Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maryela

Fetelor intru doar sa va rog sa ma stergeti din listuta de gravidute.
Vin dupa doua saptamani in spital, cu injectii cu No=spa si Scobutil, branula si tot tacamul. Din pacate totul a fost zadarnic.

Bebe nu mai e. Sarcina s-a oprit din evolutie la 13 saptamani fix.

Dintre toate chiuretajul a fost cel mai monstruos lucru...

Va pup pe toate. Chiar mi-ati devenit dragi in lunile astea.

O sa mai intru din cand in cand sa va mai citesc. Sper sa aveti doar vesti bune.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

, alt ceva nu pot sa spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

MANY ce ma bucur ca o sa ramai cu noi.Cred ca treptat o sa fie bine, o sa te consoleze puiul pe care il ai acasa.E semn bun ca ai putu sa intri azi.Te pup si ai grija de tine.

gravi 12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

nuuuuu, maryela ... ooofff ... ma intristeaza asa de tare vestile astea! Nu stiu ce sa mai spun, pe bune, nu-i corect, in fiecare zi cate o veste din asta trista.

Multa putere .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Maryela, offf, imi pare tare rau Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste momentul asta, te imbratisez

Many, ne bucuram sa ramai alaturi de noi Dumnezeu sa iti lumineze gandurile si sa iei decizia cea mai buna pt voi

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 8+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

many, multumesc.

eu inainte sa raman prima data insarcinata nu ma vedeam in nici un fel mama. simteam ca nu am ce sa ofer copilului (material, calitatea vietii din tara asta de lumea a 3 a, etc). dupa ce am ramas insarcinata si am pierdut sarcina, abia asteptam sa treaca cele 6 luni si sa pot incerca din nou. din fericire Doamne Doamne a vrut sa se prinda din prima. sper sa fie la fel de darnic si sa ne ajute sa crestem pana la 40 de saptamani. poate si tu iti vei schimba optiunile dupa trecerea timpului. ironia sortii, eu care nu voiam copii inainte, acum vreau 2 copii. :P

13+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Imi pare rau MARYELA,fii puternica si ai grija de tine, ai incredere in Dumnezeu.

gravi 12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

maryela, imi pare rau.

offf... nu se mai termina vestile astea triste?!

13+

Mergi la inceput

Daca nu ma insel MARYELA e a 9-a fata cu sarcina pierduta sau oprita din evolutie.Ce crunt si ce doar lucrurile astea.Numai cine nu a trecut prin asta nu isi poate imagina cum e.
Eu cand am pierdut prima sarcina in prostia mea nu stiu, am mers la biserica si am aprins o lumanare pt bebele pierdut,desi stiam ca nu era botezat si nu avea un nume, ca pierdusem sarcina la 9 saptamani da parca asa m-am simtit eu mai bine.
Cred ca cu cat sarcina e mai mare, mai avansata cu atat doare mai tare,sau sa ti se intample la nastere(cum i s-a int lu' BRAMBU,pe care o admir enorm ca a reusit sa isi revina).
Nu mai vreu vesti proaste vreau sa inceteze "furtuna" asta de vesti groaznice.Nici nu imi mai vine sa intru, de frica sa nu mai citesc ceva asemanator.

gravi 12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Hello, hello, am venit de la DT, deocamdata am facut numai eco, fiindca toate masuratorile sunt super, a zis dr. cuvantul asta de vreo 5 ori . Mai facem o ecografie peste 2 saptamani si atunci recoltam, daca este nevoie. Am stat cu sufletul la gura pana am auzit inimioara, dar totul este bine, o sa mai stau cu ranjetul pe fata cateva zile. Dr. Niculescu este, ca de obicei, perfect .

Desi nu sunt superstitioasa, am inceput ziua de vineri 13 foarte prost. Duminica plecam in Franta si dimineata o fetita tusea si cealalta ardea rau, n-au fost bolnave deloc anul asta. Apoi am iesit dupa treburi si s-au luat niste derbedei de mine, desi nu eram foarte sumar imbracata. abia am reusit sa scap de ei. Deja eram in toane proaste.
Apoi am primit niste reprosuri exagerate din partea unei persoane dragi si le-am inghitit in liniste, contrar firii mele, pentru ca bomba sa cada putin inainte de a pleca la doctor, cand am aflat ca dimineata a murit tatal finutului nostru, iar finuta trebuie sa nasca peste o luna. Va dati seama in ce stare de spirit am plecat la spital .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Acum chiar ca trebuie pusa in aplicare treaba cu acatistul.Pana la urma se duce cineva, s-a ales?Ca daca nu ma ofer sa o fac eu si cat mai repede, dar tre sa intrati toate sa va lasati prenumele(numai asta trebuie).Parca si Firicel zicea ca o sa mearga mama ei.
Eu o sa merg sapt viit cu acatistul la duhovnicul meu sa mi-l citeasca si o sa trec prenumele tuturor si rugamintea noastra:sarcina usoara, la termen, bebei sanatosi si frumosi.
Daca sunteti de acord astept opinii, daca nu sa mearga si altcineva ca nu e nici o suparare.

gravi 12 +

Mergi la inceput