Sezatoarea canadiana (213) *Bun venit Emma Ioana!*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Prin august mai dupa jumatate ca pana tunci bea cafeaua cu mine

Iti eram datoare cu un raspuns vis a vis de mersul la sala. Nu stiu exact unde vei sta tu ca sa-ti zic cit de departe e sala mea de tine, dar daca ai timp (ma indoiesc la cite sunt de vizitat) nu-ti face probleme iti fac rost si de legitimatie de la prietena mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Dar cu mine nu vrei sa bei cafea...nu? acu eu nu beau cafea, dar ma risc la o decof cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ehe, Mariuco, tot fac calcule si calcule sa vedem cum ajung sa feau si cafeau cu tine la Niagara.!!!

Cred ca vom lua decizia acolo si te tin la curent.

Dana, nu uita ca vom face chiar pe turistii, asa una alta si apoi ne vom plimba prin cartiere, etc. Locatia e Longueuil- nu departe de l'hôpital Pierre-Boucher.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Podeanu, m-ai nimerit, stau in Waterloo( ce mi-e Kitchener, ce mi-e Waterloo, ca sunt orase siameze) si de abia va astept pe toti la mai mult decat o cafea.
fii atenta ca stau cu ochii pe forum, atunci cand zici ca vii in zona, poate ma sari si nu ma vizitezi, ca ma supar pe tine total si irevocabil. Ramane stabilit deci, doar sa-mi zici in ce perioada veniti incoace, OK?
Lorelaim, si pe Ioana as da-o la karate, insa nu stiu cum se face, nimic n-o atrage ca sa faca cu simt de raspundere.
acum face inot si ballroom dance, dar nu pare entuziasmata de nimic.
in schimb a ajuns la a 6a carte Harry Potter, macar ii place sa citeasca :).
Vad ca doar Donia a scris cum a fost intalnirea din parc, eram curioasa cum a fost, cine a fost, stiti voi, barfa de asta mica :).
Data viitoare poate ajungem si noi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Cine mai zice ca fetele sunt mai intelepte ca baietii, pai ca mine sa pateasca !
Are genunchii juliti si n-o deranjeaza defel, alearga pe borduri de-mi sta inima, ieri doar ce m-am intors cu spatele si am gasit-o relanxandu-se pe sezlongul vecinei pe deck-ul aleia, se duce la toti cainii (aici nu prea mi-e frica dar ce-oi face in Ro), dar azi, azi a intrecut orice limita: a fugit dupa ce i-am dat jos scutecul, s-a pitit in spatele canapelei si i-a tras acolo un kaka, ma striga si o gasesc lingandu-se pe degete (da, de ce va inchipuiti !!!) si zambind la mine nevinovata (e drept ca a fost tasty quiche-ul de la pranz:). O spal si pe ea si pe jos, o schimb, ma duc sus si vad un nou mesaj pe telefon, dau sa-l ascult, e EA, "mama, tata, mama, tata" sa lesin, sunase dupa mobil pe care il pusese la locul lui frumos dupa ce a terminat. Acum cateva luni pe barbate-miu l-au facturat 140 de dolari pentru o convorbire de sase ore la Chicago . Lista poate continua, incercam sa vedem mereu partea funny, nu ne iese mereu, dar si ea stie sa compenseze, azi dupa toate pocinoagele a venit la mine si mi-a trantit un "unde e capac ?" asa de parca ar fi vorbit de cand lumea si pamantul si noi nu stiam. Pe scurt, la inceput credeam ca va fi floare la ureche sa o cresc pe S. ei bine, it's a challenge and we love it !

Mame de baieti, bucurati-va ! cat aveti timp pana o s-o intalneasca pe EA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Cine mai zice ca fetele sunt mai intelepte ca baietii, pai ca mine sa pateasca !
Are genunchii juliti si n-o deranjeaza defel, alearga pe borduri de-mi sta inima, ieri doar ce m-am intors cu spatele si am gasit-o relanxandu-se pe sezlongul vecinei pe deck-ul aleia, se duce la toti cainii (aici nu prea mi-e frica dar ce-oi face in Ro), dar azi, azi a intrecut orice limita: a fugit dupa ce i-am dat jos scutecul, s-a pitit in spatele canapelei si i-a tras acolo un kaka, ma striga si o gasesc lingandu-se pe degete (da, de ce va inchipuiti !!!) si zambind la mine nevinovata (e drept ca a fost tasty quiche-ul de la pranz:). O spal si pe ea si pe jos, o schimb, ma duc sus si vad un nou mesaj pe telefon, dau sa-l ascult, e EA, "mama, tata, mama, tata" sa lesin, sunase dupa mobil pe care il pusese la locul lui frumos dupa ce a terminat. Acum cateva luni pe barbate-miu l-au facturat 140 de dolari pentru o convorbire de sase ore la Chicago . Lista poate continua, incercam sa vedem mereu partea funny, nu ne iese mereu, dar si ea stie sa compenseze, azi dupa toate pocinoagele a venit la mine si mi-a trantit un "unde e capac ?" asa de parca ar fi vorbit de cand lumea si pamantul si noi nu stiam. Pe scurt, la inceput credeam ca va fi floare la ureche sa o cresc pe S. ei bine, it's a challenge and we love it !

Mame de baieti, bucurati-va ! cat aveti timp pana o s-o intalneasca pe EA !

Diana am ris de m-am prapadit. Si ce cuminte era ea cind era in bratele noastre pe la intilniri...Trebuie sa stati bine cu ochii pe ea in Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Pentru fetele din Montréal...

Vrem sa ne mutam in Lasalle sau Lachine dar nu cunoastem deloc zona. Noi stam de 5 ani in Ahuntsic. Unde e mai bine sa ne mutam?
Stiti zone bune?
Eu lucrez in Lachine si nu pot spune ca imi place prea tare.
Am vazut Dorval-ul dar nu prea am vazut duplex de inchiriat acolo.
Scolile sunt bune?
Vrem o zona aproape de Pont Mercier pt ca sotul meu lucreaza in St Hyacinthe.

Gabi & Moni 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Eu stau in Lasalle de 7 ani. In general partea dinspre malul apei e faina. Noi stam pe langa Primaria din Lasalle, langa Moulin Fleming, sunt multe duplexuri de inchiriat in zona. Pont Mercier e la 5 minute. POti veni sa faci un tur, cei cu duplex in general pun anunturile in geam - pe strazile Stirling, des Oblats, Highlands, Dupras, etc. Scoala din zona asta e Henri Forest, nu stiu ce sa zic, daca e buna sau nu, am auzit si de bine si de rau de ea, eu am inca copii mici si tot intreb si aud ba de bine, ba de rau.
Mie imi place mult, e pe malul apei, langa pista ciclabila, parcuri multe, zone frumoase, spatii verzi. Am trenul aproape, fac 15 minute pana in centru, in timpul saptamanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcella777 spune:

Va salut si eu dragelor...din Calgary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

marcella, salut. io tot din calgarii

diana, imi place de fi-ta, daca are waiting list (pt prietenie doar), scrie-l pe fi-miu - ROBERT, la 6 ani are deja propriile teorii despre vampiri si michael jackson. a spus ca nu vrea sa se insoare pt ca vrea sa se faca dansator, si ca o sa aiba succes pt ca michael jackson e mort si deci e locul liber + ca toti ceilalti de virsta lui se vor insura si vor fi ocupati, asa ca daca michael jackson e mort si ceilalti vor fi insurati, atunci el o sa cistige sigur - sigur.

va pup. o tai ca tb sa pun plozii la culcare

Mergi la inceput