Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
sorana spune:
Baiatul din cutia de biscuiti (asta i-a placut si Monicai si baietelului Lalyei, ambii n-au lasat-o din mana, a fost cel mai rapid citit roman ), Arthur (am doar primul volum din trilogie si se cheama Piatra magica) - de Kevin Crossley-Holland, Hotul Vrajitor de Sarah Prineas, Moony Witcher - Fetita celei de-a sasea luni (si altele de aceeasi autoare).
Jules Verne nu citeste nici Monica. Adica a incercat si a renuntat dupa 2 capitole. Probabil e prea devreme.
Lalya, evident, te rog sa-mi zici daca vreti ceva din lista de mai sus.
loryi1974 spune:
Sorana,eu n-am auzit de nicio carte din cele de care ne spui,dar nu-i timpul pierdut
Ptr.cei interesati:Nastasescu de romana se desfasoara in 3 centre pentru Bucuresti la romana:146,10 si 88 ;iar la mate doar in doua :10 si 88.Repartizarea pe centre apare saptamana viitoare.
anya spune:
Matei are astazi ultimul concurs scolar - sper eu :). Vinerea viitoare mai are examenul de centura la karate (da de verde), dupa care mult asteptata vacanta.
Lalya spune:
Sorana si noi cu 2 carti incepute...
Acum citeste "Punte spre Terabithia" si "Printul bufonilor" (mai atras este de Printul bufonilor)...cand le termina cerem ceva din lista voastra
Pentru vacanta, la limba romana, avem 6 lecturi deocamdata-( Fram ursul...Prisaca si nu mai stiu), la care trebuie facuta fisa.
La mate inca nu stim.
Lalya.
loryi1974 spune:
Ptr.cine e interesat ,s-au repartizat calificatii pe centre si la romana si la matematica la Nastasescu.
Centrele sunt :scolile 146,88 si 10.
Rog informatii:scoala 10 e in zona Rosetti?Se poate ajunge usor de la Universitate?Cat de departe este de piata Rosetti?
Scoala 146 e undeva pe Panduri.Se poate ajunge cu autobuzul?
Scoala 88 e aproape de IOR,aproape de intersectia cu piata volanta de la Ramnicu Sarat?Cat de departe de acest punct si in ce directie?
Multumesc.Fiica-mea are colegii repartizati pe la toate centrele,din fericire ea este in ambele zile in acelasi loc.si s-au adunat intrebari....
Sabina spune:
o sa incerc, multumesc mult pentru toate sugestiile!
Nu le mai da tema la romana vad, iar la mate fac probleme pregatitoare pt inmultiri/impartiri.
din alea de genul 2 caiete si 3 creioane costa 7 lei, un caiet costa cat doua creioane, cat costa caietul/creionul.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
ceamica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 Ptr.cine e interesat ,s-au repartizat calificatii pe centre si la romana si la matematica la Nastasescu. Centrele sunt :scolile 146,88 si 10. Rog informatii:scoala 10 e in zona Rosetti?Se poate ajunge usor de la Universitate?Cat de departe este de piata Rosetti? Scoala 146 e undeva pe Panduri.Se poate ajunge cu autobuzul? Scoala 88 e aproape de IOR,aproape de intersectia cu piata volanta de la Ramnicu Sarat?Cat de departe de acest punct si in ce directie? Multumesc.Fiica-mea are colegii repartizati pe la toate centrele,din fericire ea este in ambele zile in acelasi loc.si s-au adunat intrebari.... |
buna,
scoala 88 e pe strada odobesti !
Daca vii dinspre mc dristor ( adica pe camil ressu ) la a doua intersectie semaforizata faci stanga ( vei intra pe liviu rebreanu )
Ca sa ajungi pe strada odobesti cel mai simplu mie mi se pare asa:
Cum intri pe liviu rebreanu faci dreapta imediat pe prima straduta. Daca mergi pe acea straduta ajungi exact pe odobesti caci se intersecteaza. Cum ai ajuns pe odobesti ( adica la intersectia dintre ele ) faci dreapta si mergi. O s-o gaseti imediat pe partea stanga - max 150m .
Ti-am dat traseul pentru masina , mai am si scurtaturile printre blocuri de cand mergeam eu la scoala
Mai este ceva : ce ti-am zis este intrarea pe la director , daca tb pe la elevi atunci vei merge pe odobesti si vei face prima la stanga si mers pana in capat - da in parcul ior si se vede intrarea elevilor - adica curtea scolii!
Succes !
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 Scoala 88 e aproape de IOR,aproape de intersectia cu piata volanta de la Ramnicu Sarat?Cat de departe de acest punct si in ce directie? |
Foarte aproape. Spre "Salajan", ca directie, dar mai bine intri direct pe Odobesti, care e paralela cu bulevardul, pe stanga cand privesti dinspre Dristor. Scoala e pe stanga, maxim 5 minute de mers pe jos de la Ramnicu Sarat.
anya spune:
Vad ca nici la Matei nu se mai dau teme. A primit rezultatele la concursul Piticot (nici nu sunt sigura ca asa-l cheama). A luat 10 la romana si 9.50 la mate. La mate n-a gresit nimic, dar a avut un exercitiu ciudat in care-i dadea niste date: Un caiet costa 5 lei, un pix costa 17 lei. Bunica da 3 hartii de 10 lei. Puneti o intrebare si rezolvati. El a intrebat "Cat costa ce a cumparat bunica?", dar ca sa ia punctul intreg probabil ca ar fi trebuit sa intrebe "Cat rest a primit bunica?". Ei, asta e. Acum stie
Astazi are serbare la engleza de la SH cu rol de povestitor si "nu stiu cine the bat" asa ca i-am facut o pelerina neagra, i-am dat o marioneta liliac si in rest pantalon, camasa si papion.
Maine am alte doua serbari la cel mic, la grdinita. Viata grea, ce sa mai. Iar copiii mei deja numara zilele pana la vacanta.