Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Aseara dupa 2 ore de chin cu adormitul nu mai puteam asa ca am luat-o frumusel si am dus-o la ea in camera in patut. A apucat-o plansul cel mare, lacrimi, urlete... Eu am zis ca nu ma duc la ea, s-a dus sotul. A inceput sa urle mai rau cand l-a vazut pe el. Plangeam si eu si ea. Dupa 10 minute am cedat, m-am dus, in 3 minute dormea in patut!!!!! Asta a fost 3 saptamani de dormit in pat mare. Nu cred ca mai cedez sa o las noaptea in pat mare.
1 cand sunt cu ea ma mustra constiinta a nu sunt cu sotul
2 cand sunt cu el ma trezesc de 5 ori sa verific monitorul ca nu cumva sa cada din pat.
Cred ca domnisoara va trebui sa doarma in patut ca eu una nu mai pot ! Am avut 5 ore de dormit asta noapte fara trezire si a fost divin.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

pana la urma nu ati mai luat patut pliant? stiu ca ziceai la un moment dat ca te uiti sa cumperi...
eu zic ca merita

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

sa nu uit sa va zic: Isa merge in 4 labe, dar merge bine, de parca ar fi exersat de luni intregi .
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

superrrr

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Azi ne-am petrecut toata dupa masa in parc, cu Matei!! Poze aveti aici. Ce bine e ca e cald si nu mai tb sa-mi bat capul sa-i gasesc activitati lui Raul. A stat la groapa de nisip vreo ora si s-a jucat singur. Dar s-a si murdarit ca un porcusor. Si Matei a stat in aceeasi groapa cu nisip, dar inca nu prea interactioneaza ei. Mai tarziu presupun ca nu o sa-i mai putem desparti.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Bravo Albastrita noastra umblareata!!!

Puiuca mea merge in 4 labe cand nu sunt langa ea si vrea sa vina dupa mine DAR merge urland rau de tot. Noi radem de ea ca e masina de pompieri, inainteaza cu girofarul pus.

Oana ce memorie ai!!!! Am luat pat pliant dar:
1. E la viena.
2. Mi se pare f jos.
Lasa ca si patutul de lemn e bun. Am reusit iar sa o adorm in el. Ii place sa mangaie peretele printre gratii, e asa de dulce cu manuta ei micuta printre gratii. Of sa nu ma apuce iar dorul sa o iau cu mine in pat . Se pare ca ea e aia cuminte eu sunt obraznicuta.

Racusor - sanatate multa! Lasa ca ne vedem noi cumva!

Am facut gratar cu sotul ( 2 pulpe pui si 2 bucati somon). Un pahar de vin eu, el o bere. Acum astept sa se termine nu stiu ce pe discovery, poate ne impiedicam .

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

am ajuns si noi acasa, mara a cazut lata. a ras la toata lumea si a stat la toata lumea in brate.

diana, succes :D
rodi, un pup pt isa

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

cu chiu cu vai, dupa un algocalmin, m-a mai lasat putin durerea si m-am tarat jumate de ora pana la o terasa ca era ziua unui prieten bun. am stat cuminte pe scaun, nici pofta de mancare nu mai am andrei era obosit, asa ca a ros la un colt mare de paine si apoi tati ne-a adus acasa si el s-a intors. noroc ca andrei s-a culcat rapid si eu pot sta la orizontala. imi aduce tati si no-spa cand vine acasa. saracul s-a speriat cand a intrat in casa dupa ce au fost afara, cred ca aveam fata schimonosita de durere si abia ma miscam

DIANA sambata viitoare mergem la un botez, dar duminica nu avem planuri, asa ca poate reusim sa ne vedem atunci, daca vremea tine cu noi. dimineata. dar mai vorbim pana atunci.

pofta buna

CRIS

PAULA, OANA ce copii frumosi aveti si cuminti dar voi le dati numai tricou sau si body cu maneca scurta? Raul voia sa se arunce in groapa cu nisip?

ANdrei e disperat dupa mingi, daca vede una la copii nu te mai intelegi cu el, vrea si el. asa ca tati cand iese cu el, ea si mingea lui (aia mare rosie care apare in poze ) azi cica s-a jucat cu un baietel de 1 an si 1 luna, el dadea singur in minge, pe Andrei il manevra tati. in casa ne jucam noi trei cu mingea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am revenit si noi acasa. Am fost la o aniversare, la baiatul nanilor lui V. Ne-am simtit f bine, afara, la curte, copii, jucarii, multe brate, chir si 2 reprize de somn de juma' de ora!

Alina, si eu am avut pb cu rinichii, tare ma mai dureau.. o durere tampita si radia in tot spatele, dar mi se lasa si in picioare de-mi amorteau.. Pt ca alaptam, am baut ceai de matase de porumb, ceai de merisor si ceva naturist, de la Himalaya, dar nu mai stiu cum se numea exact. Am avut 2 ture de dureri, dar vad ca nu m-au mai necajit in ultima vreme. Ideea e ca un ecograf e musai!!

Crisu, ma bucur ca se improspateaza relatia ta cu sotul!

Rody, felicitari pt mersul in 4 labe!

Paula, Raul n-a gustat din nisip?

Diana, la inceput e greu sa va reinvatati fiecare cu patutul vostru, dar va obisnuiti.

Tina, distractie placuta!

Fetelor, sa va 'impiedicati' toate!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna seara delfinariu

Paula ti-am vazut flacaul-creste atat de repede , pe zi ce trece mai frumos.
Crispro-sper ca te simti mai bine .
Sotul este la munca , Giuliano doarme de 20 de min si eu am intrat sa mai arunc un ochi pe DC.
Astazi dupa amiaza am iesit -noi iesim intotdeauna dupa 17 pentru ca este foarte cald -era un pic de vanticel dar placut. Am observat ca Giuliano face ca si mine cand il izbeste aerul in fata inspira profund -ii place mult.
L-am pus in leagan din acela special pentru pici mititei-ma gandeam ca o sa inceapa sa planga , nici nu ma asteptam sa fie atat de vesel , se tinea cu manutele de lanturi si balanganea piciorusele ,l-am tinut vre-o 5 min-ar fi vrut sa stea mai mult.
Ne-am intors pe la 19:30, a papat si am mai stat un pic , ne-am jucat , ne-am giugulit si pana la urma a adormit.
Noapte buna delfinariu !!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

ne-am intors si noi de pe drumuri.. am fost la o zi de nastere a unei fetite apoi la gratar la cabana lui cumnatu... f bine ne-am simtit, doar ca Filip a dormit putin, asa cum preconizam...acuma e la nani de o ora...

tot vroiam sa va zic ce face Filip cand ne punem la nani...mai ales daca e obosit, ca si astazi...e asa figura, pacat ca nu-l pot filma... deci: se pune in fund, se arunca pe spate, se ridica, se invarte, iar se pune in fund iar se arunca pe spate si tot asa de nspe ori...aaaa, sa nu uit: in tot acest timp e cu degetelul in gurita si paturita in manuta...eu ametesc doar uitandu-ma la el...

ai vostri cum adorm? linsititi sau se tot fatzaie?

racusor, ai grija de tine..sanatate multa...baga un Piafen, eu asa fac cand am cate o criza de fiere...

crispro, sanatate si tie draga mea...sper ca esti mai bine in momentul asta...ma bucur ca ati revigorat relatiile...

paula, oana, va invidiez...e super parcul ala al vostru... iar galustile voastre adorabile...

oana, diana, mersi de raspunsuri ref la deodorant...oi vedea ce-oi face... imi iau mai multe feluri si testez...

pufescule, esti asa haioasa...imi place cum povestesti... intra mai des pe aci, ca ne binedispui...

rodi, deci ati inceput si voi in 4 labe...si Filip patruleaza in toata casa si mi-e f usor si mie asa... dar si cand il vad cum se ridica de mobila, de scaune, de draperie sau de epreti...am o frica de mama mama...ca mereu mi-l imaginez in bot...

maine iesim la un lac, baietii pescuiesc, eu ma bronzez...

va pup si duminica faina tuturor!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Bumbleblee exact asa si la mine, imi amortesc picioarele, ma dor genunchii, dar nu intelegeam de ce

ce e mai ciudat e ca atunci cand alaptam si beam tone de ceai, dar putina apa, chiar ma gandeam ca sper sa nu am probleme cu rinichii, ca stiu ca nu e prea bine sa bei doar ceai

Mergi la inceput