecacioasa si ii va fi greu sa o inghita si sa nu iti refuze fructele.
ma elfico, tu vezi la mine asa cantitate de fructe dupa 3 luni de munca. asa ca relax. nu mai tii minte ca la un moment dat eu am intrerupt fructele si le-am reluat dupa o saptamana ca nu le manacau?

ce a papat ana ieri? borsul meu de curcan, s-a lins pe bot. am pasat tot: dovlecel, morcov, cartof, carne, fasole, orez, frunze de patrunjel si ce s-a mai agatat de lingura.fara iaurt, fara cereale, fara nicio fitza, a papat ca nebuna. miresul nu. l-am amestecat cu mar si para, desigur, iar la iaurt numa 10 -12 lingurite. noroc ca a bagat seara 200 lp.

in skimb, eu am delirat de fericire ieri ca am 72,5 sau kiar 72 kg, adica mai am vreo 6-7 ca sa redevin diva, asa ca am bagat si juma de hersatrau, si 100 de abdomene, incat cine voma si dormea cu otetu la nas pe la 10 jumate? de luni iar reiau masajele ca acu veni ciclu si nu pot drenaj. doamne, am ajuns sa delirez la kg peste 70!daca m-ar fia auzit cineva acu 2 ani murea de ras.

deci asa, cana de la nuk si pampersii de la dm. buuuuuuun! bag un dm, ca si-asa mi s-au term tampoanele si alea de la jessa de costa 5 roni 16 tampoane sunt foarte bune, gen libresse.

sa vedem ce papa ai mei azi.
fug la trebi.

Mergi la inceput

bai, daca o mai vad mult pe nemernica asta de la fitness cereale, innebunesc. nimic nu poti sa faci pe forum ca dai de popoul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

bai, daca o mai vad mult pe nemernica asta de la fitness cereale, innebunesc. nimic nu poti sa faci pe forum ca dai de popoul ei.

Adi, mami de ana si ioachim

Mergi la inceput

HELP Am si eu o problema cu Toma : de o saptamana e mucios si tusitor. I-am dat tratamentul indicat de dna dr ( oscilo, stodal, ser) dar se manifesta in continuare cu o tuse chiar mai puternica. Ce sa fac???
cred ca ma duc din nou la dr azi ....
Zicea cineva de spanac:eu ii pun in piure cateva frunze de spanac/ loboda/ verdeata si le papa cu mare placere. Ieri i-am pus si o frunza de leustean si s-a lins pe botic .
Ma bucur tare mult ca e papacios .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:

Oricum, felicitari pentru kilogramele pierdute! Am inceput si eu sa scot dulciurile din meniu ca eram prea de tot si grasa si cu gandul numai la dulce. Gata. Fructe la discretie dar prajituri NU! Mai ales NU praji cumparate. Sper sa tina faza ca ma dispera cat m-am facut.

In alta ordine de idei .. sunt tristuta rau. Azi -noapte la 4.30 a trebuit sa dezghet lapte din conge si sa ii dau lui bb caci nu tragea nimic la tzitzi si plangea. Sper sa nu se mai repete povestea asta ca nu mai am decat 7-8 borcanele in conge si nu imi ajung nici pe o maseluta. Acum bag program de hidratare si galactogil si vedem daca da rezultate.

Pupici tuturor.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:

Adi si eu la fel, cand o vad imi vine sa inchid lap .

Heidy, nu esti singura. Si eu vad ca scade productia, asa ca i-am suplimentat (n-am incotro, urla de foame) cu aptamil 1. Vad ca-i place, asa ca macar daca s-o termina si n-oi mai putea face nimic stiu ca am ceva back-up. Ii dau doar seara, cand productia e micuta, dar rade 150 ml dupa ce suge cat poate de la mine. A inceput sa pape si ea mai binisor vad, de cand cu suplimentul e mai pufosica. Sau poate nu s-a mai lungit ca in celelalte luni, cine stie... orcum incepe sa aiba si ea cutulite pe copanele

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

esec la masa de parnz la ioakim, numai 50g legume cu banana. plus niste lapte in sila.
ana a mancat tot, regulamentar.

cum naiba ii bag io oul? dar ficatul? dar pestele? am inceput sa plang zilnic on the subject.

Mergi la inceput

Citat:

esec la masa de parnz la ioakim, numai 50g legume cu banana. plus niste lapte in sila.
ana a mancat tot, regulamentar.

cum naiba ii bag io oul? dar ficatul? dar pestele? am inceput sa plang zilnic on the subject.

s-ar putea sa ai o surpriza si sa ii placa oul si carnita. Mai stii ??
Dar la legume incearca si alt gust: incearca sa pui putin LP, sau sa storci putina lamaie...zic si eu !
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Hop si eu!

Va citesc din umbra!Ramo, nsh cum faci de reusesti sa plimbi atatea ore bebelul!Eu nu pot!
Noi avem deja 4 dintisori, suntem un dintos. Stam si in popou, doar ca ne mai lasam cand pe dreapta, cd pe stanga, as dori sa-i cumpar un baby ring.

Mergi la inceput