nasterea la arcadia - iasi (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

da i-au dat lapti praf cu bibe.cava trebuia sa manance.lapticul a venit si pe masura ce punand-o la san l-a stimulat .acum primeste tzatzuca ori de cate deschide ochisorii.ea fiind marisoara nu cred ca refuza nici un fel de laptic

41 saptamani

Mergi la inceput

Stefana te rugam sa ne treci si pe noi pe panoul mamicilor.
oiyoy de Claudia, 16.05.2011, 3950 gr, 52 cm, cezariana, 41s4zile, dl dr Vieriu

41 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

eu n-am nimic impotriva sa ii dea lapte praf, numai sa nu i de acu biberon, mi-e frica sa nu imi primeasca dupa sanul.

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui oiyoy

da laptic avem si bebe suge.inca n-are un program stabil de papa.suntem in curs de stabilire.Multumesc industriei farmaceutice ca exista Garmastanul, ca ma cam dor mameloanele.sper sa-mi revin cu el.imi mai pun si comprese cu ceai de musetel.nu stiu daca si alte mamici au intampinat pb asta.

41 saptamani

Musetelul e un fel de antibiotic natural... nu sunt convinsa ca e bine sa-l folosesti ca indepartezi flora buna de pe sani si risti o candida si tu si implicit fetita in gurita si e groaznic. Garmastanul e ok, mai sunt unguente sunt din lanolina pura si atat... si alea sunt foarte ok ca nu trebuie spalat sanul inainte de alaptat pt a indeparta unguentul.
daca ranile dor stai cu sanii la aer( suna interesant, nu?) si lasa-i cu laptic pe ei asta ii protejeaza de infectii( anticorpii din lapte + saliva bebelusului care si ea face bine). Atentie la pozitionarea la san, sa prinda cat mai mult din san in gurita... altfel se agraveaza ranile. Bafta!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

oiyoy sa iti traiasca micuta draga de ea sa nu fi de ochi.Noi deja am intrat in ritm, e totul super ok, ma mai doare putin operatia la capete insa si eu o iau pe grasunica in brate.Azi m-am trezit cu niste ochi umflati ca o dracie de masea de minte tocmai acuma si-a gasit sa isi faca aparitia cand eram pe drumul cel bun in ale recuperarii.Nici nu pot manca de durere si am senzatia ca maseaua imi perforeaza obrazul.Pana luni nu prea pot face nimic asa ca stau cu durerea.Acum si eu am un san smotocit ca trebuie sa il golesc cu pompa si sa ii dau lapticul din el cu bibe insa vad ca accepta fara problema si tatuca si bibe.Doar am dat cu garmastan insa cand ma apuca de el imi dau lacrimile.Mititica mi-a facut si 2-3 bubite pe fundulet ca nu stiam din ce cauza ca o schimb ca la carte si nu o las prea mulr cu pampersul la popu. Am sa trec pe Sudocrem poate ii trec mai repede.Am inteles ca si alimentatia mamei conteaza si ma gandesc eu ca desi practice, servetelele astea umede de la Pampers nu-s asa bune.
madline82mai ai rabdare iubita?Lasa ca o sa treaca repede.Nici nu stii cum trece timpul.Uite ca deja noi avem deja o saptamana azi.Ma bag la 1 ora somnic cu bubulina.
Afara sunt 30 de grade si noi dormim cu centrala deschisa in camera fetei si sotul in dormitor cu plapuma:)). Ce bine e la casa la racoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Buna fetelor!
Ce frumi povestesc mamicile! Abia astept sa imi tin si eu puiutul in brate. Uneori ma simt coplesita numai cand imi imaginez cum va fi, si imi fac o mie de ganduri, daca o sa ma descurc sau nu.
Legat de nasterea prin cezariana. Eu imi doresc foarte mult sa pot naste natural, si sincer as mai da 1000 de lei in plus sa ma lasa sa incerc macar
Zilele astea m-am mutat, am avut-o pe mama la mine, m-a ajutat cu treaba si am tot vorbit despre sarcina, nastere, etc. Daca e sa o mostenesc, o sa am parte de multe greutati. Ea a stat cu mine in travaliu aproape 2 zile. Era epuizata, cica s-a chinuit f tare, dar probabil acum 30 de ani, nici nu era tehnica atat de accesibila pt a face cezariana, pt ca ar fi ales operatia negresit.
Fetelor, voi cate kg ati luat? Eu am 29 de sapt si am pus deja 15 kg.

Mergi la inceput

Dada,cebine ca aveti in casa racoare..eu sunt ca omatza lesinata de cald..egroaznic.
Legat de servetele, ebine sa nu folosesti fmult,mai degraba spal-o lafundulet cu apa calduta si sapun.eu mi-am cump servetele in in deea ca
le voi folosi la treaba mare, sau in vizite,dupa care sa ospal cu apa.

Rabdare mai am dada,nu e asta problema,magandesc sa nu se faca galusca prea mare, dar pe de alta parte, as vrea sa participe si ea activ la nastere,separe ca nu m a asculta de peacuma..

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Buna fetelor!
Ce frumi povestesc mamicile! Abia astept sa imi tin si eu puiutul in brate. Uneori ma simt coplesita numai cand imi imaginez cum va fi, si imi fac o mie de ganduri, daca o sa ma descurc sau nu.
Legat de nasterea prin cezariana. Eu imi doresc foarte mult sa pot naste natural, si sincer as mai da 1000 de lei in plus sa ma lasa sa incerc macar
Zilele astea m-am mutat, am avut-o pe mama la mine, m-a ajutat cu treaba si am tot vorbit despre sarcina, nastere, etc. Daca e sa o mostenesc, o sa am parte de multe greutati. Ea a stat cu mine in travaliu aproape 2 zile. Era epuizata, cica s-a chinuit f tare, dar probabil acum 30 de ani, nici nu era tehnica atat de accesibila pt a face cezariana, pt ca ar fi ales operatia negresit.
Fetelor, voi cate kg ati luat? Eu am 29 de sapt si am pus deja 15 kg.

Oana eu am luat 18 kg in total,cam din sapt 34-35 nu am mai luat cine stie cein greutate...cam un kg panala 40 sapt.Maine fac si eu 40..ce suma rotunda..nu credeam ca ajung aici!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Dada si eu prefer sa o spal la fundulet cu ceai de musetel cand o schimb si am obs ca-i place ca e cald.si o dau fie cu bepanthen fie cu crema petrini fie cu baneocin.pe capete si pe mine ma inteapa usor operatia.eu zic ca e de la stat in n brate cu bebe mereu.doar ca mie mi-a zis sa scot firul luni..exact la o sapt de la operatie.din cate am inteles ca si tie ti-a zis la fel.doar ca se vor implini 10 zile pt tine? ce fel de pompita folosesti?eu nu mi-am luat inca una si nu stiu dupa care sa ma orientez.
ionela sincer mi-am prins tricoul asa in fata si am stat cu sanii liberi.ma mai mozolesc pe haine cand se prelinge lapticul.azi mi-am pus un fel de comprese cu putin garmastan si cand le indepartez raman firisoare textile pe suprafata sanului.pe alea eu le indeparteam cu ceai de musetel.macar apa minerala sau plata daca am la indemana pot folosi sa le sterg?ca nu ma pot duce mereu la baie sa ma spal ca trebuie sa fiu prompta la apel.

41 saptamani

Mergi la inceput

am vazut ca la spital puneau bebelasilor pe burtica un ursulet(o figurina) ce avea un fel de fel inauntru si-l incalzeau la cuptorul cu microunde cateva sec.sa le treaca durerile.a intrebat sotul la toate farmaciile ce i-au iesit in cale si nu gaseste

41 saptamani

Mergi la inceput