Telefoane enervante si deranjante

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Nimic, Oana, e foarte ok. Tu ia si te intreaba p'aici si meditam noi la raspunsuri mai incolo.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Deranjant:

Acum cativa ani, ma uitam la tv pe la 2 noaptea. Locuiam cu parintii, nu eram casatorita.
Suna telefonul, raspund instantaneu:
-"Alo, ce faci iubito? Stai bine?"
-...
-Hai, ca te vad, sunt aproape de tine...
-
-Hai, intinde-te, lasa telecomanda si baga mana-n... Hai, sa te vad!...

In momentul ala, am inceput sa urlu, s-a trezit tata, buimac, a luat telefonul si ce mi-au auzit urechile...niste injuraturi oltenesti de muma aluia... de n-a mai sunat niciodata!!! Dar m-a speriat groaznic, nici in ziua de azi nu-mi dau seama unde era, dar am avut fiori reci, sa stiu ca MA VEDE! Si locuiam la etajul 4!

Amuzant, cu mama:
- Alo, doamna Mortu'?
Mama, lesina de ras, se prinde repede...
-Doamna, domnu' Mortu-i acasa?
-Nu e domne', e la groapa!
-Doamna, sa-i ziceti ca l-a cautat Istetu'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Diana si Raza de soare,

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Am avut si eu de-a face cu un nebun de ma suna la diverse ore tampite sa ma intrebe ce fac, daca-s in camasa de noapte, ce culoare are, daca n-as bea cu el un pahar de vin ca poate dupa facem si altele, etc. Si n-am scapat pana cand prietenul meu de atunci, viitor sot, n-a aflat de tarasenie. Asa ca prima data cand a mai sunat individul (de pe numar ascuns) a raspuns Calin, care cu o voce incredibil de serioasa si extrem de coerent ( cred ca repetase textul) i-a servit ceva de genul: Aici Serviciul Roman de Informatii, acest numar este monitorizat, v-am identificat adresa si identitatea, veti fi condamnat la 4 ani de inchisoare pentru injurii si propuneri obscene aduse unui demintar. Maine, la ora 8.00 trebuie sa va prezentati la sediul nostru, altfel veti fi adus cu mandat de arestare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

danitin,

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Uite ce fac eu daca patesc dintr-astea: vorbesc TARE, CLAR, RAR. Cuvinte putine.

"NU SUNT EU AIA. Alo, doamna. NU SUNT EU AIA. Cocoana? Greseala! NU SUNT EU AIA!"

si merge? ca la mine n-a tinut ma suna o anume tanti Tina, convinsa ca eu sunt Lia, si ca sunt singura persoana care-i poate spune ce mai face Viorel (inca nu stiu daca eram sau nu maritata cu Viorel ). si nu, n-a mers cu "nu sunt eu Lia", replica era "ce, crezi ca nu-ti recunosc vocea?"

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

"Pe Viorel l-a calcat trenul acum un an, tanti Tina. Imi pare rau"

...mai stii, poate asa merge
edit: sau in caz cae cardiaca doamna tina: " A luat viza in Canada, nu mai stiu nimic de el"

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

rad ca o descreierata!!!!!!
mai scrieti fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

el: cucoana, tot nu merge...
eu: ce?
el: com ce? tilivizorul...
eu: ati gresit numarul, nu stiu despre ce vorbiti...
el:am cumparat ieri antena, am pus-o si nu merge...(aud alaturi o voce de femeie: ce zice ma?..zice ca am gresit numarul..ea:da-o incoace..si ma preia..)
ea: auzi fa? ai zis ca merge cu antena asta, ti-am dat banii, de ce nu merge tilivizoru? ca vin peste tine si-ti fac..si-ti dreg ..etc.
eu: doamna, ati gresit numarul...
ea: doamna este ma-ta si toata familia ei, mie sa vii sa-mi faci tilivizorul, da? etc. ....percuteaza intr-un final cum? am gresit nr?
eu: da
ea; noi suntem din Radauti, tu de unde esti?
eu: Bucuresti...
se aude zgomot de fond, cum pasa telefonul, si o aud: da-o dreaq ca-i din Bucuresti, n-are ea cum sa rezolve cu tilivizorul nostru...
marturisesc ca a fost halucinant... am tras aer in piept si am vrut sa ma racoresc, sun inapoi, nu apuc sa zic nimic
ea: de ce suni, fa, daca nu esti in stare sa repari tilivizorul?
M-a umflat un ras isteric...
m-a umflat si pe mine rasul isteric.. tare faza, e mortala

a doua patzanie
facusem un abonament nou pe care il foloseam doar cu ai mei, familia... la vreo 3 luni am parte de prima tentativa de "incarcat cartele"...marturisesc ca si acum tremur: stiau cum ma numesc si vroiau ultimele patru cifre din CNP ca sa nu-mi blochezez accesul (chipurile nu platisem factura)... in prima faza m-au luat usor: unde am achitat? (stiau ultima suma de plata), le-am spus ziua, banca, chiar credeam ca este o greseala pe undeva... m-au sunat la interval de cateva minute si aici mi-au cerut ultimele patru cifre, ma rog, m-am prins ca-i facatura,am spus ca anunt Politia si pana sa inchid telefonul,m-a injurat si gata... am trecut peste episod.. am incercat sa fac reclamatie verbala nu am reusit sa trec de robotul companiei, am scris un mail, am dat numarul de la care am fost sunata... nu m-a sunat nimeni inapoi... am trecut peste incident, hotarata sa renunt la servicii cu proxima ocazie... Dupa aceea au inceput sa curga mesajele: floare de colt, floare de mac, ce "haladita" sunt eu si cum nu m-am lasat pacalita, cum nu las eu oameni ajunsi dupa gratii din greseala sa faca un ban cinstit, etc.. Apoi telefoane la care nu am raspuns..
Intr-o zi, fratele meu era in vizita, suna telefonul si-i zic, era telefon doar de familie, raspunde tu, cred ca-i mama.... El raspunde, asculta pret de cateva minute, inchide si-mi zice: soro, ai dat de naiba, asta mai are 7 ani de parnaie si ti-a promis ca te cauta cand iese din puscarie ca esti femeia vietii lui!!!!Ca stie din CNP ca esti mai batrana cu 5 ani ca el, da" nu conteaza, iubirea-i mare!!!
M-a apucat rasu-plansu" am scos cartela din telefon, am pus-o deoparte si am platit abonamentul inca vreun an jumate, degeaba, fratele meu a facut ceva cercetari si a aflat ca acel nr nu a apartinut niciodata companiei respective(lucreaza in domeniu)...habar nu am de tehnica, probabil au facut in asa fel ca pe ecran sa apara un alt numar, nu stiu, stiu doar ca persoana respectiva imi stie numele si primele cifre din CNP
Mai am 5 anisper ca pana atunci sa-si gaseasca fericirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Am luat subiectul de la inceput si am inceput sa rad de una singura :).

Sunt super faine pataniile voastre.

Eu trebuie sa recunosc ca desi am avut parte de multe telefoane gresite, de la traduceri din rusa, la vanzari de te miri ce, sau persoane ce vroiau sa vorbeasca cu x sau cu y nici unul nu "s-a intins" pe mai multe zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu saptamana trecuta am lipit prin oras afise pentru traduceri.

In seara asta m-au sunat niste... copii si niste golani, ca sa-mi adreseze niste injurii. Golani m-au mai sunat si alta data.

Cand le-am spus ca sotul lucreaza la Politie si ca telefonul imi este monitorizat in permanenta, atunci s-au apucat mai abitir de injurat.

Golanii ca golanii, dar si copiii... Urat...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Copiii au sunat din nou. De data asta le-a raspuns D. A rostit un ALO ferm si au inchis pe loc. Astia inca nu stiu sa sune cu numar ascuns.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput