Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!

Na, ca m-am laudat cu calduri si timp frumos si azi ploua. Asa ca, program de voie pe langa casa.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Neata!

Na, ca m-am laudat cu calduri si timp frumos si azi ploua. Asa ca, program de voie pe langa casa.

neatza ,

si la noi e vremea numai buna de dormit ! pt cine nu are copii si obligatii! pana una alta imi fac o cafea...
ati urmarit eurovision aseara?

vine bebe

Mergi la inceput

Nu am urmarit ... asta cautam acum, ca am auzit fel si fel de comentarii. Italia a revenit dupa 13 ani, vroiam sa stiu ce melodie, cine. Unde gasesc si eu lista melodiilor participante?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matza2 spune:

neatza!

daca nu s-a inchis subiectul cu nasterea, vroiam sa va intreb daca ati luat in considerare nasterea in apa? ce parere aveti despre?
la noi se face si la clinica "eva" in brasov (dr baiulescu), si am citit ca si la "isis" in constanta. ma tenta ideea...

Mergi la inceput

Am gasit ... n-am auzit in veci de Raffaele Gualazzi. Nu pot sa ascult acum ca doarme S. da'-s tare curioasa ce melodie e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Simion spune:

Dragi mamici,
Mi-a fost tare dor sa intru pe forum, am pierdut sirul discutiilor pentru ca m-am internat in spital cu risc de avort spontan. Chiar pe 10 mai, de ziua mea, am facut hemoragie, am venit la Polizu de urgenta si m-au internat pe loc. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am trecut de prima noapte, care a fost critica, nu mi se oprea hemoragia si s-au gandit chiar sa-mi faca chiuretaj. M-au pus pe perfuzii cu NOSpa, diazepam si din fericire s-au oprit sangerarile. De atunci iau cate 10 pastile pe zi, antibiotice, hormoni si vitamine. Am noroc ca acum ma supravegheaza dr. Branescu, in care am mare incredere. Nu am voie sa ma ridic din pat decat pentru a merge la toaleta, in rest… doar la orizontal… si probabil o sa mai stau in spital pe tratament pana trec de saptamana a 16-a, deci mai am o luna si chiar daca starea este mai stabila, inca exista risc… iar daca ne ajuta Dumnezeu sa trecem peste perioada asta si cand ajung acasa va trebui sa stau toata sarcina in pat, nu am voie sa ridic absolut nimic, nu am voie sa urc nicio scara, doar in pat la orizontal…
Si acum sa va spun cum am ajuns aici… pana acum am fost la Regina Maria la dr. Romila Marius, cel din cauza caruia sunt in starea asta… la 8 saptamani am fost la ecografie, unde s-a vazut un mic hematom, despre care mi-a spus ca este posibil sa se elimine si sa nu intru in panica daca o sa am niste pete de sange… a completat ca de fapt ar fi bine sa se elimine, ca altfel sa mareste, dar a spus ca nu o sa fie cazul, cu siguranta totul o sa fie bine, majoritatea femeilor au hematom. Nu doar ca nu mi-a dat tratament pt hematom, dar mi-a spus ca pot sa fac cat sport vreau, ca am o sarcina normala, nicio problema….
DECI NU RECOMAND NIMANUI SA MEARGA LA DOCTORUL ROMILA, TRATEAZA FOARTE SUPERFICIAL PACIENTELE, ESTE IRESPONSABIL !

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Diana, imi pare tare rau sa aud asemenea vesti de la tine. Iti doresc multa sanatate si sa dea Domnul sa mearga totul bine de acum in colo cu sarcina. Asa a patit si nasa mea, la inceputul sarcinii, pe la 5 saptamani a avut o sangerare si a mers la eco la Medlife. Doctorul de acolo i-a spus sa stea linistita ca totul e ok, i-a dat Arefam si cam atat. Pe la 8 saptamani s-a dus la Polizu la control la o doctorita pe care o alesese ea sa ii urmareasca sarcina si i-a descoperit doctorita aia ca sarcina nu se lipise bine si avea amenintare de avort (a diagnosticat-o dupa pozele de la eco facuta la medlife). Si asa a stat nasa-mea internata in spital pe perfuzii cu No-Spa si Diazepam doua saptamani. Acum e bine, slaava Domnului, dar inca in medical.

9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Simion spune:

MUltumesc, Madyi ! Si multa sanatate si nasei tale !

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Diana, mi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta
dar o sa fie bine, o sa te odihnesti si bebe o sa stea cumintel in burtica pana la 9 luni

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

fetele, stiti ce am visat eu?
ca imi alaptam fetita
si era asa de real visul..sotul mi-a adus-o si eu ma miram ca stie cum sa o tina in brate asa din prima..si toata lumea imi spunea ca e foarte mare bebelina..si eu o tineam la san si ea papa

frumos vis

10+

Mergi la inceput