Strugurasi de Sept-Oct 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

may , felicitari pt cele 20 sapt de bortzosenie
si felicitari si pt ciucalata

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

seidana , la members vad doar ca scrie 10 , atat
nu pot vedea cine sunt acestia sau adresele de mail
cu moderatorul , eu ma bag , dar tre sa mi explici ce si cum

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

seidana , la members vad doar ca scrie 10 , atat
nu pot vedea cine sunt acestia sau adresele de mail
cu moderatorul , eu ma bag , dar tre sa mi explici ce si cum

_

21 +

jade .. eu zic sa o lasam pe anca la explicat.. ca si eu, ca si tine inca descopar, si la mine e primul grup... si inca ma uit la fiecare chestie.. o deschid o inchid... nu stiu daca eu te pot face moderator... insa daca anca doreste .. as ruga-o a nu se supere si sa ne ajute ..... hai sa va ce mai pot face eu ca moderator in afara de a da accept si a admira coroana galbena

edit: am intrat pr grup, am prins curaj, am admirat poa cu strugurasi si coroana, mi-am pierdut curajul.. si am ajuns la concluzia ca nu stiu sau nu pot sa te fac moderator ( cred ca nu .. logic ar fi numai etinatorul sa dea astfel de privilegii), m-am gandit ce frumos ar fi sa avem si aici o agenda cu nr de tel cum aveam pe gmail.. am mai atasat ceva doc maruntele.. si gata am hotarat ca mai multe nu ma pricep sa fac..

Noapte buna ....

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Fetelor, de mult de tot n-am mai semnat condica, si asta din vina diverselor probleme aparute, probleme ce nu m-au lasat nici macar sa mai deschid laptopul.
Sarcina mea este bine, avem si noi 23 sapt, il simt pe Teodor cand mai bine, cand mai fin, dar este ok ok. Am facut eco de morfologie fetala acum o sapt la Dr Iosup, a iesit totul la eco bine.
Asa alte noutati nu prea am, ma culc acum si promit zilele urmatoare sa va mai scriu. V-am pupat!

Sunt in 19 sapt cu o minune de la D-zeu Teodor Severian !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

gata, mi-am schimbat si semnatura

Sunt in 23 sapt cu o minune de la D-zeu Teodor Severian !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!!!

Va invit la ce vreti voi: cappucino, ceai ,suc proaspat ,apa plata, biscuiti cu lapte,pentru ca e duminica,si e frumos afara!

Eu ieri am fost si m-am plimbat pe faleza.A fost foarte frumos,lume multa ,am papat inghetata si abea l-am tinut pe Paul sa nu intre in apa. El e foarte baltaret de fel,si mi-a plans jumatate de ora ca nu l-am lasat. Azi vreau sa fac shaorma,si sa incerc sa fac si lipiile,poate imi ies.

Va pupic,noi iesim afara,trebuie sa mergem sa luam scutece pentru Paul,ca se termina...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

NEatza fetelor..Lali m-am servit cu o cafeluta cu lapte fierbinteeee..
Ce frumos ca te-ai plimbat pe faelza.. ce as vrea sa vad si eu marea anul asta.. dar cred ca nu se poate sa fac un drum de 12-14 h...asta e la anul dupa ce ma refac sirena

Se pare ca ncep sa retin apa. ca ma trezesc cu carnaciori in loc de degete.. insa mai am un pic pana sa dau verigheta jos.. nu as vrea sa o dau jos dar imi e frica sa nu imi faca ranai deget...

Va pup si va dorim ( eu si piticel) o zi frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna dimineata.
Jade si eu mai simt in unele zile cand introduc ovulul ca e mai scurt.De exemplu aseara dupa o zi de plimbari.MI-am introdus ovulul si m-am culcat...........dimineata era mult mai bine.
Hellena bne ai revenit.Ma bucur ca totul e ok cu sarcina.
Va doresc o zi frumoasa.

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana burtica e frumoasa.Tu cred ca erai slaba tare cand ai ramas si de asta cele 10 kg nu se vad acum prea tare.

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Camady.. aveam 56 .. slaba tare nu eram... adik asa ziceam eu ca parerile erau impartite, insa oricum un lucru e clar la 66 de kg de acum nu arat ca si altadata la 66 kg.. am funs si bulane dar nu imense, iar suncile si sanii nu se vad de burta..
Tu cum esti , ai reusit sa te mai adihnesti si sa iti revii dupa examene?

Mergi la inceput