Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (132)
Raspunsuri - Pagina 6
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro www.youtube.com/watch?v=XE12iKm3vgk" target="_blank">la povesti cu fiu-meu |
esti mortala, cris! te si vedeam dansand in fata lui Vladut . ia si tu exemplu de la racusor si da o fug la dr, si tu esti importanta!!
racusor, multa sanatate
Letizia si Radu!!
mami KATALINA, tot ce iti doresti in viata sa ti se implineasca, sa fii mereu cu zambetul pe buze!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Victo spune:
Salut la toata lumea! :):) super vladutu'!
georgia mami..da ce tinerica si slabutica esti...antonia ditai donsoara..
sa ma laud ca intru si eu in hainele de "dinainte "..:) burta mai am..dar asta e.
va pup.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Anne45 spune:
Salutare delfinariu
Noi suntem tot in casa-am bagat o tura la spalat si asteptam sa vina tati.
A iesit un pic de soare , speram ca mai tarziu sa ramana vremea neschimbata-asa facem si noi o tura de parc.
Daca maine este vreme frumoasa mergem la mare -vreau sa ma uit si dupa o piscina de plastic pentru Giuliano, vreau sa-l pun pe terasa . Cand o fi cald sufocant nu mai ies in fiecare zi asa ca il bag in piscina , ii mai cumpar ceva jucari de plastic speciale si sa vezi distractie . Fetelor nu va spun ce circ face -de obicei dupa ce face caca eu il duc in baie sa-l spal la fundult. Cand vede apa este electrizat -nu stiu de cate ori nu sa sfarsit cu baie totala-nu-i chip sa-l scot prea repede din baie. Eu ii fac baita generala o data la 2 zile dar este innebunit dupa apa-are si o familie de ratuste , se distreaza mamma mamma. Am sa-i fac cateva foto cand prind ocazia.
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
racusor2010 spune:
da, sunt acasa. am tot dormit pana acum, au fost baietii afara si am adormit cu laptopul in brate si apoi andrei trebuia sa se culce, dar am adormit eu in locul lui
mi-au pus nu stiu ce aia in perfuzie, oricum tare bine e sa poti merge la privat, sa fii ascultat, sa ai parte de ingrijire, eu de fapt nu prea stiu cum e sa mergi la stat, sper sa fie nevoie Doamne fereste
CRIS du-te si tu la dr, si eu am avut ceva simptome naspa dupa pauza asa de mare.
azi e a treia oara cand am innundat casa / baia mica azi offf, numai prostii fac
Anne45 spune:
Racusor -ma bucur ca cel putin ai fost tratata bine - vorba aceea "dai un ban dar stai in fata" . Am auzit numai lucruri urate despre spitalele de stat.
Iti doresc insanatosire rapida!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
rubia spune:
Salutare si de la noi
paula de unde ati luat omida? vrem si noi asa ceva
...
revin dupa ce culc copila
racusor2010 spune:
noi suntem asigurati de la serviciu, cam toate servicile astea basic sunt gratis, platesti numai cand stai in spital, cu 10% reducere. sau la alte serviciii gen stomatologie etc. in afara de maternitate, totusi, daca Doamne fereste ai probleme mari de sanatate, tot statul ramane de baza. dar macar pentru chestiile basic.
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rubia Salutare si de la noi paula de unde ati luat omida? vrem si noi asa ceva ... revin dupa ce culc copila |
de la wenice kids zicea paula mai demult
Victo spune:
racusor..uff..nasol cu durerile alea..acum din cate vad esti "imobilizata" la laptop :)
eu singurea cu copiii in ultimele zile- de aceea nu am prea apucat sa fac ceva.sotul a fost plecat la timisoara, acum e la arad..bine o duc
azi am stat de paza. de la ora 13,30..unu a mancat..s-a culcat (mihai)..apoi celalalt a mancat si in timp ce il linisteam pe mihai, stefan a ramas in bucatarie sa manance felul2..cd m-am intors era aproape adormit pe scaun..ma mir ca nu l-am gasit sub masa.
am citit o poveste (aici eu ca sa o scurtez mai saream peste propozitii..pana cd m-a atentionat ca nu e asa..si mi-a zis cuvintele care lipseau..oops
apoi l-am culcat si pe el..cd sa atipesc si eu, s-a trezit mihai..ne-am jucat..i-am dat ceva sa pape..acum l-am culcat pe mihai si astept sa se trezeasca stefan..no..iaca zi de duminica :0 fa ceva dc poti cu ei dupa ora 13..mai nimic.
nici tv nu imi merge ca nu stiu pe ce butoane sa mai apas pe acolo..asa ca..noroc cu copiii de am distractie :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
giorgia23 spune:
Am ajuns si noi acasa...Antonia iar nu a vrut sa doarma la aer asa ca de abia acum doarme...o mai las jum de ora si apoi o scot iar afara
Victo e nu/s chiar asa de tinerica...fac 26 in sept...ms pt compliment
Racusor offf sper sa te lase durerea cat mai repede si sa te faci bine
Cris fuguta la doctor