Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (132)
Raspunsuri - Pagina 4
racusor2010 spune:
sa nu uit, mamici din Constanta, imi spuneti unde gasim o cofetarie buna in Constanta si eventual daca ar avea si site / nr de telefon ar fi nemaipomenit
noi ne-am hotarat sa ii facem petrecerea lui andrei la mare, asa ca trebuie sa ma ocup si de partea asta si as vrea sa il comand dinainte si in ziua cu pricina doar sa merg sa il iau
dar de ziua lui o sa petrecem noi trei, in familie, ii dam cadourile, suflam in lumanare, din astea. deci o sa serbam de 2 ori
Anne45 spune:
Giuliano doarme cu noi in pat ...da , nca nu l-am mutat , chiar daca am montat patutul , nu ma indur sa-l las sa doarma singur , cel putin pana nu terminam cu chinul cu proteza.
Cand trebuie sa faca nana si eu sunt mai obosita si nu am chef sa-l adorm in brate , il duc in dormitor , il asez in pat si ma intind si eu cu el . Atunci incepe circul , rasuciri , isi pune pilota in cap , trage de perna sotului , se rasuceste de pe spate pe burta , vocifereaza , cateodata incepe sa planga cand este prea obosit si nu reuseste sa adoarma , dar de cele mai multe ori , in maxim 5 min adoarme. Pe timpul noptii il vad ca se rasuceste . se face covrig , ajunge de-a curmezisul , cu picioarele pe pieptul meu si capul in partea lui Luca sau invers.
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
paula_m spune:
Hai sa vi-l arat si pe Raul cum doarme cu omida in brate.
Racusor, eu sub tricou i-am dat un body tip maieu. De fapt mi-am facut stoc si tot timpul are un body din ala pe el. Eu m-am obisnuit iarna sa port maieu si poate ca de aceea il imbrac si pe el asa. Inca nu e chiar atat de cald afara, sa ramana doar u tricou. Tb sa scoatem si pantalonii scurti la plimbare.
Bumblebee, ciudat si neasteptat, dar chiar nu a bagat deloc nisip in gura. In schimb sapa gropi in nisip
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
bumblebee spune:
Alina, calculii sunt fie de origine minerale, fie exces de proteine.. Si eu beau lichide muuulte, dar cred ca si apa pe care o beau are muulte minerale (de izvor). Acum ce sa zic, indiferent de natura calculilor (probabil asta e cauza durerilor, ori nisip), tb neaparat verificat, ca daca e prea mare si o ia la vale, riscul e cam mare.
Am vazut si eu printisorii faini la joaca. Dar si cat de frumos doarme Raul cu omida.
Ma retrag de-acum, noapte buna si 'impiedicari' multe si placute.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
Alice_Elena spune:
Racusor, silvian sau a la francais. A2a e mai d fite, mai mult daca vvrei un tort care sa dea bine in poze. Eu nu ma omor dupa ei. Nu sunt mare fan ciocolata iar la ei toate combinatiile sunt cu cioco
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Alice_Elena spune:
Eu sa nu uit. Fete din constanta, daca aveti hainute de la bbei pe care sunteti dispuse sa le dati, aduna soramea pt copiii abandonati in spitalele din judet
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
Nu mai pot sa adorm, ce ciuda imi e!!! Aseara am adormit copilul, pe la 8 juma dormea, la 10 m-am pus si eu in pat. S-a trezit la 5 , a papat si somn iar. Dar eu de stunci nu mai pot dormi!!!! Of!!!
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Buna dimi!
La multi ani, mami Katalina! Sanatate, fericire si multa dragoste! Sa te bucuri de flacaii tai minunati!
Letizia de CarmenAlbu
Radu Gabriel de matusa77
LUNA 9
racusor2010 spune:
neata
fetele ma duc la spital, nu mai pot, merg incovoiata si tremur toata, nu pot sa mananc, sunt cele mai groaznice dureri din viata mea
sper doar sa nu ma interneze
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 neata fetele ma duc la spital, nu mai pot, merg incovoiata si tremur toata, nu pot sa mananc, sunt cele mai groaznice dureri din viata mea sper doar sa nu ma interneze |
O sa faca ce e mai bine pt tine!! Sanatate multa si asteptam vesti bune!
LUNA 9