Studio Paris

Studio Paris | Autor: iary

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
ma poate ajuta cineva cu informatii despre gasirea unui apartament (studio) de inchiriat in Paris?; cum as putea sa-l inchiriez din tara la un pret rezonabil sau daca stie cineva o agentie imobiliara romaneasca de acolo;
multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Este pentru stat perioada mai lunga sau numai vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iary spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Este pentru stat perioada mai lunga sau numai vacanta?

Pentru perioada lunga de timp; o sa incep sa lucrez acolo cu contract pe perioada lunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Problema e ca la Paris e greu de gasit; multe cereri si oferta mica. In afara de asta iti va trebui un garant : daca ai pe cineva in Franta ar fi bine , iar in plus iti vor trebui utimele 3 fise de salariu . Eu zic ca cel mai bine in cazul tau ,ar fi sa intrebi firma care te angajeaza daca nu te pot ajuta ei sa cauti ceva. Si inca ceva,din Ro nu ai cum sa inchiriezi,trebuie sa fii de fata ,sa vizitezi si sa iti faci dosarul cu tot ce trebuie.
Uite aici o pagina cu oferte:
http://www.pap.fr/annonce/locations-paris-75-g439-studio
Succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iary spune:

multumesc frumos;
toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Iary, Corina a zis f bine, e aproape imposibil, iti va trebui cont in banca si 3 fise de salariu, deci vei avea nevoie de o carte de sejour, care se eliberaza cam greu si dupa cateva recipise.
Intreaba la companie, daca nu iti inchiriaza ei.
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Eu am inchiriat anul trecut un apartament in Paris de pe homelidays.com. Am fost multumita si s-a rezolvat fara probleme. Se pot inchiria si pe termen mai lung. Discutiile sunt directe cu proprietarii. Iti poti alege in functie de arondismente si alte criterii.
Succes!

Mergi la inceput