Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

andreea -

Sa stii ca acelasi sentiment ma incearca si pe mine, imi vine sa nu mai intru ca sa nu mai vad vestile triste. E un fel de atitudinea strutului, da' nu mai fac fata, ma afecteaza.
Si nu, nu cred ca mi-am revenit, ma straduiesc sa fiu pozitiva. De aia, putina mea vointa de a fi pozitiva e risipita cu fiecare burtica care ne paraseste. Si, mai mult decat asta, am o frica permanenta vis-a-vis de tot ce inseamna sarcina ... eu nu am un prag anume (sa treaca primul trim., sa treaca sapt. X si e bine), pragul meu e direct nasterea. Atunci sunt linistita, cand o sa imi tin puiul in brate, sanatos ... ooofff.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

MARYELA imi pare sincer rau...Domane nu pot sa cred ce se intampla aici.
de ce vrea Dumnezue atatia ingerasi nenascuti? e atat de trist...nu mai am cuvinte.
fetelor sa nu mi-o luati in nume de rau da credeti-ma ca mi-e frica si parca nu mai vreau sa intru la odisee.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

andreea - da, eu sunt de acord cu acatistul. Iti trimit pe PM numele. SI faci tu lista. Si cine mai vrea, sa spuna. Multumim .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Carla, felicitari pt masuratori, ai un pui perfect, e firesc, la fel ca si celelalte fete ale tale Sanatate multa printeselor, iar cat despre moartea ttatalui finutului.. Dumnezeu sa-l odihneasca, e crunt ca se intampla asa ceva

Arleza, eu sunt pro acatist, pe mine ma cheama Ana-Maria. Multumim mult

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 8+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

marylena suntem alaturi de tine, cuvointele sunt de prisos
si yo vreau sa ma duc duminica la manastire la ghighiu
sper sa pot merge
daca faceti listuta o puneti pe prima pagina sa putem copia numele si sa formulam acatistul
poate fiecare se duce la o biserica si poate pune acatistul in cutia aceea speciala
sa ma treceti si pe mine in lista
Vicentio si Elena

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Petro ai dreptate, eu de cand cu atatea vesti proaste, intru, citesc si ies cat mai repede de frica sa nu mai apara inca o veste rea........., sunt constienta ca viata nu e dreapta, eu am trecut prin doua pierderi de sarcina si nu iti revii complet niciodata.
la sarcina pe care o am acum incerc din rasputeri sa fiu optimista, dar cum mai spuneau cateva burtici inaintea mea, la fiecare echo astept sa il vad ca misca si sa ii aud inimioara sa vad ca este bine bebe.........
este ceva inconstient, sentiment pe care sincer la prima sarcina nu l-am avut deloc.
eram sigura ca totul este bine si va fii bine pana la final si uite ca totul s-a sfarsit la 19 saptamani......
sper ca impreuna sa ne incurajam si sa ne invingem teama asta cumplita ca ceva nu este in ordine cu bebe........
va pe toate si sa stiti ca mi-ati devenit foarte dragi si sper sa nu ne mai paraseasca nimeni de azi inainte.
maryela nu am cuvinte sa exprime ceea ce simt cand vad ca se mai opreste o sarcina din evolutie, sunt cu sufletul alaturi de tine...........

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

si eu 19/10/1975

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

arleza felicitarii pentru baietel!!!!!!!
este primul pe listuta si eu una sper sa ma molipsesc si eu de la voi.........
fetele care scriu acatistul, vrem si noi pe listuta, dar vad ca a disparut de pe prima pagina, daca stiam ca o stergeti as fi pus-o pe contul comun.......imi pare rau ca am facut-o degeaba.......sa nu aruncati cu rosii, dar chiar vroiam sa merg cu listuta la biserica.
eu una cred in asa ceva si in sarcina cu Bianca pe mine m-a ajutat sufleteste foarte mult.
va si sper sa faceti voi iar lista.
numele meu de botez este Roxana.

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Fetelor nici nu stiu ce sa va spun. Dar ce mi s-a intamplat mie sau celorlalte fete a fost ingrozitor dar sunt exceptii, nu fac regula.

Sunt convinsa ca la voi totul va fi in regula.

Eu am experienta primei sarcini, unde totul a fost perfect.

Nu stiu de ce Doamne -Doamne a ales asa acum, dar incerc sa o iau ca pe o experienta...dureroasa. Poate asa a fost sa fie.
Credeti-ma saptamanile astea am trecut prin clipe ingrozitoare. Trebuia sa iau decizia chiuretajului pentru ca medicul imi spusese ca sunt multe lucruri in neregula cu sarcina, de la pierderea lichidului amniotic pana la multele hematoame, si totusi bebe inca traia, inca ii batea inimioara....A fost ingrozitor!!! Am stat pe antibiotic o saptamana si ceva pentru ca exista riscul unei infectii. Ieri insa am sangerat foarte rau, din nou....si ma durea atat de tare burta si spatele. Mi-a facut eco, lichid nu prea mai era...bebe nici el...
Atunci am zis o.k. chiuretajului.

Ganditi-va ca mai aveti putin si treceti de primul trimestru, cand riscul ca ceva sa fie in neregula e mai mare.
O sa fiti bine, o sa aveti bebei sanatosi si la termen...si papaciosi.

Eu chiar vreau sa va mai citesc si imi face bine sa va stiu bine.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Maryela te admir ca incerci sa fii optimista si asa trebuie , eu una te astept cu drag sa ne spui ce mai faci si poate in viitor sa ne da-i vestea cea mare

12+

Mergi la inceput