Sezatoarea canadiana (213) *Bun venit Emma Ioana!*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui rocs02

Buna dimineata[flo

Simona, ,

Roxana, mami de Julia ( 10 oct. 2003) si Luca( 31 mai 2006)

Multumesc, Roxana!
Si multumesc CGE... chiar ti-ai facut cont FB? :)

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Iselinule, nu-mi face teama, stp! Eu m-am aventurat sa-i sarbatoresc ziua acasa, lui Seb. are 8 invitati, fara parinti
Contez pe trambulina, caci o dam in folosinta curand!

Bun venit fetelor noi!

Nah... o sa fie bine! Nu te ingrijora! (Dar daca pute pe urma prin casa e de la hot-dogul de dupa canapea :))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineata fetelor dragi
Bine ati revenit Iselin, Rocs & Delphin si bun venit fetelor noi la Sezatoare

Noi anul acesta ne-am gandit sa serbam ziua lui Gabisor la Lekhuset (http://www.lekhuset.com/) ca sa aiba unde topai. Chiar daca e un pic cam scumput - baremi nu fac jaf in casa si nici eu nu ma obosesc cu aboslut nimic. Vedem noi ce iese - ca e prima noastra experienta de acest fel. Pana acum am serbat strict "in familie" ca ziua ei e in iulie si copiii sunt in vacanta. Acum o sa o serbam cu o luna mai repede - ca doreste sa-si invite colegele care au invitat-o pe ea (firesc, nu? ). Simonna - regula "cati ani implineste - atatia copii inviti" - e absolut perfecta - daca nu cumva copilul a fost invitat la mai multi colegi decat anii pe care-i implineste (noi avem 10 fetite pe lista)

AB_AC - pe cand locuiam in Mtl - locul meu preferat de plimbat / vizitat / relaxat in weekend-uri era gradina botanica. Absolut superb - atat gradinile exterioare cat si serele. BTW: stiati ca Jardin Botanique din Mtl este clasata ca fiind a 4-a in lume ca cea mai frumoasa si bogata (in flora)?

Va tzuck cu drag si o zbughi sa pregatesc micul dejun... La noi ploua marunt si mocaneste (asa tihnit, calm, continuu - si simti ca totul devine "thoroughly wet" ca un burete bine imbibat in apa... inclusiv creierul ). Si daca tot vorbeam de asa o vreme "minunata" care caracterizeaza atat de bine Suedia - mi-am adus aminte ca de curand (de vreo 2 sapt) am descoperit o serie de carti despre Hiccup Horrendous Haddock the Third http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=hiccup+horrendous+haddock+iii&x=14&y=21 (super haios "absolutely hilarious" - modul in care descrie vremea de pe insula "Berk" - care seamana cu "the viking town of Birka" din Suedia, personajele: "the mighty vikings")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

La toate!
Regula o tinem si noi...deci 8 invitati!
Prin urmare...inchid usile la celelate camere, las doar camera de joaca si sper doar sa nu ploua, caci sunt descoperita daca ploua!
Deci nu fac piftele si nu fac hot-dog ca sa eliminam din amenintari.
Am sa fac niste brochete cu bomboane si fructe, chipsuri, ca pe aici tare se practica, cacauette, sucuri de fructe si poate ma arunc la ceva saucisses micuti.
si tort si gata.
Mai vad eu, ma documentez! Trebuie sa fasesc ceva jocuri cu care sa-i ocupam. Coifuri, tiuitori si masti, sunt. baloane sunt...
Aici nu ploua desi eu as vrea, e nevoie mare! Toata iarna am avut gazonul verde, acum e galben in cea mai mare parte. sunt restrictii la utilizarea apei pt. gradinarit...Pe mine nu ma afecteaza ca nu sunt cu gradinaritul. As vrea dar parca nu iese nimic de pe mana mea. Ciresul si zmeura nu s-au prins :(((.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

rocs mersi de info dar nu prea am nevoie
Oricum, e bine de stiut.
in sfirstit s-a oprit ploaia.
sapt viitoare incepe fi-mea gradinita, adio doua somnuri pe zi, pupat si desmierdat, etc...
partea buna e ca fra-su e in aceeasi gradinita, in alta grupa.
tot de sapt viitoare incep sa depun resumeul pe la firme ca sa imi caut job. tineti-mi pumnii.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Salut fetelor!
E pauza de tigara in Montreal.

Multumesc Simmona de raspuns. Stiu de care Chateau vorbesti, l-am luat in considerare, doar ca A. zice ca pentru baieti e plaaat. Cine sunt eu sa zic altfel????
Ce face pretioasa voastra?
Cum iti merge? Tu nu zici nimic de o cafea, un suc, o cochonerie pe o terasa local in Laval, caci in parc imi este imposibil sa merg acum.

Regula de aur, eu nu am stiut-o! Se vede ca nu am atat si atat de multa experienta pe teritoriul iiiiinuitilor

Rocs, m-am prins tare greu al cui copil incepe scoala, nu stiu de ce tot faceam culcule cu V. al lui CGE si nu era logic...

Am cumparat niste mere din Maxi, caci eram departe de Mtl si era doar un Maxi pe acolo, dar cand sa le mancam aveau coaja ca de plastic, nu reuseam sa muscam din mar. Brrr, mi-a dat un sentiment ca incep sa mananc chestii anormale. De obicei noi luam de la fermieri sau Provigo, Costco, Marche Tau.

Lorelaim, va doresc petrecere frumoasa, dar nu puteti da gres intr-un loc de joaca pentru copilasi. De ce zici tu mai scump? Eu, orice am organizat acasa, m-a ajuns mai scump decat intr-un loc amenajat.

O zi buna va doresc!

Sa va zic:
parul meu natural e ondulat, a se citi cretz, deci l-am intins cu manopera de rigoare la salonul preferat.
Si...sa vezi chestie aiurea: parul a fost intins cu sacrificii de scrasnit din dinti, treaba asta doare si miroase a chair humaine brule, dar afara umiditate mare, deci o zi a rezistat, iar apoi a inceput sa se oduleze datorita umiditatii. In mod normal ma tine pana la urmatoarea spalare, macar 3-4 zile.
Deci am suferit pentru un pumn de arginti aruncati pe fereastra...dar ma pot consola, caci sotul e mai fericit cu parul meu natural ondulat.
Si-am incalecat pe-o sa si v-am zis postea asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna!

Pe 17 iulie o sa fim in Vancouver si nu stiu cum e vremea de obicei, ce sa luam cu noi? e rece? ploios? acum locuim in Texas unde sunt 36 de grade in fiecare si asa ca haine groase avem spre deloc si vreau sa ma pregatesc.

Multu pt ajutor!

Adriana mami de Isabelle Marie - 8 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Blackpanterro,iulie teoretic ar trebui sa fie cea mai calduroasa luna din an, adica soare si intre 25-30 grade. Practic, anul asta vremea a fost mult mai ploioasa si mai racoroasa ca in alti ani, asa ca zau nu as baga mina in foc ptr temperaturile de mai sus.
Te-as sfatui totusi sa iei si citeva hainutze ptr vreme mai racoroasa/ploioasa, just in case, sau sa ne mai intrebi de vreme pe la inceputul lui iulie,asa ...tinind cont ca aici vremea e f. schimbatoare.
Apoi, mai depinde daca stati numai in Vancouver sau urcati si mai sus spre Whistler.

Daca mai ai intrebari, noi sintem prin zona .

Iselin, ce m-ai distrat . Al meu pitic incepe scoala, V a lui cge e scolar cu acte in regula de muuulta vreme.
Si al meu par e ondulat si uneori ma enerveaza la maxim, asa ca il intind cu placa, nu ma duc pe la saloane din cauza de frica de tocmai ce ti s-a intimplat tie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Bun venit noilor sezute! Va asteptam mai des pe aici!

Iselin ce ti-e si cu femeile astea... cele cu parul cret si-l intind si cele cu el drept il vor ondulat.... Niciodata nu suntem multumite! Ce mai face Anne? V-ati hotarat cu scoala ei? Mai intra in calcul scoala germana? Multumesc pentru urari!

Simo nici eu nu stiam de regula de aur... cred ca am cam incalcat-o pana acum...

Delphin cand e petrecerea juniorului? La multi ani de pe acum! Nu ne spui cum a fost in Romania? Si la Mtl cand ajungeti exact?

Lorelai si voua petrecere frumoasa pentru Gabisor! Cand o serbati?

Oana, Mimitete ce mai faceti? Nu v-am mai "vazut" de mult pe la sezatoare. Ca de altfel si pe multe alte fete! Sper ca toata lumea-i bine!

Dana tu cum mai esti cu sanatatea? Spatele e mai bine?

maru nu cred ca am apucat sa te felicit pentru schimbarea job-ului! Sa fie intr-un ceas bun! Multa bafta in continuare!

Donia ai plecat deja in Romania? Sedere frumoasa! Sa ne arati si noua poze, pls!!!

Diana mai scoate nasul din carti si mai zi-ne ce faci? Bafta multa la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Rox merci de intrebare, sunt aprope perfecta. Adica nu mai pot face aceleasi ex la gym, si am taiat din alergat si stepere si trebuie sa imi mentin mereu pozitia necesara ptr problema mea. la chiro o sa scad la o data pe sapt dar efectiv m-a pus pe picioare.

Iselin
ma bucur sa te vad pe aici,te-am intrebat de sanatate pe FB, nu m-ai bagat deloc in seama

Bine ati venit fetele de prin alte parti ale Canadei.

Mergi la inceput