Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
loryi1974 spune:
Ne gandim la o cadou pentru intreg anul scolar.Ceva mai special,fara sa fie extravagant.Inca dezbatem.Si telefonul intra in discutie."Toata lumea are,mami".Cred ca si Sofia are aceeasi parere
Cand eram mica eu primeam la fiecare sfarsit de an scolar cate ceva :ceas ,bicicleta Pegas etc.
Sabina spune:
aha, interesant conceptul. Eu n-am primit niciodata :)
edit, adica rasplata pt invatatura, cadouri am primit :))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
happiness spune:
Bravo, fetelor, pentru rezultate!
Si eu ma gandesc sa ii iau ceva de final de an, de 1 iunie si ca sfarsit de clasa a II a, dar ce...inca nu am idee. A mea are telefon, dar ceva model vechi, care doar suna...
sorana spune:
Anya nu sta singura afara ca mi-e frica (inca, presupun). Dupa scoala e cu bona, dupa-amiaza cu mine sau cu tati (mai mult cu mine, tati mai rar sau in wee).
Felicitari Sofiei si fetitei lui Lory pentru premii.
Eu ii iau ceva pentru final de an, i-am luat si anul trecut. In cazul nostru e pentru "tot anul numai cu fb" (adica toate notele, nu mediile). Anul trecut a vrut telefon Samsung Corby portocaliu . Anul asta un aparat foto "al ei". Ii place mult sa fotografieze asa ca ... asta primeste.
Azi i-a fost rau la scoala (de la stomac) si m-a chemat doamna sa o iau. Maine nu o duc (), abia joi mergem si noi la scoala.
anya spune:
Felicitari pentru rezultate!
Eu n-am primit niciodata cadouri pt invatat. Nici copilului nu i-am luat. M=am trezit acum doi ani, cand a dat primul examen de catura, ca parintii fetitei cu care face el echipa ii cumparasera fetei un tel.mobil. Matei ne-a intrebat daca ii facem vre-un cadou. M-am descurcat pe moment si i-am zis ca primesc (si el si fratiorul) o excursie in alta tara (era vorba de concediul deja aranjat ). Noi oricum suntem plimbaciosi si mergem undeva cu copiii, asa ca m-am descurcat. Anul trecut au primit premiu de terminare clasa 1 si rezultate bune la gradinita....o excursie in alta tara. Si anul asta...la fel.
Sabina, fata ta vrea HTC sau poate un Iphone.
Mergeti in seara asta la petrecerea DespreCopii ?
Sabina spune:
Sorana, a ta numai note de fB? e tare! :)
A mea mi-a marturisit ca a luat -B la lucrarea cu kg -mele si litrii :))
si a mai venit cu B acasa de cateva ori.
nu , vrea samsung galaxy mini, e vreo 5, 6 mil la lber :P
Cred ca il va primi de ziua ei in sept.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
loryi1974 spune:
Eu nu il vad ca pe un cadou pentru invatat.Nu-l vedeam asa nici cand eram mica.Il vad ca pe un semn de intelegere pentru efortul depus in cursul anului.Cand va fi mai mare,va primi si excursia in alta tara,dar singura,fara noi,cu colegii sau prietenii ei.
La matematica:recapitulare finala,la romana ultima lectie .
sorana spune:
Mie imi lua mama cadouri pentru premiul I . Stiu ca in clasa I mi-a luat un ceas de mana foarte frumos . Mie, copil fiind, mi-a placut chestia asta, am si luat premiul I pana intr-a VIII-a, evident ca deja ceream cate ceva de final de an
Si eu am primit o bicicleta, cred ca intr-a VIa, vad ca mama mea avea aceleasi idei cu mama lui Lory .
Asa i-as fi luat si eu Monicai, numai ca acum nu mai e chestia asta cu "premiul I" asa ca singura idee care mi-a venit e asta cu fb-urile tot timpul. Ca sa fiu sincera i-as fi luat ceva si daca mai scapa cate un B, ici si colo .
Da, Sabina, fi-mea are numai fb-uri tot anul. Cred ca sunt 2-3 copii din toata clasa care au numai fb-uri. E destul de usor sa-ti "scape" cate un B. Trebuie sa recunosc ca a avut si noroc, a luat o data 86 si o data 87, deci a fost aproape de B.
La ultimele teste a luat 95,5 si la mate si la romana. La mate a gresit vreo 2 adunari (neatentia). La romana a scris un cuvant in engleza . La mate le-a dat foarte mult - 12 subiecte, din care unele cu cate 10 adunari. Mi s-a parut chiar mult. La romana a fost haioasa ca nu intelegea de ce i-a scazut punctajul la cuvantul ala, zicea "pai e cuvant" . A priceput destul de greu ca dadea lucrare la romana, nu conteaza ca e cuvant in alta limba
anya spune:
Ei...eu sunt magarus Noi oricum plecam in concediu "in alta tara" asa ca am declarat ca asta e premiu pt ei (ca au invatat si au fost....mai mult sau mai putin...cuminti). Pentru ca suntem destul de plimbaciosi - un mers la munte e chestie de weekend- asa ca n-ar fi tinut ca premiu.
sorana spune:
Din pacate noi inca n-am planificat concediul si nici n-o vom face prea curand. Adica nu stiu daca si unde si cand vom pleca. Totul depinde de "factori externi" adica de taica-miu .
Daca se va simti bine si voi considera ca e stabil vom lua ceva "last minute" prin august. Asa ca la noi vacanta asta o sa fie cam plictisitoare pentru Monica.