nasterea la arcadia - iasi (6)
Raspunsuri - Pagina 7
madline82 spune:
Buan fetelor, de ieri dupa control tot am dureri de burta, cred ca incep si eu sa am nsiet contarctii dureroase..off, dr mi-a zis sa nu mai iau no-spa ,ca de acuma suntem al termen si nu are rost sa o mai duce mult is bine..deci indur stoic, nu sunt f dese, cam una-2 pe ora, dar am tin cam 3-4 min si sunt dureroase rau..
DPN 15-22 mai, fetita
oiyoy spune:
buna mamici!bun gasit din nou!MULTUMESC PT FELICITARI
sa vad cat reusesc sa va scriu...pana se trezeste micuta.II cam place in brate si imi ocupa tot timpul.ieri dupa-amiaza am ajuns si noi acasa si am petrecut prima noapte alba impreuna.Poate in seara asta o sa-mi permita sa ma odihnesc si eu putin.In primul rand vreau sa va zic ca mie toata echipa medicala si nu numai de la Arcadia mi-a facut o impresie deosebita.Ma bucur ca am ales sa nasc acolo si trebuie sa recunosc ca fara suportul lor nu stiu cum as fi trait experienta asta.Intr-adevar s-a ajuns si noi la cezariana si....restul mai tarziu..ca plange bebe
41 saptamani
madline82 spune:
Oiyoy, in sfarsit..bine ai ajuns acasa..abia astept sa ne povestesti, cum doarme micutza sa intri repede sa ne spui tot!!!!
DPN 15-22 mai, fetita
Stefana spune:
Ne-am intors acum jumatate de ora de la plimbare. E asa fain seara!! Nu stiu cum sa fac cu baita, ca de-acum o sa stam mereu seara tarziu afara, daca la pranz va fi canicula.
Oiyoy, felicitari!!! Si putere, ca inceputul e greu, dar in 2-3 saptamani va fi muult mai usor.
Madline, curaj, se apropie marea intalnire!
Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
madline82 spune:
Stefana,sigur se apropie..duminica avem 40 sapt!!cred ca bebelina mea o asteapta pe d-na dr sa vina.Luni mergem iar la control..eu zic ca nu nasc weekendul asta,dar cine stie
DPN 15-22 mai, fetita
madline82 spune:
Neatza fetelor,vad ca bantui numai eu pe forum, nu tu mamici,nu tu burtici...
Ionela, voiam sa te intreb ce parere ai de nasterea declansata? Eu magandeam sa ii cer dr asa ceva..nu vreau sa ajung la 41!
DPN 15-22 mai, fetita
Stefana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 Neatza fetelor,vad ca bantui numai eu pe forum, nu tu mamici,nu tu burtici... Ionela, voiam sa te intreb ce parere ai de nasterea declansata? Eu magandeam sa ii cer dr asa ceva..nu vreau sa ajung la 41! DPN 15-22 mai, fetita |
Neata! Madline, mai bine bei niste ulei de ricin si se declanseaza singura Sau Mai poti cauta pe net metode naturale de declansare a nasterii, mai mult sau mai putin eficiente, dar inofensive. Poti incerca.
Cica e mai dureroasa nasterea declansata, pt ca iti baga multa oxitocina.
Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 Neatza fetelor,vad ca bantui numai eu pe forum, nu tu mamici,nu tu burtici... Ionela, voiam sa te intreb ce parere ai de nasterea declansata? Eu magandeam sa ii cer dr asa ceva..nu vreau sa ajung la 41! DPN 15-22 mai, fetita |
Parerea mea, dar nu am un studiu medical sa sustina asta, este ca nasterea declansata e mai dureroasa si da complicatii care pot duce la cezariana. Poti incerca metodele traditionale care ti se potrivesc: plimbari lungi, bai calde in cada ( nu fierbinti pty ca ridici temp corpului prea mult si e perceputa ca febra) si, desi e dificil de aplicat . Putin efort fizic nu strica... indiferrent de ce tip numai sa fie rational .
Daca nu si nu, oricum te vor "declansa" medicii inainte de 42 de sapt. Problema e ca daca nu ai niciun semn e posibil sa te "bombardeze" cu perfuzii si tu tot nimic si atun ci chiar ca e greu si deprimant.
la prima nastere si eu ma gandesm sa declansez medicamentos dar nu a fost cazul ca s-a hotarat el cam devreme... acum ma bucur ca a fost asa ca occitocina la mine a facut ravagii, nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca depindeam de ea
Baftaaa!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 17+
ionelamaria spune:
madline, stii ce ma gandeam zilele astea? ca tu imi pari foarte determinata sa nasti natural... si sincer imi doresc tare mult sa-ti si iasa ca sa pot alunga eu piticii proprii cum ca prea multe fete ajung la cezarina, indiferent de ce motivatie primesc, ceva imi pare suspect. E clar ca si eu daca as fi pusa in situatiua sa semnez ca-mi asum consecintele , mai ales aflata in travaliu, este extrem de posibil sa accept cezariana....si mi-e groaza ca se exagereaza... Daca tu ai naste natural as fi convinsa ca nu imi cauta nod in papura
Una peste alta , nu vrei tu sa nasti pana miercuri? ca eu miercuri am consultatie si vreau sa vb cu dr pe tema asta: "prea multe cezariene pentru gustul meu... de ce? si ce-mi garanteaza ca pe mine ma lasa sa nasc si nu ma "ajuta"sa nasc"
Am si eu probleme existentiale, dupa cum remarcati
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 17+
madline82 spune:
Bai fierbinti fac de la icneputul sarcinii..deci nu cred ca mai are efect metoda asta.Cu sexul cam greu..nu imi vine cu burtoiul asta, o sa ma plimb pe la pranz,si poate beau niste ulei de ricin..cred ca e nasol la gust.Am o prietena care la 39 sapt si 6 zile s-a dus la cuza la dr mihalceanue( ea a monitorizat-o toata sarcina), si i-a dat sa bea o pastilutza care cica in 48 de ore treb sa ii declanseze nasterea, dar la ea s-a declansat in cateva ore si a nscut fara probleme si fara epiziotomie..de asta ma gandesc si la posibilitatea declansarii, nu as vrea sa ajung nici prea departe cu sarcina, cum a fost la oiyoy, ca sigur ma baga la cezariana si nu vreau!
DPN 15-22 mai, fetita