Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Betty, io ma scol de musai la 5 in fiecare zi (de 6 ani), si nu ma culc mai devreme de 11... Nici in weekend cand as dormi, Sophia nu ma lasa, ca e inca tare mamoasa si trebuie neaparat si mama sa se scoale la 6.30-7 cand e gata ea cu nani. Lasa ca poate dormi un pic de amiaza cu Ana.

Arianna si Mihaela, multumesc de raspuns!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 26+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

1. pufi...yeee, ce ma bucur ca ai revenit si ti-am vazut noile pozici!

2. corry, nu eu cautam perdele, cred ca alexia...stiu ca ea voia ceva perdele. asteptam pozici cu gemenasii odiseei!

3. lissa, unde e mami tortul, ca nu-l vad.

4. roxy, sunt innebunita dupa hainutzele tale intinse pe pat, zau, mor de placere cand vad copiii mici cocheti! iar tu esti o frumoasa!

5. babylicios, felicitari pentru bebelina, eu zic ca sunteti super in grafic!!!

6. mady, ma bucur ca ti-a trecut raceala si te super invidiez ca ai luat doar 3 kg!!! uff..

mai voiam sa ma iau de cineva, dar am uitat ce voiam sa zic.:))

oricum va pup pe toate si dc nu v-am mentionat in particular, nu e pt ca nu va iubesc la fel de mult, ci pt ca uit care ce si cum a mai facut.:)

pup toata gasca!!

noi n-avem noutati, n-am ajuns nici azi sa vad colul. dar ma duc miercuri. promit.

aa si o sa mai adaug si eu poze cu ce a luat mama, ca s-a dus prin magazine si a uitat de superstitii:))) si s-a dezlantuit. de unde nu voia sa ia nimic pana nasc, a tocat cateva milioane bune pe tot felul de dragalasenii si era moarta de incantare. hihi

_

26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

aoleu, am vazut tortul...mi-e rau, imi ploua in gura!!!

betty, mai,dar zau, tu ai talent, pe bune acum!!!

_

26+ cu

Mergi la inceput

stiu ca am mai zis-o de 100 de ori, dar fata ta betty, este absolut superba! o incantare!!! va vad eu la adolescenta!

_

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Krissy...n-am parte de somnul de amaiaza, nu am dormit de amaiza de cand eram in clasa a doua si plus ca azi merg la birou deci pica. Asta e!

Multumesc de complimente Babyblue. Tac'su deja e cu ochii pe baieti.

Mama de Ana si 32+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Babylicious feleicitari pentru bebelina dar ce rpede cresc dupa saptamana 28 , imediat iau in greutate bebeii!! Doamne ajuta sa avem toate sarcini la termen si sarcini usoare ca un fulg pana la final ...roxy eu am ramas cu gandul la tine ..34 +
eu am dormit pana acum , m-am linistit , am fost am luat perdeluta pentru dormitor, una simpla alba , sa mai atenuam din desenele de pe pereti si de miercuri ne apucam de reparatii in jurul geamului si este gata camera bebelinei.
Miercuri merg si eu la eco sa vedem dl col ce face si domnisoara cat a mai pus pe ea
va pupacesc si ma duc sa pap ceva dulce ca Lisssa m-ai terminat !! pe langa ca ai talent cred ca iti si place sa faci tot felul de minunatii

25+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara burtici

Da liniste mare pe aici..se vede ca burticile muncesc.

Azi am fost si noi la moasa, totul ok, desi de dimineatza vad ca nu m-au lasat contractiile cu toate ca am luat si no-spa.

In rest bb e ok,cel putin asa cred. Deocamdata nu ma pot plange de nimic decat de vechile mele dureri, dar sunt asa de constante ca nu mai merita mentionate.

Bagajul de spital aproape l-am terminat, inca ceva lucruri pentru bb trebuie sa mai apara si cred ca in 2 saptamani am sa instalez si eu patutul pentru bb si ce mai trebuie.

Sunt intr-o stare ciudata de oboseala ameteala ..nici nu stiu cum sa ii spun.

Se pare ca nu pot sa mai pun pozici in album, se vede ca e deja full.

Va pup si va doresc o seara placuta...merg sa imi intampin puii.

Felicia,de pui (Gabriel) si 28+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

fetele trebuie sa imi laud sotul , este criminal....a plecat dupa material ptr finisaje prin oras si a venit cu cadita pentru bebelina, este incredibil, si daca merge la o paine vine cu ceva ori cu informatii de prin farmacii, oferte , ori cu cate un body , bluzita !! nu stiu daca asa fac toti, dar mi imi creste inima cand il vad asa
Fecian bine macar ca te-au mai lasat contractiile

25+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu mi-am terminat bagajul de spital, doar vata tot uit sa imi cumpar

joi am fost la o petrecere a unei prietene a lui carol si am mancat vinete cu ceapa multa. si noaptea pe la 1 ma iau niste dureri de burta veritabile, dar asa... jos. si veneau si plecau. deja ma cronometram, l-am stresat si pe cristi... noroc ca am scapat dupa jumatate de ora cu cateva gaze

mama de Carol (29.12.2008) si 31+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Lisssa ma bucur mult ca te ai distrat. Trebuie neaparat sa vedem poze!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 30+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput