Sezatoarea canadiana (213) *Bun venit Emma Ioana!*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

da, am citit un alt topic la care ai raspuns din care reiesea ca ai o fetitza :-)))
sorry...
iti trimit PM acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Intalneala in Toronto
Pentru fetele din Toronto care ar dori intalneala ma gandeam la un parc. Iarna prea lunga, primavara ploioasa, poate ne vedem la o partida de tantari.
Eu zic (sunt optimista) ca nu ploua. Stiu doua parcuri bune pe care vi le trimit. Primul parc l-am ales intr-o zona, care am zis eu ca e cumva aproape si de cele care vin din Kithener, Burlington
Se poate face si pescuit pentru barbatii care nu vor sa se dea dusi de acasa decat cu undita in brate, are loc de joaca pentru copii. E aproape de lac si in zona mai sunt inca 2 parcuri:

Memorial Park (Lake Shore - Port Credit)
http://maps.google.ca/maps/place?hl=en&biw=1003&bih=560&rlz=1R2SKPB_enCA379&um=1&ie=UTF-8&q=Memorial+park+port+credit&fb=1&gl=ca&hq=Memorial+park&hnear=0x882b4673f50fa7b9:0xb203193a854c8d84,Port+Credit,+Mississauga,+ON&cid=453378614148496504

Al doilea parc pe care il stiu foarte bine ca are locuri pentru copii si zona linistita si verde este in Toronto( nu dati cu pietre cele de departe de Toronto dar e aproape de 401)

Earl Bales Park
http://www.toronto.com/listing/213419

Acum daca voi ma gasiti parcuri si le stiti ca sunt curate veniti cu propunerile. Parca nu as merge in Downtown sambata sau duminica pentru ca DWP este criminal atunci si-ti vine sa te dai jos din masina sa o iei per pedes. Dar asta nu inseamna ca daca merge majoritatea nu ma supun.
Veniti cu idei.
Eu am sa postez acest mesaj si pe mesageriile fetelor . Daca nu am toata lista de adrese mai adugati voi pe cine mai stiti.

Mergi la inceput

alooo, fetele din toronto, de ce nu va intilniti si in parcurile din calgary ca sa venim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Anda Panda - lasa ca poate facem o tombola si platim uneia un bilet sa mearga pana la tine cu toate pozele noastre
Sau poate vii tu pana la noi si noi organizam ceva special pentru tine.
Ce zici?

Mergi la inceput

mai mersi de invitatie, da' tre sa zic pas, "famelie mare, remuneratie dupa buget, mica"

daca faci aia cu tombola sa vie careva incoa, io astept cu mare drag; si nu numai cu drag, efectuam chiar si mici + ciorba de burta la comaanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Si noi ne mai intalnim sau nu? Montrealul? Sa vedem si cum e vremea ca se pare ca e cam instabila in ultimul timp.

Iselin bine ca ai dat semn de viata!!!!
By

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ladies, am intrat fuguta sa va spun ca votul s-a terminat si Fundatia Rett a obtinut, pe locul 19 clasata, $ 20,000. Nu-i mult, nevoile sint mult mai mari, dar e un strop.

Multumesc pentru fiecare vot!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mihaela, noi venim in parc duminica viitoare pe 5 iunie.
Totul e sa nu ploua.

Reiau lista din capitolul anterior:
Intalnire :
Unde: Parc Centennial / Centre de la Nature
Cand: Duminica - 5 iunie
Participanti:
cge
Doloress
Mikiion
Simonna
Delia

Pe care parc il preferati ?
Noi am prefera Centennial, ca in Centre de la Nature am tot fost.
Dar venim unde ziceti voi.
Parca in Centennial se poate veni si cu bicicletele, nu ?

Simonna, ptr implicarea in subiectul cu cercetarea.

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Fetelor venim si noi prin Quebec sambata seara pentru cateva zile. Eu plec cu treaba la Montreal. Ne-am propus sa vizitam castelul din Quebec duminica si sa-mi vizitez socrii, dar aveti idei pentru al mei si copiii in Montreal pentru luni si marti?

Multumesc frumos,
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

http://www.biodome.qc.ca/ daca nu au vazut deja.
http://www.montrealsciencecentre.com/exhibitions/indiana-jones-and-the-adventure-of-archaeology.html
Asta e premiera.

Si daca ajungi la Quebec du-te si la chute Montmorency.

Mihaela

Mergi la inceput