Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Si noi, eu sunt Anca si fetele sunt Sabina si Larisa. Multumim.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Maryela, imi pare tare rau

eu nu mai vreau vesti triste..incepe sa imi fie frica sa mai intru la odisee..

vreau si eu pe acatist: prenume Elena Corina

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

many...draga many....ma bucur ca ai intrat sa ne spui ca esti bine, (fizic). nu e acum momentul gandurilor de viitor, acum e momentul sa va rumegati durerea in liniste. iese soarele dupa orice furtuna, toate la vremea lor ma bucur sa te stiu aproape de noi in continuare si cu siguranta te-as urmari cu drag si eu la alta odisee
maryela imi pare nespus de rau...cuvintele sunt de prisos . putere multa

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 14+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Maryela -in ultima vreme sunt asha de impresionata de vesti ca plang.Multa putere si sanatate!Sunt si eu zdruncinata de vestile astea triste...

Many- -e bine ca te-ai decis sa stai printre noi.Nut e judeca nimeni vis-a-vis de decizia fata de FIV-tu sti cel mai bine cand e momentul potrivit si cand te simti pregatita sufleteste pt a continua.Sanatate-ai grija de tine!

Madabout2003-saru'mana pt carti.Nu am verificat contul inca dar voi intra azi si voi citi cu mare placere carticelele.Inca o data multumiri.Incearca sa nu te stresezi te rog-daca poti.Gandeste pozitiv-desi in asemenea conditii e tare greu cu vestile de pe forum.Fi tare si gandeste-te la binele lui bebe!

Carola-felicitari pt caruciorul albastru.

Carlav-felicitari pt vestile bune la eco.Tine-o tot asha.

Anna-mama-mi-a placut cum ai enumerat tu toate trupa de pe Picassa.

Felicitari Mariucas pt eco!

Si eu o sa-i dau acatistul mamei mele sa-l duca si la biserica si la manastire la o maicuta pe care o cunoaste ea.
Deci listuta inceputa (restul dati va rog PM ca nu stiu daca pot tine pasul cu 1 capitol la doua zile):

Anna-mama-Ana-Maria
Brambu-Petronela si Silvia
Mariucas-Maria
Babyr7-Roxana si Bianca-Maria
CarlaV-Anca si Sabina si Larisa
Arleza-Andreea
Madyi-Madalina
Firicel-Oana-Maria

Andreea trimite si tu si trimit si eu acatist ca n-are ce sa faca rau.
Eu il voi da Mamei saptamana viitoare-deci cine mai vrea pe listuta mai aveti timp-il dau pe Miercuri cred.

si un weekend linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

nu am citit decat cateva posturi ,in mod speciala cel al Marielei ,sa pot intelege ce s-a intamplat.deja imi imaginam de la atitea emoticoane plangacioase trist ...in primul trimestru e o adevarata lupta pt supravietuire .sa speram ca nu vor mai fi cazuri ,deja e dramatic !
eu in 2005,ma aflam in ro si abia aflasem ca sant insarcinata.ca si in urmatoarele sarcini am sangerat .am mers la doctor cu toata increderea si am sfarsit a chirota ,caci in opinia acelei doctorite acea sangerare insemna avort iminent .astazi dupa ani si 2 sarcini cu aceleasi sangerari ,regret enorm ca nu m-am dus si la un al doilea doctor sa aud o second opinion .cred cu toata convingerea ca daca o faceam acel sufletel ar fi trait ,iar eu as fi fost scutita de o trauma ce ma va urma mereu in viata.nu am incredre in medicii romani nici cat negru sub unghie.am si alte experiente negative de pe la spitalul de copii ,unde o operatie de polipi si amigdalite se face de dragul incasarii spagii...am plecat in olanda si acolo nimeni nu mi-a spus ca e necesar .ma bucur ca am luat acea decizie ,sa nu imi torturez copilul in spitalele groazei si ca nicodata nu a mai avut probleme dupa consultul din olanda .
gata mi-am varsat oful ...tare negativ am inceput ziua ...scuzati .va poop.

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Buna! Imi pare tare rau de vestile rele pe care le dati! Sper sa aveti puterea sa va reveniti cat mai curand. Cuvintele sunt oricum de prisos, stiu pentru ca am trecut si eu prin asta.
Sunt treza inca de la 5 dimineata, nu ma mai pot odihni noaptea, parca nici greturi nu mai am. Am in schimb niste emotii ingrozitoare pentru ziua de marti, cand am eco de 12 sapt. Nu am mai facut eco de la sapt 7 si ma tot intreb daca totul este in regula, daca bebele e bine. Sper sa nu vin si eu cu vreo veste proasta, ca tot visez prostii. Oricum, eu am facut tot ce-i omeneste posibil ca acest bebe sa supravietuiasca, mi-am facut toate analizele posibile, urmez tratamentul corect atat pentru trombofilie, cat si pentru boala Basedow-Graves. De aici incolo numai Dumnezeu poate decide soarta.

Numele meu de botez este Vasilica-Loredana.
Va multumesc ca va rugati si pentru mine!

Loredana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Fetelor va rog sa ma scuzati ca intervin in odiseea voastra. Dar agitatia pe care o au fetele , foste aspirante optimiste, mi-a dat de gandit.
Vad ca este greu incercata aceasta odisee, cam multe probleme... regret enorm pt ca stiu f bine cum e
Ma gandeam ca poate v-ar ajuta dak ati schimba numele odiseei, nush ce sa zic, ganditi-va.
La fel cu deschiderea unui capitol nou, incercati sa spuneti atunci cand va apucati sa nu mai deschideti 2 cap odata, apoi sa stergeti unul.....park mereu tot dati inapoi.
Scuzati-ma incaodata, nu tb sa luati in seama, este o parere doar a unei mari superstitioase
Va pup si asteptam doar vesti minunate despre voi toate

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Firicel, multumesc.

ti-am trimis si eu PM cu numele meu. saru'mana

13+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Vroiam sa urez tuturor fetelor un weekend frumos! Noi maine merge la picnic. Azi ..la lucru.

Mi-e din ce in ce mai foame. Mananc foarte des.... asa mi se pare ... dar nu pot manca mult.
Inca sunt mirosuri ce-mi taie pofta de mancare.

Many-Bany si Maryela .
Nu stiu ce sa va spun ca nu v-ar ajuta nimic in momentul asta. Sper sa va reveniti emotional si fizic cat mai repede!

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetele pt acatist numele meu este Ana-Maria

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12

samburelul meu

Mergi la inceput