Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza burtoaselor si de la mine!

Am foarte mult de munca, sunt prinsa in n-spe mii de chestii, asa ca va citesc, dar nu prea am timp sa scriu.
Vreau totusi sa urez la multi ani - intarziat, si cu scuzele de rigoare - pentru sotul Alexiei, si pentru Mihaela, ca vad ca e ziua ei astazi
Fetelor, sa aveti parte de ce e mai bun, soacre care nu se baga in viata voastra (stiu eu ce stiu ) si un bebe sanatos si mancacios
Intalnirea de sambata a fost foarte frumoasa. Dar acum, cand ma uit la poze si vad cat de multa sunt.... corry, ziceai ca sunt mama lor? cred ca rochia e de vina, nu cred ca am intrecut-o pe Babylicious ca burta. Sau pe Teo... Sanii... inainte de sarcina purtam cupa C
Mihahegarty ma intrebai ceva de motor... da, sunt pasionata de motoare, am avut prieteni cu motoare (eu nu conduc ) si cam pana aici s-a rezumat experienta mea. Dar da, imi plac motoarele la nebunie!

Am vazut toate pozicile, mi-au placut la nebunie. Ramyy, geniala poza cu burticile . Si Roxybarbu, m-ai speriat cu atatea haine.... sunt in urma rau de tot!! oare chiar asa de multe trebuie sa luam...?
Pufi, welcome back! asteptam sa te bagi si in discutii. Of, si tu mai ai putin

Am incheiat si noi astazi sapt. 28, intram in 29. Parca nu-mi vine sa cred, parca mai e asa putin... Pe de alta parte, am dureri PESTE TOT! ma doare spatele rau de tot, nu mai pot odihni pe nicio parte, si ce e mai rau, cand gasesc si eu o pozitie cat de cat confortabila pentru mine, nu e confortabila pentru bebe. Tare mi-e dor de dormit pe burta sau pe spate....

Alexia, pot sa spun ca esti o fercita. Al meu inca nu cumpara nimic. Nu cred ca e superstitios (de fapt sigur nu e) dar are senzatia aia... mai intai sa vad eu ca bebe e bine, ca e "afara", sa il tin eu in brate si sa ma bucur de el, ca dupa o sa-i cumpar cate-n luna si in stele adica face pe distantul oarecum, dar imi dau seama ca se chinuie sa fie asa, ar vrea sa fie mai... iubaret. Dar nu ma deranjeaza.

Felicitari tuturor celor care au avut eco/analize si au iesit bine, si bafta tuturor celor care au analize/eco zilele astea

Va pup, o zi superba!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutzas spune:

Buna dimineata burtici,
Nu am mai scris de mult dar va citesc zilnic .
Am intrat sa dau si eu raportul dupa ecografia de 31s4z bebelina noastra are 2000 gr, doctorul a zis ca este o grasunica . Referitor la masuratori bebelina este mai mare cu 2 sapt. Data probabila a nasterii 02.07.2011.
Referitor de kilograme acumulate eu am luat pana acum 12 kg avem 56 kg iar acum 68 kg.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Neatza si de la mine fetelor.

In primul rand, La Multi Ani Mihaela! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte de ani frumosi alaturi de toti cei dragi tie.

In al doilea rand, declar si eu ca m-am simtit foarte bine la intalnirea de sambata, si imi pare rau ca am uitat ca au zis fetele sa facem cateva poze si in parc...am fugit repede, ca ma astepta cumnatul de 20 min, si nu-mi place sa fac oamenii sa ma astepte...Oricum, mi-a placut, si sper sa ne mai revedem.

Felicitari Babylicious pentru rezultatele bune referitoare la bb, Roxybarbu pentru cele 33 de sapt implinite...si tuturor celorlalte fete, pentru noutatile bune.

Noi mai mergem la dr abia pe 8 iunie...mai e mult, si tot adaug intrebari pe lista pt dr.

Va pe toate si sa aveti zile frumoase!

30+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutzas spune:

Bine ai venit Ely-Cta, sarcina cat mai usoara si bebelusa sanatoasa. Cu ce dr. vei naste la Isis ? poate vb mai multe in particular sa ne impartasim impresiile

AnaMaria ce fel de crema de galbenele ai folosit tu la primii copilasi? cred ca ar fi mult mai buna .

Eu pana acum nu am cumparat nimic, azi o sa cutreir toata ziua sa imi iau tot ce imi treb pt bagajul de nastere si peste 2 sapt imi fac comanda de pe internet patutul,lenjerie patut, carucior, mobila, pompa san, etc.

Va pup si va urez o zi cat mai linistita

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza si de la noi.

Mihaela ....La Multi Ani .....muuuuulta sanatate ,fericire si in continuare sa ai parte de o sarcina usoara si la sfarsit un bebe sanatos.pupici.

26 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Buna dimineata,

La Multi Ani, MihaelaV, santate, sarcina usoara in continuare si bebelus sanatos!

Fetelor, ce facem ca nu mai avem loc pentru poze
Mai stergem din cele vechi?!

Hai, Pufisor, spune-ne si noua ce mai faci....Observ ca esti la fel de frumoasa
Lisssa, tortul ala.........

26+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

MIHAELA un bebe sanatos si mancacios

Azi merg si eu la echo sa vedem ce mai face bebelina.

burticile

Crisspy, fericita de Razvi si 25 sapt

Mergi la inceput

Legat de poze: propun sa stergem pozele care nu au legatura cu sarcina (ca si eu am poze din trecut, ca sa ma vad cum aratam pe vremuri, cred ). Si mai e ceva: cine e alexutza_81? ca vad ca are album, dar eu nu imi amintesc sa fi citit ceva scris de ea... poate ma insel!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Eu tocmai am intrat si am sters 10 poze din albumul meu

31+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

si eu la fel, fac loc pentru altele mai importante

28+

Mergi la inceput