Recuperare Rotavirus
Raspunsuri - Pagina 3
andacos spune:
Ramona,nu vreau s aintru pe teren minat,insa eu zic ca sunt si alte semne dupa care medicii isi dau seama daca esti sau nu deshidratat!(de exemplu aspectul limbii este un indiciu important pentru medici)
Daca fetitza a stat sub perfuzie in spital citeva zile...eu zic ca exclude clar posibilitatea deshidratarii!
Si repet,daca nu era strea ok,copilul nu ar fi fost externat!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
madaiulia spune:
Daca nu a mai varsat si nu a mai avut scaun de 3 zile si a baut aproape 1,5 l in 24 de ore e putin probabil sa mai fie deshidratata. E inca obosita pentru ca e in convalescenta si pentru ca nu mananca mare lucru.
Poti "indulci" un pic regimul adauagndu-i mar copt, branza proaspata de vaci, eventual ou fiert tare, carne la gratar, ii poti face o supa cu radacinoase, paste si carne, inca fara cartof. Nu ii da inca lapte. Ii poti da maine si jumatate de iaurt natural, preferabil facut in casa, fara fructe.
Test de urina care sa arate deshidratarea nu exista la noi in spitale, poate doar daca ati fost internate la un spital privat sa aiba.
Daca nu ati plecat din spital la cerere, sigur nu va lasau daca era inca deshidratata. Asa ca nu iti face probleme, sunteti pe drumul cel bun.
Multa sanatate!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
lidsta spune:
Numai sa vrea: fiica-mea cand era sanatoasa manca doar fasole verde cu carne, spanac, ciorba de pui, friptura de pui (nu gratar sau foarte rar), iaurt cu biscuiti si chifetele. Atat.
Merci de sfaturi, tuturor.
Si cireasa de pe tort: si eu si taica-su am luat virusul. La noi zici ca e spital
Ramona2006 spune:
Andacos, stai linistita, nici vorba de vreun teren minat...Stiu ca fiecare vine cu sfaturi si pareri in dorinta de a ajuta, pe cit posibil...
Ceea ce m-a ingrijorat pe mine au fost simptomele fetitei descrise de lidsta in primul post...
dar acum vad ca ea se simte mai bine, asa ca sa speram ca e pe drumul cel bun....
Lidsta, sanatate multa...da, Rotavirusul e contagios rau, si eu l-am luat de la Maya ultima oara.
Sanatate multa tuturor!
Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/
andacos spune:
Ramona,teren minat in sensul de "observatzii medicale"(vezi aspectul limbii)de la o persoana neavizata!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
lidsta spune:
Ada e OK, mananca non-stop, merge cu bicicleta, sare somnul de pranz deci am putea spune ca e pe drumul cel bun. Cu exceptia faptului ca azi noapte am chemat salvarea: o durea burta saracuta de la cat mancase si stomacelul ei nu e inca obisnuit plus ca e constipata (nu a mai facut kk de luni si atunci era deja constipata). Am chemat salvarea pt ca imi era teama de ocluzie intestinala sauu mai stiu eu ce dar nu a fost cazul: debridat si s-a rezolvat ...
Eu ma refac, am inceput serviciul iar sotul meu e ca o fantoma prin casa, din pat la baie si invers. O trece si asta.
Lavi, ai un mesaj privat de la mine, poti sa ma ajuti pls?
lavi02 spune:
Ma bucur ca sunteti bine, sotul se va repara, deja aveti experienta in rotavirus .
Ma duc acum la PM-uri.