Strugurasi de Sept-Oct 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 9
camady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michella78 buna dimineata! am avut un week-end frumos, sambata am mers la circ, a fost tare placut, si cu vremea calda ... si dimineata acum m-a sunat mama soacra sa imi spuna ca a gasit la chiosc o revista pe care o caut de ceva vreme dar nu am gasit-o (In galop), Teodora fiind foooooarte pasionata de cai in special, animale in general . asa ca, ma bucur eu, in avans pentru fi-mea! seiana, masa de infasat nu am avut, ne-am descurcat cu patul. acum depinde, daca ai probleme cu spatele, poate fi utila. ideea de baza insa e ca, nu mai mut de cateva luni, in momentul in care bebe incepe sa exploreze in jur, nu stiu cat de sigur o sa mai fie schimbatul scutecului la o inaltime considerabila. dar, poate ne spune cineva care a avut, cam cat timp a fost utila, asa iti poti face o idee si mai buna. michella |
Eu l-am schimbat pana la 2 ani cand n-am mai folosit pampersi.
23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
darisa spune:
fetele,
am uitat sa va zic, la nunta la care am fost duminica mireasa era insarcinata in 5 luni si cu bebe de 7 luni acasa.
Mare curaj!
Enjoying my second journey
18+
athosik spune:
Neatza fetele ...
La Timisoara ploua si este foarte frig ... parca este toamna
Imi pare rau de fetele care au probleme ...
As vrea si eu sa ma alatur grupului de pe yahoo... dak ma primiti si sa imi dati link-ul!!!
Va si mai povesitim!!!!
22+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
oanaiasi spune:
May , iti ziceam eu maine de morfologie ca si eu tot maine o am
La ce ora mergi ?
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Darisa.. chiar ca e curajoasa mireasa... stiam ca dupa nastere ramai f repede insarcinata... mie mi-ar place sa ii torn unul dupa altul.. dar parca e prea de tot asa la 2 luni distanta.. partea buna e ca tremini cu urletele si scutecele cam deodata..
EU ma gandeam la salteluta sa imi iau una in baie sa o pun pe masina de spalat, am o chestie cu rafturi pe care as tine scutece , creme etc.. si dupa spalat la fundulet direct pe salteluta la schimbat.. nu e f scumpa am vazut in jur de 80 de lei una..la oferta.. insa nu stiam ce si cum... dar la fel de bine as putea improviza la nevoie dintr-o perna veche imbracata in musama si acoperita cu scutec din bumbac..
Despre wrap .. in afara de LALI care stiu ca e fana, ce parere aveti? am tot citit pe net ca e mult mai bun decat marsupiu sau sling.. insa pe mine ma cam sperie atata carpa pt imfasurat..
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
May3 spune:
elly, stiu ca si tu :)
oana, pe la 11 si ceva ora mea, ora Romaniei 1 si ceva.
bafta si tie.
pe mine deja ma ia cu frisoane. sper sa nu zica ceva de rau
ma enerveaza ca nu mai vin testele alea de la medsana cu proteina S si cu cariotipul. le-am trimis un email si ii sun daca nu imi raspund.
fetelor, ieri am bagat si cheese cake si inghetata si para (am gasitpere bune rau, cum nu gasesti aici) si, pe langa faptul ca sunt incantata ca am reusit sa mananc dulciuri fara sa dau la rate :D, n-am reusit sa ies afara.... sper ca nu ma apuca si pe mine constipatia.
am bagat in dim asta si o cafea fara cofeina.
poate ma stric de imi ajunge... :D
n-am iesit de vreo 2-3 zile.
20+ cu
zebraroz.ro
elly_b spune:
ahhh si am uitat 20+! jumatate !!!
si eu am morfo de azi intr-o sapt! deja am emotii! va tin pumnii fetelor!
darisa eu as putea spune chiar inconstienta! probabil pt ca eu nu as avea curaj bravo ei! eu vreo 3 ani dupa ce am nascut n-am vrut sa ma mai aud de vreo sarcina
mami de Annelies (30.06.2005) si 20+
darisa spune:
elly_b: si eu tot asa, abia dupa 2 ani jumate am simtzit din nou ca vreau.
Seidana: f buna ideea. eu cat era mic il schimbam pe pat (desi am fost cezariana nu am avut treaba) iar apoi il schimbam pe unde apucam ca nu avea stare..chiar si in picioare.
Enjoying my second journey
18+
oanaiasi spune:
Am si eu niste emotii pentru morfologie....crunte !Dar cand o simt ca ma inghionteste si la munca cand stau pe scaun imi mai vine inima la loc
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
athosik spune:
Am schimbat semnatura ....
25+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!