Strugurasi de Sept-Oct 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 12
athosik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Filmulet pasa vs putza : http://www.babycenter.com/2_inside-pregnancy-weeks-21-to-27_10312242.bc Enjoy! Oana 21+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! Edit: daca nu e asta din link cautati-l in partea dreapta printre filmulete. Nu stiu de ce nu mi-a luat linkul corect... |
Super .... :)
25+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
seidana spune:
Jade.. si a mea e mai.. grasuna.. chiar ieri ma tot cautam sa vad ce se intampla pe acolo , o sa imi iau si eu crema de galbenele mai ales ca v-am zis despre iritatia mea....
Oana .. si May.. tinem pumnii.. asa imi place cand venim cate una cu vesti bune....
Athosik.. 25 S.. esti printre primele.. la sustinut pentru impins...
Lali... surioasa nu are net? adu-o printre noi, avem grija de ea ca va fi cea mai micuta
Zubi.. pastilute iei? cum mai esti tot rea?
Dbunny... pe pat normal ca o sa stau pe pat langa ea, sau in genunchi langa pat... trebuie sa masor masina de spalat sa vad daca ar intra salteluta pe ea.. m-ar incanta ideea de a o spala la fundulet in baie si schimbat in baie...
Mai nou ma gandesc iar la cezariana , poate scap de cicatricea asta urata care ma face sa ma simt handicapata.., sunt 3 ani de la op si eu nu o suport cand o vad in oglinda..
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Hayat_Kh spune:
Buna dimineata!
Multumersc tuturor pentru incurajari. Maine la 14:30 am programare la morfo. Sper doar sa fie cat de cat relevanta la varsta asta, desi medicul meu m-a avertizat ca e posibil ca la morfo sa nu se vada anumite probleme si sa nu ma incred 100% in rezultat.
Vad ca multe dintre fete va confruntati cu tot felul de probleme....si imi pare rau pt asta. Si va admir pentru cat de puternice sunteti,sunt fericita ca ma aflu printre voi.
As trece prin orice, numai ca buburuza mea sa fie bine si sa o am brate.
19+
seidana spune:
Darisa... esti in grup...
Athosik acum caut linkul..
seidana spune:
vreti sa pun inside precnancy pe prima pagina?
Athosik .. asta e linkul http://groups.yahoo.com/group/strugurasi2011/ .. si dai join grup, fiind logata cu mailul tau... apoi cineva va aproba intrarea si esti in..
JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluca050
Multumesc 24+ |
raluca , am scris gresit mai sus
vaccinul se face daca bb are rh +
_
22 +
May3 spune:
citat din mesajul lui andreea_t Buna dragelor viitoarelor mamici Dupa cum probabil ati observat sunt relativ noua pe acest forum si mi-a luat ceva timp sa reusesc sa va gasesc. Spun relativ noua pentru ca acum 3 ani, am fost insarcinata si m-am inscris aici pentru a socializa si a ma informa. Din pacate atunci povestea a avut un final tris, dar vreau sa cred ca nimic nu este intamplator in viata. Morala ar fi ca dupa atata timp am reusit sa fiu din nou insarcinata si pana acum totul este in regula :) Saptamana trecuta am facut morfologia de trim II si chiar daca a fost un moment foarte dificil din viata noastra si o experienta psihica dura acum putem zambi linistiti ca de aceasta data, cu ajutorul lui Dumnezeu avem un baietel sanatos. Ne-a mai ramas asteptarea momentului magic. Ma bucur ca m-am alaturat voua si va doresc din suflet sarcina sanatoasa, usoara si un bebe sanatos! Andreea 23+ |
bine ai venit andreea. trebuie sa scrii 10 mesaje ca sa treci de moderare si sa te putem citi in timp real.
de data asta o sa fie bine
dbunny, inca nu mi-au trecut. seara tot se instaleaza, dar eu ma feream sa mananc dulce ca mi-a fost rau odata, dar rau rau.
acum am prins tupeu :D
jade, sper sa nu mi se modifice
chiar ca e ca o varza, oana
merci, seidana :)
hayat, bafta
20+ cu
zebraroz.ro
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui seidana vreti sa pun inside precnancy pe prima pagina? Athosik .. asta e linkul http://groups.yahoo.com/group/strugurasi2011/ .. si dai join grup, fiind logata cu mailul tau... apoi cineva va aproba intrarea si esti in.. 24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Pune, pune ! Site-ul e foarte bine documentat.
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
zubi spune:
pai fetele, Bdunny, Seidana...am o usoara anenmie,da riau de vreo sapt elevit, magne b6 si fier....si da Seidana, tot rea incerc sa fiu, dar nu prea imi iese
Zubi, mami24+ cu
minunea mea
darisa spune:
seidana, mercic, o sa pun si eu poze deseara.
mie nu mi s-a umflat fofarlica, in schimb am schimbat 3 numere la sutien!
Enjoying my second journey
18+