Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Ufff, fetelor, ce de vesti proaste.... Many, Rux, Maryela imi pare tare rau [grup, sper sa va dea D-zeu putere sa treceti peste si sa veniti la odiseea de primavara...

Cu ajutorul lui DD sunt 9+

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Data mea de nastere este 09.06.1982 si numele pentru acatist este Manuela.

Cu ajutorul lui DD sunt 10+

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!

loredana - mai scrie un mesaj si apoi, gata, ai scapat de moderare. Bafta la eco de marti.

anca - multumim de interventie si iti doresc cat mai curand sa ti se indeplineasca visul .

Eu nu sunt superstitioasa, deci, nu sunt de acord cu schimbatul numelui odiseei. Faza cu 12 bis era o gluma, ca sa ne mai de-tensionam de grijile cu sarcina. Nu era nici o problema sa scriu si 13. Iar schimbatul numelui, sincer, mi se pare o prostie. Nu are nici o legatura, pierderea unei sarcini e o treaba mult mai serioasa decat niste nume pe un forum. Iar cazua o stie numai D-zeu, la fiecare in parte.
Asa, intre noi fie vorba, eu ar fi trebuit sa sterg toata odiseea lui G. atunci, dupa necazul nostru.
Sunt alaturi de fiecare burtica care ne-a parasit, dar sa nu exageram acum. Trebuie sa privim lucrurile asa cum sunt si sa ne bucuram de ce avem in jur (si o spune una cu o legatura intreaga de morcovi).

Iar despre capitole, schimbatul capitolului, nu se intampla mereu, de regula e totul ok. Si am remediat, deci, nici o problema.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

ela - asa, in iunie nu aveam nici o burtica de sarbatorit. S-a completat calendarul .
Si, chestie curioasa in octombrie: s-au grupat burticile doua cate doua .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

offf Maryela imi pare tare rau

Nici eu nu sunt superstitioasa si chiar immi place numele odiseei noastre

Abramburika , Anna,Carla voi chiar a-ti trait experiente frumoase si unice, eu nu pot fi asa curojasa ca voichiar va admir, defapt admir toate femeile care au nascut natural si cu tatici alturi.
As fi vrut sa nasc natural dar nu am avut curajul nu suport durerea fizica.As vrea de data asta sa nasc natural dar sigur ajung tot la cezariana.

Albertje , acum 3 ani eram in ro cu fata , peste noapte mi-a facut febra 40 eram disperata nu stiam ce sai fac, m-am dus la spital la grigore alexandrescu la urgente.Noroc ca lasasem fata in masina coborasem doar eu sa vad unde tre sa ma duc cu ea.Cand am ajuns erau peste 60 de copii cu tot felu de boli asteptau pe hol sa intre la singurul dr pediatru care era de garda in seara aia.Am plecat acasa urgent , am sunato pe mama , am reusit sa-i scad febra iar a doua zi am sunat pediatru.Prin tel mi-a spus ce medicamente sai dau si asa am reusit sa pun fata pe picioare.

Eu nu inteleg cum fetele se duc la eco la 5 sapt si dupa aia la 10 sapt (dau un exemplu).Aici te cheama primele 4 luni din 2 in 2 sapt la eco.

Treceti-ma si pe mine pe listuta 27/05/1981
si ptr acatist Anita si Rachella Alexia

Anita mami de printesa, Rachella Alexia -17.o1.2004 si
7 sapt

Mergi la inceput

ane - deci sa inteleg ca tu ai facut cezariana la cerere sau au fost probleme?

Deci, dupa 2 nasteri, total diferite intre ele, acum mi-e o frica de mor de nastere. SI am sa iau in calcul si varianta cezariana (la cerere), desi nu stiu daca gasesc pe careva sa mi-o faca in conditiile astea. Dr., spitalul unde merg eu nu sunt pt. asa ceva. Dar tot mai sper sa imi fac curaj pana in noiembrie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

anita cate grade sunt in cipru?peste 30 nu? eu imi aduc aminte ca am fosta cum cativa ani in vacanta in limassol si cand am coborat din avion era sa cad in fund cand ma lovit caldura. frate la pranz nici la plaja nu poti sta...e frumos nu am ce zice chiar mi-a placut.cel mai mult imi place programul de lucru acolo...la pranz pauza de somn,papa poiscina ce vrea fiecare.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12

samburelul meu

Mergi la inceput

Aici sunt 26-28 grade . Deci, e ff posibil in Cipru sa fie mai multe.

Cald, monsher!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

eu sunt pentru nasterea naturala...multe prietene imi spun vai draga nu stii in ce te bagi...ca parac ele ar sti ca doar au nascut cezariana.
eu sper din tot sufletul sa nu ma sucesc si nici sa nu fie bebe cu fundu, picioarele etc inainte.
eu am noroc ca sunt o pers cu gradul de durere ridicat da acum mai stii cum o fii atunci.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Si in octombrie s-au grupat si veteranele...

Ane, nu vreau sa comentez mai mult, dar tocmai din cauza fricii de durerea fizica am ales sa nasc natural, am vazut zeci de femei suferind dupa epiziotomie sau cezariana, am zis ca nu e de mine.

A doua nastere a fost mult mai dureroasa, pentru ca inainte cu 7 ore de expulzie aveam colul de 35 mm, si contractiile care mi l-au scurtat, sters, deschis si apoi dilatat erau insuportabile inca de la dilatatie 3-4. Din motivul acesta acum iau in calcul epidurala, desi sper sa nu am timp de ea .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput