Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Va pup doar si vorbim maine mai multe. Mai am sa ii calc sotului camasa pentru maine si apoi nani!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neata la toata lumea! Plus o cana mare de pentru toata lumea! Plus tort cu mousse de ciocolata si crema de fructe de padure, yammy yammy.

Eu cu somnul nu pot sa ma plang. Delia doarme cate 10-12 ore noaptea. Referitor la diversificare, uneori cand nu ii place mancarea facuta de mine (fara sare ce-i drept) ii mai dau de la borcanas si o mananca. Asa facea si sora-sa si mananca orice (e permis) singura de la 1 an jumate, nu am avut niciodata probleme la capitolul asta.

Deci nu sta nimeni pe langa Parcul Circului, sa am si eu cu cine sa ma intalnesc? Era geniusamb dar nu a mai intrat si nu mai stiu nimic despre ea...

Mergi la inceput

Buna dimineata! Si acum sa raspund si eu, ca aseara eram pe repede-inainte si nu aveam timp. Dar nu mai stiu tot ce vroiam sa spun, asa ca o iau incetisor, poate imi amintesc.

Adipapazi: Si mie mi se pare bine jumatate de mar, dar cand vad la tine un mar mare + 1/2 borcanel para +... etc, ma gandesc ca cine stie cand va reusi si ea performanta asta. Ieri, pe langa fructele de dimineata, i-am dat si niste morcov fiert si pasat la pranz. Azi marim doza, bineineles, iar apoi, zilele urmatoare il amestec cu dovlecel. Si apoi cu spanac, cat mai e pe piata, ca in curand dispare... Si e o sursa de fier importanta, asa ca abia astept sa vad dc are succes. Maine merg cu ea la doctor si am emotii, ca nu cred ca a luat prea mult in greutate. In planul de diversificare al doctoritei mele dupa prima luna de fructe si cereale, ar trebui sa bag branzica. Vi se pare ok? Stiu ca zicea Sugu ca e o problema controversata si atunci eu ma gandesc sa aman momentul, pe principiul ca daca e mai tarziu, nu are ce sa pateasca, dar daca e mai devreme decat ar trebui, poate avea. Mai bine sa trag tare cu legumele si sa le introduc rand pe rand cat mai repede, cred!

Danaint: Ne bucuram ca ne mai scrii si noua! Te mai asteptam cu vesti despre micul Lucas!

Fetelor, veniti la petrecerea de 1 iunie la Cocor? Pt cine nu stie despre ce e vorba, uitati aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164002&whichpage=1. Eu as vrea, e prima ei sarbatorire :)Dar sa vedem dc poate sotul sa ne duca! M-as bucura sa va regasesc acolo, dati de stire daca va hotarati!

Ieri am fost in DM-ul de la Delfinului, in sfarsit. Am vrut sa iau spray nazal cu apa de mare, dar nu mai aveau. Am cascat ochii putin, dar nu mult, ca afara statea sa ploua, tuna si mi-a fost teama sa nu inceapa propriu-zis sa ploua si sa ude printesa. Acolo am vazut si pampers marca Babylove f rentabil. Sugubina sau oricine a luat de acolo: ati incercat marca aceasta, e ok?

Cana de la Nuk cu cioc de silicon e super, bea apica fara probleme. Pe cea cu pai nu stiu cum sa o testez dc bea sau doar molfaie paiul. Ca nu e transparent recipientul si nici gradat nu e sa vad pana unde pun eu si cat ajunge dupa ce suge ea. Ma gandesc sa ii pun suc de morcov, ca e portocaliu si vad dc urca prin pai. Aveti alta idee? Eeafarcau: parca tu i-ai luat si ziceai ca bea, cum iti dai seama? Sau bea mult, de e evident ca bea? Si legat de cantitatea de apa: cat trebuie sa ii dau pe zi, aproximativ? Si cand? Inainte de masa. in timpul, dupa sau intre mese? Sau din cand in cand, pe parcursul intregii zile? Sa ii dau si ceai? Daca da, de care? Am Babydrink, dar stiu de la voi ca nu e indicat, ca are mult zahar. Sa il diluez mult? Adica in loc de un pliculet la 50 ml sa ii pun unul la 200, spre ex?

Iar am scris o compunere, ma opresc aici pt moment. O zi frumoasa va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Pentru cele interesate de participarea la 1 iunie, intrati aici, completati formularul si printati-l. Anuntati apoi participarea, ca poate ne recunoastem.

Mergi la inceput

Dintisorul a spart gingia, se simte la pipait :)

Si un site care poate fi util: http://medicamentecompensate.ro/

Azi i-am facut mai mult ca niciodata de mancare, jumatate de par + para (nu stiu cat sa spun) + 2 lingurite de cereale. A mancat mai mult de jumatate, dar mai avem. Oricum, am facut progrese! Ieri i-am dat si ei o lingurita si s-a imprietenit cu ea, azi la fel + alte jucarii pe care le baga in gura si cand deschide eu bag mancarea, apoi cu jucaria tot inchide si deschide gura si inghite tot si uite-asa papa fata.

Am limbarita, nu mai e nimeni pe forum??? Of, stiu ca mai toate au migrat din spirit de turma, dar mai suntem cateva oi ratacite :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ADIPAPAZI super tari exercitiile! le-am facut cu bebe azi si era o veselie pe capul lui! multumim ca le-ai postat

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

salutare barlog !

am lipsit o perioada...nici nu vreau sa-mi aduc aminte motivele, vreau doar sa cred ca suntem pe drumul cel bun si ca Dumnezeu are grija de noi, de toti

intre timp am avut botezul, a fost foarte frumos, printesele mele au avut rochite la fel, asa cum mi-am dorit...destrabalare maxima pana la 5 dimineata

am inceput si diversificarea, totul e ok daca se serveste cu lingurita, e asa de dulce cum incearca ea sa "mestece" diverse chestii...am servit pana acum mar si morcov la aburi, cereale, para la borcanel si cam atat... dupa fiecare masa, indiferent cu ce o fi, trebuie neaparat sa servim si san, altfel e scandal...

am senzatia ca cerealele au constipat-o, asa ca azi avem pauza, va primi doar titi...sau poate laptele praf cu care am preparat cerealele e de vina....nu stiu

in continuare refuza orice vine dintr-un biberon, indiferent ce fel de tetina are, nici apa, nici suculet...nimic la biberon

in rest, suntem bine; mi-era dor de voi

am ramas mult in urma cu colaceii, dar am vazut ca mai e cineva interesat; eu habar nu am cum se comanda/plateste;
Elfica, daca reusesti tu, poate ma bagi si pe mine in comanda ta.

va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

eu am inceput sa-i dau apa ca traspira bebe in ultimul hal. e ud leoarca si mai ales la cap. am sarit peste biberon (cu toate ca am o gramada acasa ) ca am zis ca e baiat mare si poate sa bea din canita.

i-am luat 2 modele : canita de la avent cu cioc si cea de la brother max. cea de la avent nu a avut succes deloc :( in schimb cea de la brother max i-a placut f mult si poate sa si-o tina singurel.

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna fetele!

Elfica e ok branza sa bagi la o luna de la incepere. Da si tu cu piureul de fructe. Apropo de piure fructe-am facut azi dintr-o banana jumate, juma de para si o piersica.Muama stiti cat de buuun a fost? e bestial la gust. Nu mai are sens sa va zic ca au ras TOT! (erau cam 150/cetatean).
Baby love de la DM sunt SUPER buni, nici o dif fata de pampers de ex, si ai vazut bine, vin f bine ca bani. So ia cu incredere.

lorin7774 felicitari pt botez, sa va traiasca mica crestina, sa fie sanatoasa desteapta si curajoasa! Colacel iei dc vrei de la mirela2/da-i pm.

Am facut si noi pasapoarte la fete, dinalea pe 3y, sunt gata pe 7iun. Nu avea sens sa fac dinala temporar k era f mica diferenta de bani.

Ele cam au mooci, da in rest febra nu e, dau oscilo si panadol. Ilinca e mai bine deja, mai are Mara.

Am primit si noi suzeta (baby feeder ala) si deabia asteptez maine sa vad cum le place. Multumesc Heidy!

Kiss si nuapte buna!

Puteti vota Puficele aici.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Colacel iei dc vrei de la mirela2/da-i pm.

ma poate ajuta si pe mine cineva cu un colacel? vreau si eu un colac pt fetita mea. am inteles ca cei de la swimava nu sunt asa cum ar trebui, am incercat sa-i trimit pm la mirela2, dar nu reusesc, imi zice ca nu primeste mesaje private, iar de pe ebay nu pot, n-am card.
va rog sa ma ajutati si pe mine

37+

Mergi la inceput