Iepuras alb

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_Iulia

In afara de hamster (care are mai bine de 3 ani si e vesel si fericit), pisica (care are 7 ani, dar am primit-o cadou abia anul trecut), cu ce a venit fii-mea ieri? Cu un...iepuras alb

Trebuie sa ma duc sa cumpar cusca probabil, si alte cele. Ce ar trebui sa iau, sa stiu sau sa fac?

Deocamdata l-am cazat in cutia de voiaj a pisicii si ii dau drumul prin casa cand pot sa-l supraveghez. Noaptea am de gand sa-l tin in cutia de voiaj.

Cine mai are asa ceva?

Io nu recomand matza si iepure la un loc. Sunt specii antagonice. Mai ales ca iepurasul e pui si pisica... "foarte" adulta. Mie un motan maroc mi-a omorat un iepuras, l-a considerat prada si l-a vanat.

Am avut iepuras, statea intr-o cutie mare de carton, cu talas pe jos.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Eu la al meu i-am dat salata, am citit si eu zvonuri ca diaree, ca nu stiu ce, mai ales daca sunt frunzele ude (eu spalam salata, patrunjelul - dupa asta era innebunit). Nu a facut niciodata diaree si a crescut cat un munte. Daca il lasam prin casa, se pisha si se rahatea pe unde apuca.

Cand era mic, manca putin, normal, dar cand a mai crescut (cateva luni, 4-5) manca si cate 2 legaturi de patrunjel odata, deci ce 2-3 fire, cum zice Tdi... Ala e regim pentru somalezi...

Mai manca asa:
- morcov - taiat fasii, altfel nu
- ardei - idem
- iarba si trifoi
- frunze de papadie
- coaja de paine
- seminte decojite de floarea-soarelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

a nu se confunda trifoiul cu lucerna, adica: lucerna - BUN, trifoi - RAU. Nu e obligatoriu sa moara de la salata si varza insa cum iepurii nu au cum sa elimine gazele pe nici o parte e destul de dificil pt ei sa se baloneze, asa ca trebuie iertati (ei sunt prostanaci si cam mananca ce le dai nu insemana ca le si face bine). De baza sunt fanul si apa. Legumele trebuie sa fie doar ca un desert. Ai mei sunt innebuniti dupa frunzele de salcie, salcam, cimbrisor, frunze de ridichi, sfecla rosie, gulii. Toate trebuie sa fie macar putin palite de soare. Eu ii tin in curte, unde sunt destul de cuminti (cand ii las liberi), in casa mi-a fost teama pt ca pana la urma cica parul lor e chiar periculos (fata de mitul cu parul pisicii). Insa banuiesc ca daca sunt pieptanati si deparazitati periodic sunt ok.
Azi fii-miu a plecat la gradi cu doi pui de iepure - a creat o isterie totala

Mergi la inceput

Varza nu i-am dat defel. Am avut 4 iepurasi la viata mea. Cu apa a fost o problema, la mine, pentru ca iepurasii nu beau ca si cainii sau pisicile, din vasut, ci din sticla de-aia speciala, cu tubulet. Eu, neavand cusca, n-am avut pe ce sa ii montez asa ceva. La inceput, i-am dat eu apa, cu seringa, apoi ii lasam frunzele mai ude, asa, si a fost OK, nu s-a stricat la stomac defel.

NU citrice!

Fan, da, si eu ii dadeam.

Mergi la inceput