Strugurasi de Sept-Oct 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 8
seidana spune:
Intrebare pt deja mamici... merita sa cumpar saltea/masuta de infasat? imi e sa nu dau banii si sa nu o folosesc , ca doar in camera bbebitei o sa am si un pat de 1 pers cu care as putea sa ma descurc...
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
darisa spune:
neata fetele!
seidana eu nu am avut masuta de infasat, tot asa m-am descurcat pe un pat ca nu aveam f mult spatiu.
daca nu ai probleme cu spatele si cu aplecatul o sa te descurci si fara.
sunt varza dupa weekend, 2 petreceri, nu am dormit azi noapte mai deloc din cauza mucilor lui Alex, ca nu putea respira de ei si se trezea din ora-n ora, abia l-am trezit dimineata....pe drum inspre cresa a facut o crizutza....acolo mi-am dat seama ca pantalonii de cresa nu aveau siret ca, s-a pierdut prin masa de spalat creca...atunci m-a bufnit rasul...dar nu m-a tinut mult ca am intarziat la servici si sefu era in usa...asta e!
Enjoying my second journey
18+
oanaiasi spune:
Neata burtici ,
Va pup dupa un we in care am si stat mult degeaba dar am si muncit cate un pic...
Lali, nici nu stiu ce sa zic ....imi pare rau ca treci prin asa ceva cu sora ta ...ma gandesc ca poate totusi o sa fie bine!
Nu mai stiu cine zicea ceva de TT...eu as zice sa mergi la morfologie si abia acolo daca gaseste ceva suspect sa mergi sa faci amnio. Cunosc 2 pers cu TT prost care au facut amnio si bebeii sunt perfect sanatosi!
Seidana , minunata burtica si nici kilogramele nu se vad deloc!
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
Anilansa spune:
Buna
raluca050... eu Nu am facut vaccinul la 28 de sapt laprima sarcina cu cavalerul... si totul a decur normal... IMPORTANT sa iti faca injectia dupa ce nasti ... si daca e diferenta intre RH tau NEGATIV si RH bebelusului POZITIV.... Daca si bebe e tot negativ nu iti mai face injectia.
Am intrat in 19 sapt si mai am inca 3 sapt si mergem la eco ... mai bine zis pe 6 iunie la morfo... poate ne arata bebe ce ascunde
In rest suntem bine ... plimbari in parc, servici, gradinita ...
Alina cu Darius Gabriel si 19+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
seidana... eu nu am avut si nici nu imi iau acuma ... daca ai patul de o persoana o sa te descurci ... eu il schimbam pe canapea sau in patut
Sunt fff multe produse pt bebelusi ... si in special la prima sarcina avem tendinta sa luam de toate... apoi ne dam seama ca nu sunt chiar asa de folositare. si ocupa si ff mult spatiu.
Alina cu Darius Gabriel si 19+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
oanaiasi spune:
Nici mie nu mi se pare masa de infasat asa o necesitate ...dimpotriva , cred ca sunt bani aruncati pe geam. Eu in we ma uitam prin oras dupa o comoda din aia un pic mai inalta cu sertare lungi dintr-o parte in alta . Vreau sa o am pentru hainutele bebitei , pampers, prosoape , lenjeria ei ...si parca vad ca o sa o folosesc si ca masa de infasat . In general au cam 80 cm inaltime deci s-ar preta.
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
camady spune:
Vezi tu seidana parerile sunt impartite.Eu am avut si mi-a fost f. utila.Nu stateam aplecata, are musama si nu e o problema in cazul in care-l apuca pe bebe pisu in timpul cand il schimbi, se curata rapid si usor.Daca mai ai si cezariana , cred ca e inca un plus ptr masuta.
23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
michella78 spune:
buna dimineata!
am avut un week-end frumos, sambata am mers la circ, a fost tare placut, si cu vremea calda ...
si dimineata acum m-a sunat mama soacra sa imi spuna ca a gasit la chiosc o revista pe care o caut de ceva vreme dar nu am gasit-o (In galop), Teodora fiind foooooarte pasionata de cai in special, animale in general .
asa ca, ma bucur eu, in avans pentru fi-mea!
seiana, masa de infasat nu am avut, ne-am descurcat cu patul. acum depinde, daca ai probleme cu spatele, poate fi utila. ideea de baza insa e ca, nu mai mut de cateva luni, in momentul in care bebe incepe sa exploreze in jur, nu stiu cat de sigur o sa mai fie schimbatul scutecului la o inaltime considerabila. dar, poate ne spune cineva care a avut, cam cat timp a fost utila, asa iti poti face o idee si mai buna.
michella
elly_b spune:
neata burtici!
may felicitari! si eu tot sambata! :D
lali . sa speram ca nu e nimic grav si ca sora ta va putea sa se bucure de sarcina si de un bb sanatos
seidana depinde de spatiul pe care-l ai. eu la fii-mea am avut - creatie proprie :D . i-am facut mobila la comanda cu designul nostru - cu sertare spatioase si margini inalte. si a fost foarte practica. asa aveam totul la indemana si nu trebuia sa ma intind pentru nimic. era mai mult un corp de mobila cu sertare decat "masuta de infasat". dar n-as fi murit fara.
mie mi-a fost foarte bine cu ea pt ca am avut cezariana. dar chiar si asa nu am folosit-o mai mult de 3 luni pt bb.
cand ea a crescut si mie imi era mai usor o puneam direct pe pat. si masuta a ramnas pe post de mobila
mami de Annelies (30.06.2005) si 19+
May3 spune:
neatza!
Lali, nu-i obligatoriu sa piarda sarcina daca sangereaza, drept dovada sunt eu care am trecut prin ditamai hemoragia la 10 sapt si n-am pierdut-o. plus alte fete de pe forumul asta la fel.
dar, da, trebuie sa ajunga la un doctor!
noroc cu Inutsa ca a zis de morfologie fetala ca m-am uitat si eu in cat suntem azi.
stateam cretina si senina ca eu trebuie sa merg miercuri pe 17 la morfofetala.
si azi am vazut ca de fapt maine am, ca maine e 17.
nush de ce mi-a intrat in cap ca 17 pica miercurea
bine ca am vazut.
deci maine o vad pe pitzi
am niste emotiiii. sper sa fie totul bine.
20+ cu
zebraroz.ro