Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (132)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
vine seara si iar ma apuca toate cele, febra, frisoane, sper ca nu durere ca ieri dar abia de maine seara iau antibiotic, dupa ce sunt gata analizele si ma vede urologul
sa vedem daca maine rezist la serviciu
VICTO eu cu unu fara sot sunt terminata, tu cu doi
andrei e cu tati afara iar, i-am dat rapid supa crema de dovlecel si afara. vine in casa, baita si la somn
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
mara doarme de la 8 ca dup'amiaza n'a vrut sa doarma si era treaza de la 1.
racusor, fa'te bine repede
cristina, du'te la ginecolog sa scapi de intrebari. nu cred ca are legatura cu sotul
katalinaaaaa la multiii ani!!! sa fi sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai(toti 4)
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
Racusor, ia ceva pt febra, bea un ceai, daca nu du-te la urgente. nu sta cu dureri!!!
Eu azi am fost bine, nu am mai avut nici sangerari, nici febra. si am mancat iar ca porcul... iar am pus un kil.
si Vlad e treaz de la 1 juma. la 4 am dat sa il culc, mi-a adormit in brate , l-am pus jos, s-a trezit. pe la 5 am incercat din nou, acelasi lucru. sa vedem acum, ca e cu tata-so, ii da LP-ul de seara. Cred ca a terminat ca il aud povestind. Merg sa il culc.
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Am venit si noi de afara, baita si acum doarme puiul , bineintels cu omida in brate.. Azi am iesit in pantaloni scurti si tricou. Ce-i mai place in piciorusele goale...
Si eu vreau sa iau piscinuta, nasii stau la casa, au si ei un pitic mic, deci impartim pe din 2 banii, dar nu stiu de care...
Rubia, de la Wenice am luat omida, dar de muuult. Cred ca avea Raul 3 luni si somn agitat si i-am luat-o ca aparatoare, ca se lovea de gratii. Acum e dragostea lui.
Giorgia, nici Raul nu mai doarme afara. Dar la noi e simplu, ca el doarme de la 12 la 2 si atunci intotdeauna venim acasa.
Tot mai frumoase e Antonia!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
crispro spune:
Fetele din MS, urmatoarea nunta in Ms e in 1 oct si asa am planificat ca merg si eu, va fi si mama in tara, vine si ea si piticul. asa ca sper ca ne vedem! daca nu intervine ceva, evident!
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saddie/saddie.jpg)
saddie spune:
Buna seara fetele!
racusor sanatate multa! Bine ca ai fost la spital macar stii ca nu e doar o infectie urinara. Dar nu mai bine stai tu acasica sub paturi maine decat sa te mai chinui si la birou?
crispro fugi si tu la medic sa vezi ce e, sa nu se faca mai grav.
Eu dupa sarcina se pare ca mi-am dat bila peste cap. Tot asa aveam dureri dar le-am ignorat, ziceam ca ba sunt balonata, ba indigestie, etc. Asta pana intr-o seara cand durerile au devenit groaznice, nu puteam respira, aveam transpiratii reci si am chemat salvarea. Ma speriasem rau, credeam ca am facut vreo ocluzie. Doctorita de pe salvare mi-a zis ca am o colica biliara si m-a intrebat daca ma stiu cu probleme. Am ramas masca, eu pana atunci nemaiavand nici macar o indigestie.
Noi am avut azi o zi tare frumoasa (pana la un punct dar asta e alta poveste). Ne-am trezit de dimineata la 8:00 am baut lapticul si am fugit in parc, unde am stat pana la 12:00, dupa care am venit acasica, am papat fructele si am plecat la cumparaturi. Pufescu cred ca azi te-am zarit in parc dar pana m-am dezmeticit de unde te stiu te pierdusem prin multime. Aveai o bluza cu verde si bubu era cu piciorusele goale (parca asa mi s-a parut)? Caruciorul era vernil sigur. Noi suntem cu carucior bej si azi aveam si umbrela bleumarin. Mi-am facut plinul de borcanele pentru concediu de la DM si Organix. De la DM am luat si scutece pentru apa. Am ajuns acasa pe la 15:00 dar piticania n-a vrut sa adoarma pana pe la 16:00, asa ca masa am luat-o cu o ora mai tarziu decat trebuia adica la 17:30 in loc de 16:30. Acuma a picat la datorie asa ca am sarit cina si i-am dat direct lapte si somnic. Maine cred ca la 6:00 o sa inroseasca interfonul de foame.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saddie/saddie.jpg)
saddie spune:
Apropo de borcanele, fetele care mai dati la bb-i borcanele de la Organix, vedeti ca www.organix.com livreaza acum si la noi, iar preturile sunt muuuuuuuult mai mici decat la noi. Transportul este cam scumpicel dar daca va mai cuplati cu cineva atunci iesiti super bine.
Am vazut-o pe frumoasa de Antonia in parc si pe scumpul de Vladut care vorbeste cu mami.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Katalina La Multi Ani si sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de baietii tai
Racusoru' sa te faci bine rapid mami
Eladea dar la "weekend" ati fost? daca nu, va invitam noi cu mare drag
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Fetele din MS, urmatoarea nunta in Ms e in 1 oct si asa am planificat ca merg si eu, va fi si mama in tara, vine si ea si piticul. asa ca sper ca ne vedem! daca nu intervine ceva, evident! Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
no' de data asta sa nu mai chiulesti
![](pupic.gif)
Matei - luna a 10-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Victo spune:
aa..racusor..pai casa e dezastru..:):) jucarii absolut peste tot, tre sa calc cu grija, sa nu pic in cap..firimituri..inclusiv pe birou..sub birou..ca a vrut stefan sa puna niste resturi de chipsuri intr-o sticla..haine peste tot..ca ta-su le lasa unde-i vine..
bucataria..vai de ea..io..is terminata si nu mai am chef de nimic.mihai urla de juma de ora..ma dor sanii de mor ca suge f aiurea, ma taie cu dintucii lui de mor de durere.ma duc sa il conving pe stefan sa intre in baie, ca vad ca mihai nu mai urla. probabil a adormit.
si mi-e si foame.
in seara asta i-am facut lui stefan paine prajita cu unt si cascaval..a mancat si piti (fara cascaval)..fra-su inca ii indesa in gurita felia de paine..:):)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saddie Apropo de borcanele, fetele care mai dati la bb-i borcanele de la Organix, vedeti ca www.organix.com livreaza acum si la noi, iar preturile sunt muuuuuuuult mai mici decat la noi. Transportul este cam scumpicel dar daca va mai cuplati cu cineva atunci iesiti super bine. Am vazut-o pe frumoasa de Antonia in parc si pe scumpul de Vladut care vorbeste cu mami. |
ce preturi bune fata de Real
![](wow.gif)
Matei - luna a 10-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip