Sezatoarea canadiana (213) *Bun venit Emma Ioana!*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Simonna , plec de la job (la 16h cel mai devreme o pot uschi:) dar e saptamina viitoare, pe 07 iulie, saptamina in curs sunt pe marginea piscinei in vacanta cu plodul:)) (vroiam doar sa stiu din timp, sa-l anulez daca nu ajung)

Fetelor, a inceput posta sa vina? la noi inca nu, nu vreau sa ma gindesc la intirzieri de plati cite or fi la facturi, mie nu-mi plac deloc grevele astora care dau atitea lucruri peste cap :((

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Starlet spune:

salut!
Merci fetelor pentru primire la sezatoare
La multi ani tuturor ce poarta numele de Petru, Petra, Paul, Paula si Pavel.
Eu azi am party, este ziua sotului.
Anda Panda delicioasa reteta ta de cozonac!Am sa incerc si eu.
Cred ca aici e trucul( incredientele sa fie la temperatura camerii).
Ana , la mine a venit posta ieri.
Pupici, revin mai tarziu. Ma duc sa duc plodul la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Bine ai venit pe lume Emma Ioana!!!

Mihaela ( Mimimete) vad ca ai strigat catalogul ... Acum cand incepuse vacanta? Pe mine m-ai intrebat cu adaptarea... Supravietuiesc la Montreal ce sa facem. Insa ma mai cheama sefii la Quebec ville la sedinte si m-ai imi starnes nostalgia. Mai ales daca atunci cand ma intorc dau peste o caldura si un smog cumplit :) in centre-ville. De fapt problema se pune mai mult supravietuirea in centre-ville si la nebunia de acolo( mai ales vara cand vin toti turistii, sunt festivalurile, Formula 1). Se mai adauga si metrou care cade in pana cam des.... Bine ca nu am poduri de traversat spre sud.

Noi am fost la Niagara si la recomandarea Kristinei am vizitat si Niagara-on-the-lake, ca tot intrebase cineva mai sus. Noi am mers pentru fortul de acolo( ca nu puteam noi sa ratam vreun fort ) dar orasul in sine e superb, merita prevazut chiar o zi de stat pe acolo. Am cumparat si cirese de la o mica piata, care aveau gust de cirese de acasa( socat sotul ca sunt deja cirese in pomi). Cred ca si toamna poate fi interesant de mers. Cand sunt strugurii facuti. Era plin de vii pe acolo.
De niagara propriu-zisa , cascada e frumoasa, orasul in sine.... acum depinde ce cauti acolo. Noi am fost la Marineland( cam scump pentru ce ofera). Ne-a placut partea spre vest de centru, cu faleza pe langa cascada si am stat sa vedem seara cascada luminata( incepe la 9. ) Sunt si artificii organizate. Nu am avut timp de gradina botanica si de fluturii de acolo. Dar cum noi locuim langa gradina botanica de aici din Montreal nu am considerat ca e o prioritate....

Azi sunt si eu acasa, un pic bolnava... De fapt totul e pe fond de oboseala, pt ca e lung drumul pana la niagara... Mai ales cand te mai ratacesti si prin toronto ca nu stii inca sa folosesti un GPS . Partea frumoasa a fost ca am vazut centrul, mi-a placut ca e chiar pe malul apei!!! Si ca se construieste in draci acolo blocuri inalte, inalte.... Seamana mai mult cu America decat Montreal-ul. Nu mai compar cu Quebec ville, ca am un soc apoi Parte frumoasa e ca am practicat engleza si parca nu sunt chiar asa de idioata in limba asta. Dar cum nu o folosesc in Montreal am un blocaj.

Starlet Bine ai venit la sezatoare!!!La Multi Ani sotului!!!

Ana eu te pot sfatui doar sa tii radio deschis sa vezi ce se intampla. Problema e ca sunt imprevizibile podurile astea :) sau sa iei metroul. La mine a venit ieri posta cu o scrisoare de la scoala ( datata in mai , in care ne cereau un raspuns urgent pentru serviciul de garda in august ). La job, noi am somat cu greva asta. Ieri a inceput sa intre, dar doar doua plicuri. Incet, incet. Noi asteptam cel putin 100 de plicuri, reviste....s.a. Facturi, le am pe toate on-line. Ce nu aveam le-am transformat cand a inceput greva. Chit ca asta cere organizare, ca sa nu uiti ceva.

Ma intorc in pat , mai iau niste pastile poate poate maine sunt in forma, ca ma duc la job

Mihaela

PS. Am uitat sa spun vacanta placuta la toata lumea!!!!! La copii mai ales care au muncit mult tot anul si incep la anul secundarul!!! Si la cei mai mici la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Eu stau in Lasalle de 7 ani. In general partea dinspre malul apei e faina. Noi stam pe langa Primaria din Lasalle, langa Moulin Fleming, sunt multe duplexuri de inchiriat in zona. Pont Mercier e la 5 minute. POti veni sa faci un tur, cei cu duplex in general pun anunturile in geam - pe strazile Stirling, des Oblats, Highlands, Dupras, etc. Scoala din zona asta e Henri Forest, nu stiu ce sa zic, daca e buna sau nu, am auzit si de bine si de rau de ea, eu am inca copii mici si tot intreb si aud ba de bine, ba de rau.
Mie imi place mult, e pe malul apei, langa pista ciclabila, parcuri multe, zone frumoase, spatii verzi. Am trenul aproape, fac 15 minute pana in centru, in timpul saptamanii.

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Merci pentru raspuns, o sa venim sa vedem si zona aceasta. Am fost si am vizitat Lachine si Lasalle dar e dificil pentru noi sa ne dam seama.
In Lachine in pauza de o ora la job ma plimb dar nu am gasit nimic interesant. La noi in Ahuntsic sunt o gramada de condo din beton si acolo nu am gasit asa ceva. Parca nici in Lasalle nu sunt, nu-i asa?
Lachine de exemplu il gasesc foarte vechi, cu case din 1900.
Lasalle imi inspira mai multa incredere. Am vazut multa lume ciudata in Lachine.

Gabi & Moni 9 ani

Mergi la inceput

Mihaela, sanatate (eu ma simt bolnava la gindul ca ma intorc luni la scirbici si am prins doar o zi de plaja, azi am umblat cu hanorac pe mine) !

e departe de metrou (mi-a dat 2.5h cu transportul in comun, cit ajung cu masina la Ottawa:) haha stam `bine` la capitolul asta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Am incercat sa editez mesajul de mai sus, ca am vazut greseli si mi se spune ca nu mai putem edita mesajele...... Voi stiati de asta?

Ana si eu am inghetat azi dimineata....2 ore jumate!!! E clar ca nu e de stat in nord si lucrat in sud.

Am nevoie de traduceri ca mi-au venit actele de la scoala:
Ce e aia congé mobile ? E pus pentru perioada de sarbatori de iarna....
Am 20 zile pedagogice, banuiesc ca in unele se fac activitati? Sau raman asa la serviciul de garda fara sa faca nimic?

Ce e aia espadrilles pentru activitate fizica? Dar bas-court( adica stiu ca sunt sosete, dar cat de scurte? dar scrie ca trebuie lasate la scoala? aceleasi sosete?)
Ne sugereaza o librarie, care va face o donatie de 4 CAD la 20 cad cheltuiti de noi
Cat de mare sa fie ghiozdanul? Ca Duo-Tang m-am lamurit ca nu sunt chiloti....

Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mikiion, am lesinat de ras la duo=tang! dar mi-am adus aminte cat am cautat cele nenorocite de duotang!
bafta la descifrat limbajul ala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Si daca nu-s chiloti, ce sunt?

Multa sanatate, Mihaela!

Bun venit Emma Ioana!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikiion

Am incercat sa editez mesajul de mai sus, ca am vazut greseli si mi se spune ca nu mai putem edita mesajele...... Voi stiati de asta?

Ana si eu am inghetat azi dimineata....2 ore jumate!!! E clar ca nu e de stat in nord si lucrat in sud.

Am nevoie de traduceri ca mi-au venit actele de la scoala:
Ce e aia congé mobile ? E pus pentru perioada de sarbatori de iarna....
Am 20 zile pedagogice, banuiesc ca in unele se fac activitati? Sau raman asa la serviciul de garda fara sa faca nimic?

Ce e aia espadrilles pentru activitate fizica? Dar bas-court( adica stiu ca sunt sosete, dar cat de scurte? dar scrie ca trebuie lasate la scoala? aceleasi sosete?)
Ne sugereaza o librarie, care va face o donatie de 4 CAD la 20 cad cheltuiti de noi
Cat de mare sa fie ghiozdanul? Ca Duo-Tang m-am lamurit ca nu sunt chiloti....

Merci!

Mihaela, espadrilele pot fi addidasi, important e sa aiba talpa cu forme, sa nu alunece in sala de sport.ii faci un saculet cu adidasii respectivi (care pot fi cei care-i ia iarna in picioare zilnic in scoala), tricou si chiloti de sport care sta la scoala, vinerea il aduce copilul la spalat.
zilele pedagogice sunt in functie de cum le organizeaza ei, daca au activitati de obicei platesti in plus de cei 7$/zi; de obicei primesti o hirtie in avans ca sa inscrii copilul sau nu;
congé mobile de obicei se lasa tot cu zile de serviciu de garda, doar ca-l pun ei cind au chef
de obicei scolile sugereaza cite o librarie cu care lucreaza pentru ca au manuale personalizate care le gasesti acolo; mergi cu lista de rechizite si ei iti dau tot ce-i pe lista (eu am acum de la un an la altul, si elimin ce am deja)

Alina, duo-tang e o mapa in care pun copiii foi

Happy Canada Day la toata lumea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Happy Canada day!

Bine ai venit pe lume Emma Ioana! Andy felicitari si o viata minunata puiului tau!

La multi ani, Simonna!Tot ce-ti doresti sa t-i se implineasca!

mikiion m-ai ucis cu Duo-tang-ul! Mai ales ca pe lista de la scoala iti cere asa: 2 rosii, 2 albastre, 2 verzi, etc. Iti dai seama ce teanc de chiloti colorati trimiteai tu acolo!

Mimitete multumesc de intrebare, Alice e bine, e in Rom. la bunici, nu-si vede capul de "trebi", abia are timp sa-mi raspunda la telefon, iar eu pe-acasa, dorm noaptea cu un tricou de-al ei sub perna pe care nu l-am spalat sa miroasa ca ea Dar anul asta sta mai putin, se intoarce la sf. lui iulie. Abia o astept!

In rest, toate bune, am fost in vacanta o saptamina, am renovat o baie, plus cite ceva prin bucatarie, mai am 3 saptamini in august, atunci vrem sa plecam pe undeva, inca n-am hotarit unde, dar ideea cu Niagara imi place. Mersi Miki!

Vacanta placuta tuturor si sper sa ne vedem vara asta la o terasa ceva, ce ziceti?

Mergi la inceput