Strugurasi de Sept-Oct 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
JadeJador spune:
Asa...sa va povestesc ce am facut eu azi noapte
Pe la 1 noaptea am facut o vizita la spital la camera de garda
Ieri toata ziua am avut contractii , si dureroase si nedureroase .Seara cand mi am bagat ovulele , am constatat ca , colul meu era f jos .Daca pana atunci abia daca il atingeam , acum era asa jos si parca si moale mi s a parut mie
Drept urmare m am panicat f tare si am dat o fuga la spital
Mare lucru n am facut acolo , m au controlat pe masa 2 dr , mi a zis ca colul este scurt dar ca este inchis .Contractii nu simtise la mana dar eu abia imi bagasem supozitor uscosin si probabil din cauza asta .Mi a facut o injectie si m a trimis la eco
Dr si asistenta , au fost f amabile , n am asteptat deloc , m au preluat imediat , n am ce sa le reprosez
EEE , in schimb jigodia aia de la eco m a umplut de nervi .O ciufuta si o nefe , de n am vazut asa ceva .Cred ca era ofticata ca i am stricat somnul de frumusete. Eco a tinut cam 30 secunde , decat mi a pus aparatul pe burta , a zis uite , ii bate inima , misca , esti bine , pa .Am zis si eu cu juma de gura sa mi zica cum e colul , si s a ofuscat de n ai vazut asa ceva .Ca ce sa fie cu colu , colu e bine e inchis ,membranele intacte , ti a zis si dr , ca uite a scris si pe fisa , ce mai vrei .M a tratat ca o nebuna paranoica , care a deranjat o in noapte pt nimica toata
In concluzie , cica colul e inchis si ca m am speriat eu degeaba si sa urmez in continuare acelasi tratament
O sa merg la inceputul sapt la dr meu , ca bineinteles n am stare
_
21 +
mikka11 spune:
Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa cevaDupa ce ca erai speriata si ingrijorata, a mai trebuit sa o ai in preajma si pe artagoasa aceea.
Bine ca totul s-a terminat cu bine in final. Si eu as fi procedat la fel, adica as fi fugit la spital daca as fi considerat ca exista un pericol cat de mic, pana la urma de aceea exista camera de garda, nu ca sa se doarma acolo.
21+ cu
seidana spune:
Jade.. uff ce noapte.. asa sunt spitalele in tara asta de kko , bine ca te-a vazut cineva , bine ca esti bine.. ce e de facut cu colul scurt.. repaos total nu? ceea ce faci deja...sper sa fie bine insa , de fapt ce ai normal ca va fi bine..
Mikka.. si eu am vrut sa te felicit .. profa asa frumoaa si tanara...
Nu ma enervati ca poate va pun poza cu mine cu gabaritul depasit,, nu se vede tare in poza .. ca doar in poza nu se vede fundul si bulanele si suncile laterale.... azi mi-a fost frica sa urc pe cantar dar maine nu scap...
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
aaa...
ZUBI si RACHEL.. haideti la apel .. azi am implinit deodata 24 saptamani
Dbunny spune:
Buna cucuiete mamici de strugurasi!
Jade imi pare rau c-ai dat peste o nef... se mai intampla si afara!Bine ca e colul inchis...si totusi cum atingeti voi acolo cu degetul?? ca eu n-as indraznii
Seidana lasa mami, copiii sa fie sanatosi, s-apoi om manca doar salata verde 6 luni si slabim la loc
Azi am verificat carnetelul de gravida de la Dani, nu vreau sa incurajez pe nimeni dar de la 24 in sus am pus inca aproape 7 kile!! Eu am vreo 3 puse, da's rotunjita pe oriunde te uiti...
Noi astazi am fost la plaja de dimineata! wow ce dor ne-a fost. Dani s-a balacit, eu numa pan' la genunchi ca e totusi cam rece, am gasit racusori, pestisori si scoici. Pana vine timpul de inot presimt ca patesc ca la sarcina trecuta: ma va trage burta-n jos in apa si n-o sa pot inota
17 fix
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
seidana spune:
dbunny de as pune 7.. nu ar fi rau da sa nu mai pun 17..
mare, plaja, raci....offf vreau in concediu.....
seidana spune:
lali esti on pe grup.... ...
mikka ce burtoaie ai ....
cineva a mai cerut aprobare.. anyone? s vrea sa ma asigur ca e de a noastra..
JadeJador spune:
seidana , da , pt col scurt repausul la pat este singurul tratament
dbunny , imi bagam ovulele cu progesteron , pe care trebuie sa le bag cat mai adanc , si asa am ajuns sa dau de col
cu grupul pe yahoo
se poate vedea undeva (in afara de moderatori) cine face parte din grup ? cate persoane si ce persoane ? si cine este online in momentul ala ?
cand punem poze , trebuie aprobate de moderator ca sa apara ?
si daca moderatorul e in concediu , ce facem ?
e prima oara cand intru in astfel de grup si chiar nu cunosc detalii
_
21 +
May3 spune:
Jade, bine ca s-a terminat cu bine
si eu imi bag ovule cu progesteron dar chinezoaica mi-a zis sa nu le bag adanc. Mie oricum mi-ar fi frica sa explorez pe acolo.
Azi am fost gospodina. Am facut un ghiveci de legume bun rau si pulpe la cuptor.
Si am mancat cioco prima data de cand am ramas bortoasa :D
am facut o incercare ca mi-e rau de la dulce si a mers :D si nu mi-e mai rau decat de obicei.
Aveam pofta de cioco de 4 luni :))
Si azi facem si noi 20 sapt
20+ cu
zebraroz.ro
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador seidana , da , pt col scurt repausul la pat este singurul tratament dbunny , imi bagam ovulele cu progesteron , pe care trebuie sa le bag cat mai adanc , si asa am ajuns sa dau de col cu grupul pe yahoo se poate vedea undeva (in afara de moderatori) cine face parte din grup ? cate persoane si ce persoane ? si cine este online in momentul ala ? cand punem poze , trebuie aprobate de moderator ca sa apara ? si daca moderatorul e in concediu , ce facem ? e prima oara cand intru in astfel de grup si chiar nu cunosc detalii _ 21 + |
jade la members ce se vede? eu vad cate pers sunt dar nu cunosc in afara de - tu , lali, anca si cred ca oanaiasi.. aa si mikaa , cine sunt me,bri ca se afiseaza adresa de mail.. online cine e nu am descoperit..
Pozele da sunt moderate.. insa sunt mai multi moderatori si imposibil sa fie toti in concediu.. apropo de Propun moderator.. ce parere ai
May .. azi ti-am luat eu locul azi .. la buda... insa am si mancat o tona de prostii.. Ce pofta imi e de ghiveciii..