Strugurasi de Sept-Oct 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Camady.. aveam 56 .. slaba tare nu eram... adik asa ziceam eu ca parerile erau impartite, insa oricum un lucru e clar la 66 de kg de acum nu arat ca si altadata la 66 kg.. am funs si bulane dar nu imense, iar suncile si sanii nu se vad de burta..
Tu cum esti , ai reusit sa te mai adihnesti si sa iti revii dupa examene?

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Aaaaaaaaa seidana m-am relaxat psihic ca fizic.............eu ma trezesc in fiecare zi la 6.30 si ma culc la 11-11.30. La serviciu stau de la 8 la 18, apoi acasa control la lectii, mancare, joaca ..............cu alte cuvinte odihna la mine e zero.Dar nu ma simt obosita deloc.

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

helena bine ai revenit
chiar ne intrebam ce e cu tine
lali te urasc
camady
seidana da , sigur , o lasam pe anca cand poate ea , sa ne explice mai multe

si mai am intrebari ref la grup (daca n am activitate , gandesc prea mult)
-daca o membra a grupului , se dovedeste a nu fi de incredere , sa zicem , sau intre timp sa ni se para ceva suspect la acea persoana , putem sa ii blocam accesul ?
-sau poate una dintre membre nu mai vrea sa faca parte din acest grup , vrea sa se retraga , o poate face f simplu ?

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

JAde.. ca moderator am vazut ca pot da ban unui membru.. nu stiu insa daca il poti sterge
si da un membru se poate retrage din grup.. eu faceam parte dintr-un grup de facultate inffintat in 2005, cum facultatea am terminat-o , nu ma mai intere temele de casa si drept urmare ieri m-am sters din grupul respectiv.. si a fost f simplu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Neatza. Pe mine ma inteapa prin dansa. Sper ca de la ligamente e.
Cum simtiti voi colul daca sunteti cu ovulul pe traiectorie? Nu prea inteleg :D
Oricum nu inteleg cum de aveti tupeu sa explorati :D

20+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Hello burtici.
Jade, nasoala chestia cu spitalul, asta e romania.

In legatura cu grupul, Jade, esti moderator.
http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/groups/original/ownmod/index.html
Aici gasiti mai multe explicatii. Daca vreti sa stiti ceva anume, intrebati.
Dinafara, cine nu este logat si aprobat, nu poate vedea NIMIC.
Am pus inainte o postare cum poate fiecare sa isi stabileasca un nume bazat pe numele de la odisee, ca sa stim cine suntem.
Cand cineva vrea sa plece, LEAVE GROUP si gata.
Nu se modereaza decat intrarea membrilor. In rest fiecare poate posta mesaje, pune poze, linkuri.
Avem 100 de Gb spatiu pentru poze, documente si altele.
Moderatorii pe care i-am facut eu, Seidana si Jade, au drepturi totale, inclusiv de a sterge grupul, de a face pe cineva moderator. Asa ca daca va fi concediu, si nimeni nu va modera, singura problema ar fi ca nu poat intra nimeni in grup
Cine vrea sa intre in grup trebuie sa specifice NUMELE de pe odisee in cerere, altfel nu va fi primit.
Si da, moderatorii pot sterge membri, nu doar bana.

18+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Anca multumim....

Noi acu am venit de la plimbare.. sunt rupta.. de abia ma mai misc si nu ne-am plimbat decat 2 ore jumate.. am fost la Muzeul etnografic al satului transilvanean.. am vazut casute vechi interesante...
Pun poza pe grup cu mine la gabarit depasit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Buna fetelor!

Am revenit si eu dupa vreo 3 saptamani de absenta. Mi s-a stricat lap`ul si am avut si ceva problemute cu sarcina.
Am aflat ca o sa avem o fetita, cu Voia Domnului.Asta este vestea cea buna.
Vestea proasta este ca triplul testul la trisomie 21 a iesit anormal de crescut . Am citit atatea despre aceste TT si nu mai stiu ce sa cred, cand in majoritatea cazurilor au fost false(riscurile). Acum ne ramane sa ne decidem daca facem amniocenteza sau nu.
Marti avem programare la morfo-fetala, desi bebelusha noastra nu are inca 20-22 de sapt, cam cum ar fi indicat pt morfo.
Plang ca o proasta non-stop si ma gandesc la toate relele posibile din lume.Ufff, as fi vrut ca dupa o absenta atat de lunga, sa vin macar cu niste vesti bune, cu bucurii si veselie...dar....Dumnezeu stie cel mai bine.

19+

Mergi la inceput

Eu ce trebuie sa fac ca sa introduc id-ul de pe forum?

camady's baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Buna fetelor!

Am revenit si eu dupa vreo 3 saptamani de absenta. Mi s-a stricat lap`ul si am avut si ceva problemute cu sarcina.
Am aflat ca o sa avem o fetita, cu Voia Domnului.Asta este vestea cea buna.
Vestea proasta este ca triplul testul la trisomie 21 a iesit anormal de crescut . Am citit atatea despre aceste TT si nu mai stiu ce sa cred, cand in majoritatea cazurilor au fost false(riscurile). Acum ne ramane sa ne decidem daca facem amniocenteza sau nu.
Marti avem programare la morfo-fetala, desi bebelusha noastra nu are inca 20-22 de sapt, cam cum ar fi indicat pt morfo.
Plang ca o proasta non-stop si ma gandesc la toate relele posibile din lume.Ufff, as fi vrut ca dupa o absenta atat de lunga, sa vin macar cu niste vesti bune, cu bucurii si veselie...dar....Dumnezeu stie cel mai bine.

19+

Imi pare rau de ce ne spui.D-zeu e mare.Vezi ce-ti spune si la morfo.

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

cica Nicoleta Luciu e gravida cu tripleti

_

21 +

Mergi la inceput