Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 5
maria2mami spune:
Buna seara fetelor...raportez ca mai am 3 zile de mers la serv....de vineri intru in concediu si sper sa reusesc sa termin cumparaturile ca m-am uitat pe listele de pe mail-ul comun....si mai am o groaza de cump.
Eu ma simt bine....... inca nu m-au apucat greturile....in schimb de vreo 3 zile ma trezesc in miez de noapte ...si ma uit la tv vreo 3 ore...iar dimineata ma trezesc chiauna.
+ 26 cu Mihnea Nicholas
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian eu mi-am terminat bagajul de spital, doar vata tot uit sa imi cumpar joi am fost la o petrecere a unei prietene a lui carol si am mancat vinete cu ceapa multa. si noaptea pe la 1 ma iau niste dureri de burta veritabile, dar asa... jos. si veneau si plecau. deja ma cronometram, l-am stresat si pe cristi... noroc ca am scapat dupa jumatate de ora cu cateva gaze mama de Carol (29.12.2008) si 31+ cu Patrick blog |
Oho, asta cu vinetele este testata
Am patit, exact ca tine, de doua ori.
La fel, am crezut ca sunt contractii
Nasoala senzatia
26+cu "Mugurel" si "Strugurel"
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia_ada fetele trebuie sa imi laud sotul , este criminal....a plecat dupa material ptr finisaje prin oras si a venit cu cadita pentru bebelina, este incredibil, si daca merge la o paine vine cu ceva ori cu informatii de prin farmacii, oferte , ori cu cate un body , bluzita !! nu stiu daca asa fac toti, dar mi imi creste inima cand il vad asa Fecian bine macar ca te-au mai lasat contractiile 25+ Ruxandra Ioana O buburuza mult dorita si asteptata ! |
ma bucur pt tine, ca te ai linistit.:)
ca ai luat perdelutza pt bebelina..
si ca ai un sotior preocupat de bebe si de tot.
_
26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
Oanamares spune:
Buna seara fetelor!
Eu nu am mai scris pentru ca am o perioada extrem de ocupata la serviciu.Incerc sa imi aranjez toate treburile pentru atunci cand nu voi fi acolo si sunt extrem de multe lucruri pe care le stiu numai eu.
Eu raportez ca ma simt bine, am 10 kg in plus in saptamana 26, dureri de coloana si de calcaie daca merg prea mult.
Nu mai pot sa port tocuri, obosesc repede si gafai mult.
Sarcina e bine-merci, bebe lafel, doar eu stau mai prost cu psihicul pentru ca m-am ingrasat,sunt greoaie,mi-a crescut fundul foarte mult si toate astea ma deprima.
Desi din punct de vedere sexual avem liber la ,pur si simplu nu pot sa fac nimic cand simt ca imi misca copilul in burta.Imi doresc, mi-e dor de intimitati cu sotul meu, dar ma simt vinovata si imi trece tot cheful cand in mijlocul il simt pe bebe cum da din picioruse.In plus ma simt maaare si deloc sexy, asa ca dorinta e tot ceea ce imi ramane,nu o pot materializa.
In alta ordine de indei, credeti ca acum, la 26 de saptamani, este prea devreme pentru achizitionarea unui pachet de celule stem?
lisssa_ana spune:
LA MULTI ANI MIHA
Sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata ta, sa te bucuri de un bb sanatos. Nastere usoara!
O zi frumoasa sa ai!
Mama de Ana si 32+
Fashion
Babylicious spune:
Bua dimineata!!
La multi ani, Mihaela !!
Sa fii sanatoasa, frumoasa, cu un bebe asha cum ti-l doresti tu, care sa vina la termen!!
@Oana, vorbeste cu firma la care te-ai hotarat, dar daca nu vor nici un avans, nu te obliga la nimic semnarea contractului...
Azi iar la spital, sa iau rez de la analize
Va pup pe toate!
30+ cu
Eliza Maria
alexia_ada spune:
buna dimineata cafeluta este gata
MIHAELA
25+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
roxybarbu spune:
Neata
LA MULTI ANI MIHAELA
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 33+
DPN 04.07.2011
thaimeed spune:
Buna dimineata
Mihaela, La multi ani!
Alexia, dupa mirosul de cafea m-am trezit.... E delicioasa! Multumesc!
Theo 31+ Maria Ruxandra
AlyMih spune:
BUna dimineata!!Multumim pt cafeluta Alexia
La multi ani MIhaela
Am pus si eu niste poze la 30 sapt...mie nu mi plac da na..oricum in perioada asta nu mi place nimik la mine
Am ramas tot cu problema mea cu tensiunea...la fac au inceput testelele si nu mai spun ca sesiunea se apropie cu pasi repeze
In rest toate bune si frumoase pana vine seara si ma apuca tusea care ma chinuie de vreo 2 sapt si nu trece cu nimic...nu e o perioada tocmai buna pt mine dar o sa treaca
30+