Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

A mea a ratat iar Evaluarile, dar a castigat din nou Locul I, cu O cupa si medalie, la festivalul de dans.Nu va imaginati fericire mai mare decat a acestor copii, dupa concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lori, te rog frumos, daca afli ceva de concurs sa-mi zici si mie

Happi, felicitari! E minunat!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

voi va duceti la premiere? :)

. Festivitatea de premiere a rezultatelor obtinute de catre candidati la Concursul national de matematica Arhimede se va desfasura duminica, 29 mai a.c., in sala de festivitati a CN "Mihai Viteazul" din Bucuresti, incepand cu orele 9,00.
Datorita numarului mare de premii acordate, s-a adoptat propunerea ca la aceasta festivitate sa se strige numai premiile speciale si premiile I, II si III de la etapa finala din mun. Bucuresti si a centrelor din tara care se vor anunta in prealabil. Premiile etapei a II-a vor fi trimise inca din zilele urmatoare la centrele de concurs, pentru a putea fi inmanate copiilor de 1 iunie sau de serbarea de sfarsit de an scolar.
Premierea va incepe cu clasa a II-a si va continua pana la clasa a XII-a.
Premiile neridicate vor putea fi ridicate de la sediul nostru sau expediate in grup la centrele de concurs.
Felicitam candidatii pentru frumoasele rezultate obtinute!

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Buna, fetelor, si bine va regasesc,

Am vazut ca discutati despre evaluarea in educatie la matematica si voiam sa intreb daca stiti mai multe despre etapa competitionala. A mea a luat la etapa asta 100 de puncte si banuiesc ca se califica in etapa finala, dar nu stiu mare lucru despre unde se da. La romana nu am mai participat dupa experienta de la etapa precedenta, a decis ea ca inca nu este suficient de pregatita sa mearga la o evaluare la romana. In plus, ea pierde mult din cauza aspectului scrisului.
La matematica, facuse foarte bine si data trecuta, dar a pierdut 4 puncte pentru ca a interpretat gresit o problema si evident a avut o alta rezolvare si un alt rezultat decat cel dat de barem. Pentru ca vine si etapa competitionala, as vrea sa mai lucram si noi ceva mai dificil, dar nu am foarte multe optiuni (avem deja subiectele din anii trecuti de la nastasescu si ceva de la micul arhimede, etapa finala). Daca stiti ceva siteuri pe unde mai pot gasi probleme mai complicate pentru clasa a doua, v-as ramane recunoscatoare.

Numai bine, Loredana

Mergi la inceput

eu nu prea stiu, dar cand ajung la bucuresti incerc in limita timpului sa mai scanez/fotografiez culegerea Sofiei. Sunt mai grele decat la Nastasescu, dar nu chiar asa grele ca cele mai cele de la Arhimede.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Multumesc, Sabina!
Felicitari si puiutilor vostri care au luat premii la Evaluari sau alte concursuri! O sa ii xeroxez si eu Mariei fisele de la ambele Evaluari, chiar sunt foarte curioasa cate puncte ar fi luat. Ea in general la romana pierde macar 1-2 puncte pe motiv de diacritice sau text nu foarte frumos, iar la mate , in clasa, a avut si 92, si 100...Depinde de concentrare si de subiecte, pana la urma.
O saptamana usoara va doresc, acusica vine vacanta mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Sabina,eu,desi am dus-o la scoala,n-am reusit sa aflu ora .Da,mergem la premiere.
Felicitari,Happi!Dar si eu am vazut anul asta fericire mare la al meu copil .
Etapa competitionala la mate va fi dificila cred eu,la romana nu sare prea mult din cele trimestriale.Din pacate,sunt in doua zile consecutive,s-ar putea sa-i afecteze pe cei calificati la ambele,din fericire,prima e romana.

Mergi la inceput

sotul meu a vb cu invatatoarea care inca era convinsa ca e marti concursul si a promis ca ne suna daca intervine ceva. Of, of :)

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

E foarte posibil sa fie si marti .

Mergi la inceput

mi-ar placea sa ne cunoastem , poate mai vb pe PM:)
noi o sa venim devreme si o sa plecam repede, ca ea are luni 30 examenul la pian si duminica la 17.30 auditie in sala respectiva

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput