Strugurasi de Sept-Oct 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!!

Poftiti la cafelute,laptic,ceai,cappucino,frapucino si ce mai vreti voi !

Am dormit ca un bebelus, cred ca de la cat de mult m-a alergat ieri PAul,ca am stat vre-o 5 ore afara,impartite in doua ture...

Acum pare tare frumos afara,poate iesim si azi,ca ne-am saturat de stat in casa.
Va puup,sa aveti un we frumos-frumos,cu soare mult !

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
lali dar de suc proaspat ai uitat? Ca eu asta am servit in dimineata asta, si-l impart cu voi ca e plin de vitamine si energieee

Va urez un week-end frumosssssssss cu mult soare, cum se anunta.
Noi mergem iar la tara acusica, dupa o tura de Parc Copou

de si20+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Inutsa ,ala se facea atunci,de aia am uitat de el,acum servim si de ala daca mai vrei o portie. Mie imi place de mar+portocala+sfecla rosie+para/strugure .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana vreau sa vad burtica ta,insa eu nu stiu cum se intra in grupul ala.Linkul il am salvat in calc.de la serv. Cum trebuie facut?

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

http://groups.yahoo.com/group/strugurasi2011/photos/album/0/list
Camady, aici. Intri cu mailul tau de yahoo, parola ta. Practic tre sa fi logata in yahoo, si gata. In stanga ai sa vezi meniu si tot ce este

18+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

JAde.. esti aproved..

Anca iti place poza de pe grup... strugurasii?

Camady .. ai reusit sa intri?

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna ziua, fetelor. Azi iar e urat afara, parca anuntasera vreme frumoasa. Eu ma pregatesc sa merg la Noaptea muzeelor, sotul meu se ocupa de organizare si m-a rugat sa merg si eu cu el..
Va multumesc pentru faptul ca m-ati primit si pe mine in grupul vostru.Am pus niste poze din perioada anterioara sarcinii, cand aratam si eu a om cat de cat normal.Astazi,tot rasfoind prin calculator, am gasit vreo 2 poze de acum 2- 3 saptamani, de cand am fost la o ruda la tara la un botez. Se vede si burtoiul in ele.
Seidana, burtica ta este foarte draguta, ca si tine dealtfel. Parca esti o pustoaica de 17- 18 ani. Si poza cu strugurasul e superba.
Azi am implinit 21 de saptamani, trebuie sa modific profilul.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

JAde.. esti aproved..

Anca iti place poza de pe grup... strugurasii?

Camady .. ai reusit sa intri?

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

daa ?
nu credeam ca am reusit
intru sa studiez

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Am intrat , am vazut , am admirat
Seidana , m ai dat pe spate cu burta ta .Sunt invidioasa ce sa mai .Te vaiti pe aici ca ai luat nu stiu cate kile , dar de vazut nu se vad
Mikka , si tu esti o tinerica f frumusica
Intr o poza ai zis ca esti cu elevele tale .Esti profa ?
Nu este nici o diferenta intre tine si ele , zici ca esti o pustoaica , nu profa
Burtica nu ti am vazut o

O sa pun si eu poze , dar ce aveam facute cu burta le ati vazut deja .Astept sa mai fac zilele astea

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

MUltumesc, Jade, esti foarte dragutaDa sunt profa de istorie la liceu, fetele din fotografie sunt elevele mele de anul trecut, acum deja sunt studente
Si eu am fost foarte surprinsa de Seidana, ca tot spunea pe aici ca a luat vreo 10 kg parca, dar e numai burtica de ea
Eu pozele cu burtoiul si cu cele 80 de kile din dotare de acum le-am pus (2 chiar) insa trebuie sa le aprobe intai anca sau seidana pentru a fi publicate

21+ cu

Mergi la inceput