nasterea la arcadia - iasi (6)
Raspunsuri - Pagina 24
oana.irina spune:
Buna dimineata!
Bine ai venit crysacry! Eu sunt la alt dr, si nu am nr d-nei Cacicovschi, insa imediat ce isi fac timp fetele sa intre pe forum, sunt sigura ca o sa ti-l dea.
Chiar ma gandeam ieri ca ar trebui sa port si eu nr doctoritei cu mine, in caz de ceva... Stiu ca il am trecut pe undeva, prin dosar, o sa il caut azi sa mi-l pun si pe tel, si in agenda, portofel, eventual si pe frigider
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana.irina Loredana, si eu am inceput sa postez aici de pe la 26 de sapt. Dar cu cat mai devreme, cu atat o sa fim mai pregatite. Eu am tot urmarit experientele fetelor cu nasterea la Arcadia, ceea ce m-a facut sa ma simt mai sigura pe mine, mai relaxata. Parca abia astept sa nasc odata, adica sa treaca timpul mai repede. La ce dr mergi? Te-ai gandit cum vrei sa nasti? |
Merg la Dr. Samoila si as vrea sa nasc natural. :)
Lori 28+ fericita cu Mara
oana.irina spune:
Fetelor, am gasit un magazin cu hainute muuulte si frumoase, aici pe site. As vrea sa fac o comanda si ma gandeam ca poate mai e vreuna din voi interesata, sa comandam impreuna. Ideea e ca, pentru a beneficia de preturile de vanzare en-gros, comanda trebuie sa fie de cel putin 500 de ron. Eu am gasit multe lucrusoare si cred ca as depasi oricum 500, insa nici nu m-as arunca chiar asa. In ultima vreme incerc sa fiu mai cumpatata cu banii Ma gandesc ca pot spune despre ce magazin e vorba, atata vreme cat se face reclama pe site. www.imbracamintecopii.com Hainele sunt din Thailanda. Eu am fost in Thailanda iarna trecuta si va spun ca e Raiul cumparaturilor. M-am simtit ca Alice in Tara Minunilor. Preturile sunt atat de mici, incat pare incredibil. La orice, in special la haine, mancare, bijuterii. Sunt si multe prostii, gen chinezismele care ajung pe la noi, insa majoritatea lucrurilor sunt de calitate. Sper sa fie si in cazul astora.
camelia33 spune:
Ce mamici fericite pe aici:D in scurt timp o sa ma alatur voua. Vineri merg la control sa vedem cum mai stam... Azi noapte am avut niste dureri groaznice de burta de pe la 3.30 pana la 7.00 si am luat un no spa dar f greu mi-au trecut:( Ma mai streseaza acum si situatia asta cu medicii de familie ca eu nu mi-am luat inca biletul de trimitere pentru internare si imi tot fac griji. Azi am calcat hainutele si de acum pregatesc bagajelul.
Voi ce tip de patut ati luat la bebeline? astea din comert mi se par cam ...subrede
DPN 15 iunie
madline82 spune:
Camelia, ia si linisteste-te, poti sa iei si maine trimiterea de la med de fam, ideea e ca daca el nu semneaza contarctul cu casa nu e acoperit, dar biletul e oricum valabil o luna si intr-o luna sigur se rezolva si situatia lor.nici dr mea de fam nu a semant contractul nou cu casa si totusi mi-a dat formularul de concediu.
Referitor la durerile de burtica , cred ca de acum e normal s anu mai treaca cu no-spa, vad ca te apropii de termen.daca vrei sa nasti natural nu mai lua no-spa, ca de acuma organismul trebuie sa inceapa sa se preg pt nastere.Eu am intrerupt no-spa vineri si marti dim am nascut.Sa ne tii la curent.
Pt graviduta care cerea nr dr cacicovschi: 0744-495-427 sau 0753-100-710
DPN 15-22 mai, fetita
madline82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loredanar
Merg la Dr. Samoila si as vrea sa nasc natural. :) Lori 28+ fericita cu Mara |
Lore, ma bucur ca esti bine..ce repede trec saptamanile, acusica vine si la tine barza.E bine sa iesi spre seara la plimbare sa faci miscare daca vrei sa nasti natural,adica sa fii mai activa.Mit sau nu, eu in seara cand am nascut, am mers pe jos destul de mult si am urcat si coborat 20 etaje!
DPN 15-22 mai, fetita
oiyoy spune:
buna seara mamici! nu am mai intrat de mult.urez bun venit burticilor nou venite! voiam sa intreb fetele cu cezariana ceva...noi avem 3 saptamani de la nastere(operatie) si desi pe dinafara arata bine in coltul din stanga al operatiei ma inteapa pe dedesupt ceea ce eu cred a fi firul cu care e cusut uterul.noaptea cand ma intorc pe partea stanga se lasa greutatea burticii intr-acolo si tot asa ma-nteapa.la palpare se simte ca ar fi ceva ca un fir ascutit.ati mai experimentat careva asa ceva?
familia oiyoy
crysacry spune:
Multumesc madline pentru numarul doamnei Cacicovschi ... si tie oana.irina pentru bunele intentii Acum parca ma simt mai "in siguranta", mai ales ca in curand vreau sa plec cateva zile sa ma relaxez, departe de casa si e mai bine sa fiu precauta..sper bineinteles sa nu o sun pe dr., dar pentru "psihicul" meu e bine ca am nr acum.
O sa va urmaresc in continuare postarile...imi place ca sunteti foarte atente la toata detaliile si ne impartasiti din experienta voastra si noua...burticilor mai micute
Pana o sa ma implic si eu in discutii si o sa am ce sa va povestesc...va doresc sa va fie bebeii sanatosi, sa creasca frumos si sa va bucurati de ei la maximum.
loredanar spune:
Citat: |
Lore, ma bucur ca esti bine..ce repede trec saptamanile, acusica vine si la tine barza.E bine sa iesi spre seara la plimbare sa faci miscare daca vrei sa nasti natural,adica sa fii mai activa.Mit sau nu, eu in seara cand am nascut, am mers pe jos destul de mult si am urcat si coborat 20 etaje! DPN 15-22 mai, fetita |
Intr-adevar Mada, a trecut f repede timpul, saptamana viitoare schimbam prefixul la 30, apoi incepe numaratoarea inversa pana la intalnirea cu bebelina. :)
Eu am mers toata sarcina pe jos la serviciu, iar peste 2 saptamani intru in prenatal si sper sa continuu cu plimbari.
Apropo, ai si raspuns la PM.
Multi pupici Estelei ! Mi-a spus Ali ca e o minunatie de fetita !
Lori 28+ fericita cu Mara