Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
May3 spune:
Diana, citeam pe aici si ti-am vazut postarea. Nu te impacienta. Hemoragiile si hematoamele sunt frecvente si nu inseamna ca stai la pat toata sarcina.
Albert stie ca si eu am trecut prin asta, am deschis topic aici despre hematoame.
eu am avut hemoragie la 10 sapt cu hematom de 5 cm aparut. Acum nu mai e ;)
Intr-adevar am stat acas 2 sapt, fara efort si acum am grija sa nu ridic si sa nu ma obosesc dar nu e de stat toata sarcina la pat.
Ar fi bine sa-ti faci analizele de trombofilie. Preventiv. Vb cu Branescu. nu-i nimic de speriat :)
Si dr de la regina maria nu e incompetent. Aveai hemotagie chit de stateai numai in pat
Eu avand greturi nu m+am obosit deloc toata sarcina. Am stat in pat o gramada si am facut hemoragie dupa un weekend de zacut ;)
In trim 1 sunt frecvente. Relax :)
20+ cu 
zebraroz.ro
bellasamoyed spune:
neata fetelor.
am o lene pe mine de ma doare...sper sa reusesc sa ma trezesc calumea ca azi mi-am propus sa ma duc la shopping
...mai e putin si vine vacanta si anul asta nu mi-am facut provizii de costume de baie, pareo etc. imi tot caut un costum de baie intreg colorat si nimic...azi mai dau o tura poate am noroc![]()
cred ca trb sa incep sa imi mai cumpar si niste sutiene noi ca deja in sutienele vechi(din care am o tona, toate nuantele posibile) sta sa iasa sanul![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+12
samburelul meu
ane2 spune:
Si la noi ploua:(
Diana sanatate multa
Bella si eu sunt in cautare de costum de baie, dar nu vreau cu totul , cu Rachella graviduta am stat toata vara la plaja cu burtoiu la soare
doar pe burata ma dadeam cu crema factor 50 in rest ulei sa ma fac neagra![]()
De sutiene ce sa mai zic ,toate mi-au ramas mici
sanii mei parca au explodat.Arata super acum paraca am silicoane
Ieri seara a fost prima zi cand am vomitat, mi-a fost tare rau
azi vad ca ma simt mai bine.
Ma duc sa fac spaghete bologneze
Anita mami de printesa, Rachella Alexia -17.o1.2004
si
7 sapt
madyi spune:
La noi in Bucuresti e frumos si soare! De cand asteptam vremea asta... si mi s-a facut o pofta de concediu, numai mare si munte visez
De dimineata am fost la biserica (am dat si acatistul
)
si dupa aceea am plecat in parc, in Herastrau la roata mare unde nu am mai fost de cand eram copil. E asa frumos pe acolo si pliiin de copii, nu m-as mai fi lasat dusa...
. Acum o asptept pe mama la mine sa stam la o shueta la umbra, in curte. Asa da zi!
Bella, sa stii ca si eu ma gandeam azi-dimineata ca trebuie sa imi schimb sutienele. Deja a devenit riscant sa le port pe cele vechi!![]()
9 +
bellasamoyed spune:
ane eu vreau costum intreg pt ca mi-am dorit intodeauna da nu mi-am cumparat niciodata tocmai din dorinta de a fii neagra si 2 chiar nu vreau sa stau la soare. o sa stau fix cat sa mi se usuce costumul. oricum nu imi iau la mine doar costum intreg....eu am o problema ziua si costumul. asa ca doar nu imi iau 7 costume de baie intregi![]()
si sincer mi-e cam tarsa sa stau numai la soare ca la cate nunta astia cu radiatii crescute, gaura in ozon etc
probabil sunt un pic paranoia da aia e....oricum eu la mare stau 80% din timp in apa asa ca sa rezolvat
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+13
samburelul meu
Diana_Simion spune:
Va multumesc tuturor pt. incurajari !
May3 hematomul meu este mult mai mare si medicii de aici mi-au spus ca daca il tratam la timp, daca mi se spunea sa ma menajez mai mult, nu aungeam in situatia asta... eu am pierdut cantitati foarte mari de sange astfel incat mi-am pus chiar si viata mea in pericol, nu doar a bebelusului. nu cred ca este atat de normal de se intample asta. Acum sunt sub tratamente si sunt monitorizata, dar doctorii tot spun ca este risc sa pierd sarcina.
Oricum, eu am invatat sa gandesc pozitiv, sunt optimista si asta cred ca o sa ma ajute. Am o presimtire buna ca o sa fie bine bebe ! ![]()
12+
albertje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui May3 Diana, citeam pe aici si ti-am vazut postarea. Nu te impacienta. Hemoragiile si hematoamele sunt frecvente si nu inseamna ca stai la pat toata sarcina. Albert stie ca si eu am trecut prin asta, am deschis topic aici despre hematoame. eu am avut hemoragie la 10 sapt cu hematom de 5 cm aparut. Acum nu mai e ;) Intr-adevar am stat acas 2 sapt, fara efort si acum am grija sa nu ridic si sa nu ma obosesc dar nu e de stat toata sarcina la pat. Ar fi bine sa-ti faci analizele de trombofilie. Preventiv. Vb cu Branescu. nu-i nimic de speriat :) Si dr de la regina maria nu e incompetent. Aveai hemotagie chit de stateai numai in pat Eu avand greturi nu m+am obosit deloc toata sarcina. Am stat in pat o gramada si am facut hemoragie dupa un weekend de zacut ;) In trim 1 sunt frecvente. Relax :) 20+ cu ![]() zebraroz.ro |
so , am avut dreptate cand am zis ca nu e relevant daca stai non stop in pat ?Sper ca santeti bine acum ! sarcina usoara in continuare !
da ,eu am 2 sarcini la activ cu sangerari serioase ,hematom retrovers ,spitalizare ,utrogest ,controale dese .de stat in pat nu se pune problema.am redus activitatea cca 2-3 saptamani ,dar acum ma comport ca si oricare alta gravida .s-au sistat de la sine si sangerarile,hematomul s-a diminuat ,iar maine o sa aflu la eco ,daca mai e sau s-a resorbit .oricum sarcinile nu au fost sub nici intr-un fel afectate ! multa sanatate !
vine bebe
albertje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ane2 Si la noi ploua:( Diana sanatate multa Bella si eu sunt in cautare de costum de baie, dar nu vreau cu totul , cu Rachella graviduta am stat toata vara la plaja cu burtoiu la soare De sutiene ce sa mai zic ,toate mi-au ramas mici sanii mei parca au explodat.Arata super acum paraca am silicoaneIeri seara a fost prima zi cand am vomitat, mi-a fost tare rau azi vad ca ma simt mai bine.Ma duc sa fac spaghete bologneze Anita mami de printesa, Rachella Alexia -17.o1.2004 si 7 sapt |
vad ca ploua in toata europa ! si eu am niste ,,bidoane,, de numaŽ!eu normal am 75 b ,acum arat ideal:85 c !!!
spre disperarea sotului ,caruia ii plac sanii mici ....aseara ,am avut si eu stare de voma .poate de la orangina ,ca e usor acidulata ...oricum sper sa nu mai vina !
vine bebe
May3 spune:
Diana, cat de mare? Sa-ti faci totusi si test de trombofilie.
multa bafta si gandeste pozitiv. Ai toate sansele sa fie bine.
Albert, deocamdata suntem bine. Hematomul s-a sus. Miercuri am morfo fetala, sper sa fim bine. Mi-a iesit o analiza mai proasta la trombofilie si sunt sub investigatii si tratament preventiv cu aspenter.
Sper ca si tu esti bine :)
20+ cu 
zebraroz.ro