nasterea la arcadia - iasi (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Fetelor va pup!Scriu cu un deget pentru ca micuta suge.Am avut prima noapte alba acasa.Nu a vrut sa doarma azi noapte aproape de loc. Acum micuta e alaptata numai la san.Eu sunt f. obosita insa incet, incet ne intram in ritm[:) Micut mea e invatata numai cu mine.Cum am iest pe usa cum incepe galagia.Suntem bine asta e important si incerc sa ignor deocamdata ce a lasat sarcina in urma.Am picioarele cat 2 butoaie nu stiu ce sa mai fac!Astept sa dispara burtica si astept si prima noapte cand am sa ma pot odihni mai bine dupa operatie.Deja aproape nu ma mai doare operatia, ma misc bine chiar am si spalat rufe azi, am facut mancare si cumparaturi, si am rusit sa dorm 2 ore cap coada cu bubulina langa mine.Tati ne ajuta cum poate insa noaptea nu prea are ce sa faca asa ca il trimit la nani.Cel mai mult ma ajuta la baita ca mi-e greu acolo.In rest o tin in brate fara probleme sau sa ma doara.Sper sa se vindece repede.Noi am reununtat la programul din maternitate de hranit .Acum parca mi-e mila sa o trezesc cand doarme sa pape.Mananca destul de bine zic eu.Cand se trezeste cauta singura tatuca ca deschide gurita sa suga si parca e un rechin cum incearca ea, cu ajutorul meu sa prinda tata.Pompeaza la greu vreo 30 de minute cu pauze la un san si apoi adoarme singurica cu gurita la san fara sa mai traga.
Ovy sa va traiasca!Daca esti tipa blonduta care a plecat in aceeasi zi cu mine din clinica inseamna ca deja noi am vorbit putin pe holul maternitatii.
madline82[/b]mai ai rabdare?Se apropie si la tine clipa cea mare!
Eu is topita dupa bubulina mea.Imi da putere sa trec peste toate greutatile cand o privesc in ochi si ne vorbim

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

dada, ce bine ca alaptezi exclusiv fara probleme, si ma bucur sa aud vestile bune despre operatie /durere/manevrare bebe/treburi casnice ,sper sa fie si la mine asa ca tare mi-e frica.
porti burtiera?daca da,de unde ai luat-o? se spune ca cu cat o porti mnai mult cu atat doare mai putin op. si scade mai repede burtica..asa o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Dada, bine ai ajuns acasa, ma bucur ca te simti mai bine.Eu astept ziua de maine sa vad cu ce vesti noi vin..desi cum v-am spus nu am astetp sa apara sapt asta minunea..De rabdat, mai rabd, nu e asta problema..numai ca nu as vrea sa se afca prea garsuta, s apot s ao nasc usor si natural!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Va pup iubitelor!Azi noapte m-am putut odihni super bine pentru ca bubulina se pare ca s-a acomodat cu schimbarea [olala.Am trezit-o eu azi noapte de am schimbat-o si a papat tatuca.Ultima masa o luase la 1 si ea la 4 dim.inca nu dadea semne de fomita asa ca am sculat-o, am schimbat-o mai mult pe somn si apoi tatuca.Pe la 8 fara ceva iar a papat bine si acum iar baga somnic.Eu intre timp ma misc prin casa si mai deretic una alta fara probleme ca la primul sunet sunt in camera.
Eu ziceam ca nu am sa port burtiera daca nasc natural asa ca la cezariana e musai sa o port.Eu chiar am o burtiera banala cum sunt cele de la Moldoveni din piata, e o banda elastica, lata si se inchide cu !baba si mos! pe o parte.Imi tine bine burtica.Azi vad ca 1/2 din umflaturi la picioare mi-au trecut.M-am dat cu niste ungunet naturist cu spanz si am tinut picioarele pe vreo 3 perne azi noapte.Sper sa isi revina de tot.Buritera o tin non stop, mai putin cand imi fac toaleta
Eu cat am stat la clinica aveam burtiera de acolo si in primele 2 zile nu iesisem deloc cu scunul.Eram balonata de aveam burta ca si cum nu nascusem.Mi-au dat niste supozitoare cu glicerina si dupa ce iesisem imi cadea centura de pe burta.Muream de rasSe desumflase butioasul.Fug la micuta!Va pup si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Buna fetelor, dada, ma bucur ca te simti mai bine, usor usor o sa treci si peste asta! Imp e ca tea-i odihnit, incet incet o sa intre lucrurile pe fagasul lor.

Oiyoy, asteptam povestea nasterii tale..Speram ca esti bine.

Eu am venit de la consultul de control, ne-a verificat dr vieriu, e atre de treaba , mi-a facut o impreise f buna, asa cum ma asteptam am colul lung si inchis, deci bebelina nu se grabeste sa iasa.CAm astea sunt noutatile la mine.DEci,corina e posibil sa ne vedem joi pe acolo pe la spital.

Va pup pe toate!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Felicit din toata inima ^^familia oiyoy^^!!! E absolut minunata fetita! Sa fie sanatoasa, sa va bucurati de ea!

Laura, eu sunt tot la dr. Mihalceanu, la prima sarcina. Si vreau sa nasc tot cu dumneaei. Daca nu ma insel, te-am vazut printre mamicile de iulie-august, pe care le mai urmaresc si eu, dar unde nu am postat inca. Asadar, cred ca o sa nastem in aceeasi perioada.

da, iulie-august, DPN 09 iulie. a ta?
daca esti in aceeasi perioada te asteptam sa ne scrii, e o gasca super

oiyoy felicitari, bb mancacios si cuminte iti doresc. si tie refacere usoara.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

dada, imi place cum povestesti si sa aud numai de bine,si cu tine si cu bebelina asa cuminte si mancacioasa
eu am diseara un ultim control cred,avand in vedere ca sapt viit voi naste .
mada ,daca asa a iesit la control e f posibil deci sa nastem 'impreuna' saptamana viitoare.
eu mai fac ultimele pregatiri si ma misc greu si mi se umfla picioarele cum nu le-am avut niciodata..dar mai e putin

Mergi la inceput

Corina, mie mi se umfla picioarele de o luna si ceva incoace, m-am obisnuit cu ele, parca sunt shrek..numai dinimeata cand ma dau jos din pat arat mai normal, dar dupa 5 min cum le pun jos sunt de nerecunsocut, zici ca sunt capcaun

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Dada, felicitari mami curajoasa1 sa iti traiasca gogoasa si sa fiti sanatoase amandoua.
Si noi am facut o luna ieri si suntem f fericiti. Papusa e bine, abia astept sa ajung la inceputul lui iunie la dr. sa vedem daca a luat corect in greutate. eu alaptez tot exclusiv la san.
va pup si burticute sarcina usoara in continuare si nastere usoara!

...asteptand o minune in viata mea!

Daria
37+

Mergi la inceput

andreea felicitari pt lunita fetei,multe inainte sanatoase si mancacioase.tu cum te mai simti dupa o luna cu operatia?
mada.m-a amuzat comparatia cu sherk, cam asa e...cred ca semanam si la burta inclusiv cu el
aria,oiyoy ,nici un semn?

Mergi la inceput