Strugurasi de Sept-Oct 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 11
JadeJador spune:
raluca , mi am amintit ca si tu esti cu rh -
mie mi a zis dr ca nu fac vaccinul la 28 sapt , doar la nastere in cazul in care bb are rh -
din ce am citit eu , chestia cu vaccinul la 28 sapt este un protocol nou , pana acum vreun an nu era asa
_
22 +
zubi spune:
Neatza burtici, la noi e asa de cald ca imi vine sa teec la papuci si rochite de vara:))))))
Jade pe mine ma omoara experientele astea de spital, bine ca nu a fost decat o sperietura , asta e cel mai important. Am fost aseara la bunica la spital,si dupa vreo 10 min, m-a luat o ameteala,era asa de cald inauntru si simteam ca imi trebuie neaparat o gura de aer si ma lause cu lesin,apoi mi-am revenit,dar normal ca eu primul lucru pe care l fac cand ma simt rau e ca intru in panica,ma sperii de mor..
Lali....eu sunt experta in lipii:)...sper sa iti iasa, si nu mai fii sup ca se supara bebe pe tine apoi, poate totusi o sa fie bien, doar nu inteleg de ce nu se duce fuguta la doctor
poooooop pe toate
Zubi, mami24+ cu
minunea mea
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 mie nu mi s-a modificat dansa si sper sa nu se modifice ca si-asa n-am eu o parere prea buna despre cum arata 20+ cu zebraroz.ro |
mai asteapta vreo 2-3 sapt si mai vb atunci
_
22 +
andreea_t spune:
Buna dragelor viitoarelor mamici
Dupa cum probabil ati observat sunt relativ noua pe acest forum si mi-a luat ceva timp sa reusesc sa va gasesc.
Spun relativ noua pentru ca acum 3 ani, am fost insarcinata si m-am inscris aici pentru a socializa si a ma informa. Din pacate atunci povestea a avut un final tris, dar vreau sa cred ca nimic nu este intamplator in viata.
Morala ar fi ca dupa atata timp am reusit sa fiu din nou insarcinata si pana acum totul este in regula :)
Saptamana trecuta am facut morfologia de trim II si chiar daca a fost un moment foarte dificil din viata noastra si o experienta psihica dura acum putem zambi linistiti ca de aceasta data, cu ajutorul lui Dumnezeu avem un baietel sanatos. Ne-a mai ramas asteptarea momentului magic.
Ma bucur ca m-am alaturat voua si va doresc din suflet sarcina sanatoasa, usoara si un bebe sanatos!
Andreea
23+
Dbunny spune:
lali imi pare rau ca suferiti si tu si surioara, de ce nu vrea la medic? Doamne fereste poate face vreo-o complicatie...
may iti trec greturile, ti-as spus eu?(yo-s baba batrana)
masa de infasat? Am folosit-o cu succes, dar doar 3 luni. De la 3 luni pruncu se suceste nu sta locului, poate cadea de la inaltimea aia, asa ca data asta zic pas! Iti zapaceste spatele schimbatul pe pat? Da! Dar daca te asezi langa, atunci distanta intre tine si bebe nu ma este asa mare...cred
jade s-o fi ingrosat gogoasa daca nu mai face gimnastica acrobaticaIsi revinea ea...
zubi starea de lesin sa fie de la ceva anemie?
Multa bafta fetelor care au azi eco!! sa veniti cu vesti excelente!
17+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
raluca050 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador raluca , mi am amintit ca si tu esti cu rh - mie mi a zis dr ca nu fac vaccinul la 28 sapt , doar la nastere in cazul in care bb are rh - din ce am citit eu , chestia cu vaccinul la 28 sapt este un protocol nou , pana acum vreun an nu era asa _ 22 + |
Multumesc
24+
Lali_mete spune:
M-ati amuzat cu povestile voastre cu gogosi infuriate.Si a mea s-a marit,e mai "carnoasa",la fel s-a intamplat si la prima sarcina,si apoi si-a revenit la normal.
Surioara mea se duce pana la urma la dr, ma suna mai pe sera dupa ce termina cu toate ce ii fac pe acolo,sa vedem ce s-a intamplat si daca e asa grav cum am crezut noi.
Va pup,si va multumim amandoua penrtru sustinere.I-am zis ca doua grupri de fete de pe forum ii tin pumnii sa fie bine si s-a emotionat,a zis ca nu s-a gandit niciodata atata lume la binele ei .
Va pupic.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
oanaiasi spune:
May , maine la 17 am programare pentru morfologie. Nici eu nu am o parere f buna despre dansa...Nasu' meu zicea ca la noi (femeile in general) arata ca o varza !!! ...subscriu.
Jade , da , e posterioara. am simtit-o pe bebelusa destul de devreme: 15s5z. Si acum ma inghionteste, dar totusi e destul de fina. Cea mai ciudata din miscarile ei in schimb e un fel de stropeala pe care o simt in burtica. E ca si cum ai da cu mana prin cada cu apa. De obicei o simt asa bine ca stiu daca da cu picioarele sau cu mainile si cand se intoarce. Dar repet : mama e moasa. De la ea stiu multe si tot ea m-a invatat la ce sa fiu atenta si cum sa interpretez fiecare chestiuta pe care o simt in burtica.. Si inca ceva : ta-su e cam zvapaiat ...nu are stare nicio clipa ...cred ca seamana cu el. Eu sunt linistita; cateodata prea linistita.
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
oanaiasi spune:
Filmulet pasa vs putza :
http://www.babycenter.com/2_inside-pregnancy-weeks-21-to-27_10312242.bc
Enjoy!
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
Edit: daca nu e asta din link cautati-l in partea dreapta printre filmulete. Nu stiu de ce nu mi-a luat linkul corect...
athosik spune:
... imi dati si mie link-ul de pe yahoo????????
25+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!