nasterea la arcadia - iasi (6)
Raspunsuri - Pagina 9
madline82 spune:
Oiyoy, si cum a fost travaliul pana la dilatatie de 7?? Ai cerut epidurala??
DPN 15-22 mai, fetita
oiyoy spune:
bebelin a primit nota 9 pt ca a fost puturosica,lichdul amniotic era verde cica.rahi a fost super ok ca mi-am revenit repede din ea.si nici nu ma deranjeaza.operatia iarasi aproape ca nici n-o simt.ma mai inteapa putin pt ca stau mereu cu gaza in brate
41 saptamani
oiyoy spune:
a fost dureros mai ales de la pe la ora 9 la 10.aproape insuportabil.se pare ca nu tolerez asa bine durerea in zona aceea pe cat credeam.asa cum m-am gandit si eu med anestezist mi-a recomandat sa nu fac epi pt ca bebe la aproape 4 kg e mare si ar fi fost grea expulzia cu o parte din simturi amortite
41 saptamani
madline82 spune:
Fetelor, ce stiti despre colul posterior? Se poate naste natural cu asa un col?
DPN 15-22 mai, fetita
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oiyoy a fost dureros mai ales de la pe la ora 9 la 10.aproape insuportabil.se pare ca nu tolerez asa bine durerea in zona aceea pe cat credeam.asa cum m-am gandit si eu med anestezist mi-a recomandat sa nu fac epi pt ca bebe la aproape 4 kg e mare si ar fi fost grea expulzia cu o parte din simturi amortite 41 saptamani |
Am inteles, eu sunt sigura ca daca claudita era maia ctiva puteai nste natural, dar asta nu mai depinde de noi! Ma bcuur ca esti bine, asta e cel mai imp!
Am avzut poze cu claudita, nu inteleg de ce avea obrajorii asa rosii, s-a iritat cumva in timpul nasterii, sau fiindca avea peste 41 sapt?
DPN 15-22 mai, fetita
oiyoy spune:
eu cred ca se poate.nu te impacienta.in cele din urma eu am inteles ca de-acum inainte totul e relativ si e bine sa ai un plan dar sa stii ca el nu e batut in cuie. Dada ai o fata...sa-ti traiasca bine!55 cm?wow...probabil eu eram cea care n-a iesit luni din salon pt ca abia ma adusesera de la reanimare.dar sigur mi-am facut simtita prezenta in blocul operator
41 saptamani
oiyoy spune:
probabil si de la efort dar Claudita seamana cu mine care-s mereu rosie in obraji acum nu mai e asa rosioara.de icter mi-a zis med de la neonato ca daca n-a facut cat a stat acolo acasa e f putin probabil sa mai faca.si daca pare mai galbioara sa nu ne speriem
41 saptamani
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oiyoy probabil si de la efort dar Claudita seamana cu mine care-s mereu rosie in obraji acum nu mai e asa rosioara.de icter mi-a zis med de la neonato ca daca n-a facut cat a stat acolo acasa e f putin probabil sa mai faca.si daca pare mai galbioara sa nu ne speriem 41 saptamani |
Important e ca e sanatoasa.Mai asteptam poze cu buburuza.Ai lapte, suge bine mandruta??
DPN 15-22 mai, fetita
oiyoy spune:
da laptic avem si bebe suge.inca n-are un program stabil de papa.suntem in curs de stabilire.Multumesc industriei farmaceutice ca exista Garmastanul, ca ma cam dor mameloanele.sper sa-mi revin cu el.imi mai pun si comprese cu ceai de musetel.nu stiu daca si alte mamici au intampinat pb asta.
41 saptamani
madline82 spune:
Si eu m-am dat cu garmastan, e f mult, am facut prostia sa ma storc cu pompa lelectrica, desigur nu a ieist lapte, dar ma gandeam ca macar o pic doua de colsotru ssa iaasa , si de durere mi-am luat garmastan.E f bun!
E bine ca ai lapte oiyoy, o sa treaca si sensibilitatea la sani...sper sa vina si la mine lapticul.I-a dat lui claufida cu biberonul in maternitate?
DPN 15-22 mai, fetita